35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem! jestem! nadrobiłam!
o matko, co tu pisać- Mega super, gratulacje, Asiula- niech się tam zapładnia, Dorka- cudna córka.
Uroki, odczyniania, czary maryuśmiałam się z Was. Mała- za bardzo wzięłaś to do siebie. Tu wszystko z dystansem i humorem. Spłakałam się normalnie.
Idę po chusteczkę...
p.s. u mnie wszystko dobrze.mamatrojki80, Dorka.1979, Magda*, moremi, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:a co z Kaptą? milczy cały dzień to aż do niej niepodobne...
Asiek piekna owulacja teraz odliczac do ciONzy
Dorka córcia śliczna i pucus z niej sie widze robi
Mega zajebiście ,że masz prace
Dzis zaszalałam i zamówiłam sobie poduche motherhooda w brązowe listki oraz kiecke ciONżową
mamatrojki80, Dorka.1979, Sabina, moremi, Parka, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Simba, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tylko mi nie pisz ,ze teskniłas bo i tak Ci nie uwierze
Dzis zaszalałam i zamówiłam sobie poduche motherhooda w brązowe listki oraz kiecke ciONżową
Po prostu sobie o Tobie przypomniałam
Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tylko mi nie pisz ,ze teskniłas bo i tak Ci nie uwierze
Dzis zaszalałam i zamówiłam sobie poduche motherhooda w brązowe listki oraz kiecke ciONżowąkapturnica, Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Dorka.1979 wrote:Jak pójdzie po braciszku to skóry jej braknie taka będzie pucułowata zanim zacznie chodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 20:12
Sabina, Dorka.1979, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dziś wyszedł test ovu! Poczułam się kobietą znowu
Może nie jestem jeszcze za stara
Bzyki w tym cyklu zakazane, ale chciałam sprawdzić
ola_35, Sabina, Dorka.1979, ComeToMeBaby, kkisia, ania.g, Magda*, Parka, moremi, malgos741, Aasiula, iwcia77, Zofia8, gosia7122, Mango, Simba, Mega, peppapig, BISCA, Mala79, Arwena, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:U mnie dziś wyszedł test ovu! Poczułam się kobietą znowu
Może nie jestem jeszcze za stara
Bzyki w tym cyklu zakazane, ale chciałam sprawdzić
zamiast kupienia nowych butów- test ovu.
o ile jest to wariant ograniczony tylko do konkretnych dni w cyklu to nie wiem czy nie przewyższający zakupy pod względem satysfakcji
jesteś kobietą, aktywnąmoremi, iwcia77, dorbie, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Parka to dzis koniecznie bzykanko. Owu jest ok 24-36h po piku lh. nie piłaś sporo przed testem ?
Nie, nie pilam przed testem. Bzykanko bylo wczoraj, dzis powtorzymy
Moze ten pik byl juz po wczorajszym tescie i owu jest t-e-r-a-z? A maz jeszcze z pracy nie wrocil
moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tylko mi nie pisz ,ze teskniłas bo i tak Ci nie uwierze
Dzis zaszalałam i zamówiłam sobie poduche motherhooda w brązowe listki oraz kiecke ciONżowąSabina, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny