35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem! jestem! nadrobiłam!
o matko, co tu pisać- Mega super, gratulacje, Asiula- niech się tam zapładnia, Dorka- cudna córka.
Uroki, odczyniania, czary mary
uśmiałam się z Was. Mała- za bardzo wzięłaś to do siebie. Tu wszystko z dystansem i humorem. Spłakałam się normalnie. 
Idę po chusteczkę...
p.s. u mnie wszystko dobrze.
nick nieaktualny, Dorka.1979, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Tylko mi nie pisz ,ze teskniłas bo i tak Ci nie uwierzemamatrojki80 wrote:a co z Kaptą? milczy cały dzień to aż do niej niepodobne...

Asiek piekna owulacja teraz odliczac do ciONzy
Dorka córcia śliczna i pucus z niej sie widze robi
Mega zajebiście ,że masz prace
Dzis zaszalałam i zamówiłam sobie poduche motherhooda w brązowe listki oraz kiecke ciONżową
nick nieaktualny, Dorka.1979, nick nieaktualny, moremi, Parka, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Simba, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tylko mi nie pisz ,ze teskniłas bo i tak Ci nie uwierze

Dzis zaszalałam i zamówiłam sobie poduche motherhooda w brązowe listki oraz kiecke ciONżową
Po prostu sobie o Tobie przypomniałam
Mega lubi tę wiadomość
-
Jak pójdzie po braciszku to skóry jej braknie taka będzie pucułowata zanim zacznie chodzićkapturnica wrote:Tylko mi nie pisz ,ze teskniłas bo i tak Ci nie uwierze

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg -
Mój tez sie szybko zrobił klusekDorka.1979 wrote:Jak pójdzie po braciszku to skóry jej braknie taka będzie pucułowata zanim zacznie chodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 20:12
nick nieaktualny, Dorka.1979, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyU mnie dziś wyszedł test ovu! Poczułam się kobietą znowu
Może nie jestem jeszcze za stara
Bzyki w tym cyklu zakazane, ale chciałam sprawdzić
ola_35, nick nieaktualny, Dorka.1979, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Parka, moremi, malgos741, Aasiula, iwcia77, Zofia8, gosia7122, Mango, Simba, Mega, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oooooo, mamy nowy sposób na poprawę humorudorbie wrote:U mnie dziś wyszedł test ovu! Poczułam się kobietą znowu
Może nie jestem jeszcze za stara
Bzyki w tym cyklu zakazane, ale chciałam sprawdzić 

zamiast kupienia nowych butów- test ovu.
o ile jest to wariant ograniczony tylko do konkretnych dni w cyklu to nie wiem czy nie przewyższający zakupy pod względem satysfakcji
jesteś kobietą, aktywną
moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Parka to dzis koniecznie bzykanko. Owu jest ok 24-36h po piku lh. nie piłaś sporo przed testem ?
Nie, nie pilam przed testem. Bzykanko bylo wczoraj, dzis powtorzymy
Moze ten pik byl juz po wczorajszym tescie i owu jest t-e-r-a-z? A maz jeszcze z pracy nie wrocil
moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypoka kiecke i poduchekapturnica wrote:Tylko mi nie pisz ,ze teskniłas bo i tak Ci nie uwierze

nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny