35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:poka kiecke i poduche
i kiecka http://allegro.pl/super-modna-dresowa-sukienka-ciazowa-tuba-m-xl-i5166065028.htmlMega, peppapig, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Dzieki Dorbie ,też staram się nie panikować,czuję sie ok,objawy ciązy są,a na pewne rzeczy czlowiek i tak nie ma wpływu,aczkolwiek chętnie bym juz teraz usłyszała bicie serca..
Magda, ja z pierwszą ciążą miałam USG zrobione tylko 2 razy. Pierwsze w 5 tyg na potwierdzenie ciąży (serduszka jeszcze nie było), drugie połówkowe i to wszystko.Magda*, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:super sukienka,wyglada bardzo wdzięcznie ,sama bym taką chciała
tylko niepokoi mnie
ten neutralny rozmiar od M do XL
A o podusi to i ja musze pomyslec,nigdy nie miałam a wiem ze pomocnaMagda*, iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:W ciąży sie raczej rośnie więc musi się rozciągac i pasowac na różne sylwetki Wziełam poduche motherhood ze wzgl na wypełnienie bo te inne tańsze maja styropian i jakies dziwne twarde wypelnienia.Wolałam nie ryzykowac
sukienka naprawde urocza i w moim stylu ,tylko ja jestem bardzo wąska w ramionach i wogóle mam nieproporcjonalnie wąską ''góre'' w porównaniu z ''dolem''-tam zwykle nadmiaryiwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:dzieki za oświecenie z tym styropianem,dobrze wiedzieć.
sukienka naprawde urocza i w moim stylu ,tylko ja jestem bardzo wąska w ramionach i wogóle mam nieproporcjonalnie wąską ''góre'' w porównaniu z ''dolem''-tam zwykle nadmiaryiwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor szanowne grono
Zapomnialam pogratulowac Natce, wiec lepiej pozno niz wcale : Gratuluje !!!!!!!!!!!
Morka, super, ze jest ok. Nie moglo byc inaczej.
Dziewczyny, moze mi pomozecie. Zalozylam wczoraj konto na allegro zeby kupic monitor oddechu. Zaplacilam karta i wszystko bylo ok. Pozniej dostalam maila ze moja platnosc zostala anulowana. Tylko nie wiem dlaczego . Zdazylo sie wam cos takiego. Dodam, ze nigdy nie kupowalam przez interent w Pl , tym razem zalezalo mi na polskiej instrukcji bo to dla siostry, ktora tez mieszka za granica ....iwcia77, Natka_79, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dobry wieczor szanowne grono
Zapomnialam pogratulowac Natce, wiec lepiej pozno niz wcale : Gratuluje !!!!!!!!!!!
Morka, super, ze jest ok. Nie moglo byc inaczej.
Dziewczyny, moze mi pomozecie. Zalozylam wczoraj konto na allegro zeby kupic monitor oddechu. Zaplacilam karta i wszystko bylo ok. Pozniej dostalam maila ze moja platnosc zostala anulowana. Tylko nie wiem dlaczego . Zdazylo sie wam cos takiego. Dodam, ze nigdy nie kupowalam przez interent w Pl , tym razem zalezalo mi na polskiej instrukcji bo to dla siostry, ktora tez mieszka za granica ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 21:36
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Zosia, co tam u Ciebie?
Nic ciekawego. Obecnie mam problemy z sama soba. Nawet nie chce mi sie o sobie pisac.
MAGDO,
od poczatku podziwiam Cie za spokojne podejscie. Ja bym wariowala, sprawdzala bete, biegala po lekarzach, robila badania.Z drugiej strony, juz taka moja natura. Ja zawsze wole wiedziec na czym stoje.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sa i xs i s na innych aukcjach..Tylko musisz w razie czego patrzyc czy ci sie by kalkulejted wysylka za granice...
w polszy bede w maju takze moze zakupy online warto zrobić
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Byc moze nie ma wysylek za granice??? Albo nie ma juz towaru dlatego anulowali wpłate? Zawsze mozesz napisac do sprzedawcy o wytlumaczenie
iwcia77, Sabina, kkisia, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Aasiula super
Iwcia czy Ty też jak patrzysz na Iva to masz myśli ludozercze?Boskie to zdjęcie z kąpieli.
Tak , niestety bym go zjadla w calosciwtedy znowu bylby w moim brzuchu
Simba, Mega, BISCA, Parka, kkisia, SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość