X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    poka kiecke i poduche :)
    Proszzz podunia http://merlin.pl/Motherhood-Kojce-brazowy-listki_Motherhood/browse/product/206,1518956.html
    i kiecka http://allegro.pl/super-modna-dresowa-sukienka-ciazowa-tuba-m-xl-i5166065028.html 8)

Mega, peppapig, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Dzieki Dorbie ,też staram się nie panikować,czuję sie ok,objawy ciązy są,a na pewne rzeczy czlowiek i tak nie ma wpływu,aczkolwiek chętnie bym juz teraz usłyszała bicie serca..

Magda, ja z pierwszą ciążą miałam USG zrobione tylko 2 razy. Pierwsze w 5 tyg na potwierdzenie ciąży (serduszka jeszcze nie było), drugie połówkowe i to wszystko.

Magda*, dorbie lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super sukienka,wyglada bardzo wdzięcznie ,sama bym taką chciała :) tylko niepokoi mnie
    ten neutralny rozmiar od M do XL
    A o podusi to i ja musze pomyslec,nigdy nie miałam a wiem ze pomocna

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    super sukienka,wyglada bardzo wdzięcznie ,sama bym taką chciała :) tylko niepokoi mnie
    ten neutralny rozmiar od M do XL
    A o podusi to i ja musze pomyslec,nigdy nie miałam a wiem ze pomocna
    W ciąży sie raczej rośnie więc musi się rozciągac i pasowac na różne sylwetki Wziełam poduche motherhood ze wzgl na wypełnienie bo te inne tańsze maja styropian i jakies dziwne twarde wypelnienia.Wolałam nie ryzykowac

Magda*, iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola moze nawet tak jest dobrze :) ja i tak wiem ze zostane przydzielona do grupy ryzyka chodzby ze wzgledu na wiek ,więc w swoim czasie prześwietlą mnie jak należy ;)

iwcia77, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W ciąży sie raczej rośnie więc musi się rozciągac i pasowac na różne sylwetki Wziełam poduche motherhood ze wzgl na wypełnienie bo te inne tańsze maja styropian i jakies dziwne twarde wypelnienia.Wolałam nie ryzykowac
    dzieki za oświecenie z tym styropianem,dobrze wiedzieć.
    sukienka naprawde urocza i w moim stylu ,tylko ja jestem bardzo wąska w ramionach i wogóle mam nieproporcjonalnie wąską ''góre'' w porównaniu z ''dolem''-tam zwykle nadmiary ;)

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula super :)
    Iwcia czy Ty też jak patrzysz na Iva to masz myśli ludozercze? ;) Boskie to zdjęcie z kąpieli.
    Kończę oglądać Bogów. Nie powala, że tak powiem, za serce mnie ten film nie złapał ;)

iwcia77, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta a Ty co tam ostatnio nawywijalas bo mi umklo

kapturnica lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    dzieki za oświecenie z tym styropianem,dobrze wiedzieć.
    sukienka naprawde urocza i w moim stylu ,tylko ja jestem bardzo wąska w ramionach i wogóle mam nieproporcjonalnie wąską ''góre'' w porównaniu z ''dolem''-tam zwykle nadmiary ;)
    Sa i xs i s na innych aukcjach..Tylko musisz w razie czego patrzyc czy ci sie by kalkulejted wysylka za granice...

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kapta a Ty co tam ostatnio nawywijalas bo mi umklo
    Wypierdoliłam sie 8) No ale noga cała , dOOOOpa tez XD

iwcia77, Sabina, dorbie, malgos741, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor szanowne grono :-)

Zapomnialam pogratulowac Natce, wiec lepiej pozno niz wcale : Gratuluje !!!!!!!!!!!

Morka, super, ze jest ok. Nie moglo byc inaczej.

Dziewczyny, moze mi pomozecie. Zalozylam wczoraj konto na allegro zeby kupic monitor oddechu. Zaplacilam karta i wszystko bylo ok. Pozniej dostalam maila ze moja platnosc zostala anulowana. Tylko nie wiem dlaczego . Zdazylo sie wam cos takiego. Dodam, ze nigdy nie kupowalam przez interent w Pl , tym razem zalezalo mi na polskiej instrukcji bo to dla siostry, ktora tez mieszka za granica ....

iwcia77, Natka_79, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wypierdoliłam sie 8) No ale noga cała , dOOOOpa tez XD
    Gratuluję O.o

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa ja też. Gratki Natka!

Natka_79 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dobry wieczor szanowne grono :-)

Zapomnialam pogratulowac Natce, wiec lepiej pozno niz wcale : Gratuluje !!!!!!!!!!!

Morka, super, ze jest ok. Nie moglo byc inaczej.

Dziewczyny, moze mi pomozecie. Zalozylam wczoraj konto na allegro zeby kupic monitor oddechu. Zaplacilam karta i wszystko bylo ok. Pozniej dostalam maila ze moja platnosc zostala anulowana. Tylko nie wiem dlaczego . Zdazylo sie wam cos takiego. Dodam, ze nigdy nie kupowalam przez interent w Pl , tym razem zalezalo mi na polskiej instrukcji bo to dla siostry, ktora tez mieszka za granica ....
    Byc moze nie ma wysylek za granice??? Albo nie ma juz towaru dlatego anulowali wpłate? Zawsze mozesz napisac do sprzedawcy o wytlumaczenie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 21:36

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Zosia, co tam u Ciebie?

Nic ciekawego. Obecnie mam problemy z sama soba. Nawet nie chce mi sie o sobie pisac.

MAGDO,
    od poczatku podziwiam Cie za spokojne podejscie. Ja bym wariowala, sprawdzala bete, biegala po lekarzach, robila badania.Z drugiej strony, juz taka moja natura. Ja zawsze wole wiedziec na czym stoje.

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka:-)

Natka_79 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sa i xs i s na innych aukcjach..Tylko musisz w razie czego patrzyc czy ci sie by kalkulejted wysylka za granice...
    dzieki za xs ale to nie moja kategoria :) w polszy bede w maju takze moze zakupy online warto zrobić :)

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Byc moze nie ma wysylek za granice??? Albo nie ma juz towaru dlatego anulowali wpłate? Zawsze mozesz napisac do sprzedawcy o wytlumaczenie
    Dzieki Kapta. Artykul jest jeszcze dostepny . Nie ogarniam wcale tego allegro, nie wiedzialam ze mozna dialogowac ze sprzedawca. Zaraz sprawdze

iwcia77, Sabina, kkisia, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia, glowa do gory. Jestes moim outsiderem ;-)

Magda*, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aasiula super :)
    Iwcia czy Ty też jak patrzysz na Iva to masz myśli ludozercze? ;) Boskie to zdjęcie z kąpieli.

Tak , niestety bym go zjadla w calosci :) wtedy znowu bylby w moim brzuchu ;D

Simba, Mega, BISCA, Parka, kkisia, SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 8084 8085 8086 8087 8088 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ