X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez padam na pysk....
    Oczywiście miałam stresa, bo nie mogłam znaleźć moich dokumentów (poprzednich świadectw pracy, dyplomu ze studiów...). Znalazł je moj mąż, wiedział, bo pewnie sam przełożył....
    Spokojnej nocki, Aasiula działaj jeszcze, a co se będziesz żałować ;)

iwcia77, Sabina, Aasiula, Parka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwona36 Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo wstawilam olcie...dobranoc wszystkim

Mega, iwcia77, dorbie, kkisia, Sabina, Aasiula, Magda*, Parka lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Przeczytałam i mojemu staremu dziecku powiedziałam, że jak nie będzie spał po nocach, to mu na głowę napluję. Kazał mi Was przestać czytać :)
    Chory jest. Kategorycznie odmówił pójścia do szkoły, więc ręcę mi opały. Zdarłam exa z wyrka i kazałam mu zabrać syna do przychodzni. No i ma synek zapalenie zatok - klasyczna diagnoza tej pediatry. Zawsze jak Młody idzie do niej z katarem, bo mu się nie chce iśc do szkoły, to wraca z antybiotykiem i tym samym syropem, który dostawał 12 lat temu... Przy poważnych chorobach to w ogóle do niej nie chodzimy, głupia starucha.
    Małgoś też ma gile po pas, ale musi iśc do żłobka jutro, bo ja muszę do urzędu pracy. Pewnie znów cały dzień mi zejdzie. A wieczorem do ginki, na rzecz to której wizyty od wczoraj nie wstaję z łóżka, bo mnie stres przygnębił :/
    Już długo tak nie pociągnę z tymi stresami.
    Ale cieszę się, że się układa z ciązami Waszymi i pracami :)
    Zosia, pogadaj z kimś, ulży Ci. Jak chcesz, ja mogę wysłuchac nawet potężnej dawki nieszczęścia. Mam depresję od 3 lat, teraz nie leczę, więc wiem, jak to jest, kiedy się ma dołek.

mamatrojki80, Sabina, moremi, Aasiula, Magda*, Mega, kkisia, Parka, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona36 wrote:
    Juz znalazlam.jutro zmienie bo w telefonie mam tylko Ole. Nie zlosccie sie na mnie.nigdy nie pisalam na forach a teraz czuje sie po prostu samotna bo nie chce z nikim rozmawiac o moich planach.wiecej bedzie pytan a jak nie wyjdzie to sama to przeboleje jakos.
    Pisz, tu każda chce się wygadac :-)

moremi, Aasiula, Magda*, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Przeczytałam i mojemu staremu dziecku powiedziałam, że jak nie będzie spał po nocach, to mu na głowę napluję. Kazał mi Was przestać czytać :)
    Chory jest. Kategorycznie odmówił pójścia do szkoły, więc ręcę mi opały. Zdarłam exa z wyrka i kazałam mu zabrać syna do przychodzni. No i ma synek zapalenie zatok - klasyczna diagnoza tej pediatry. Zawsze jak Młody idzie do niej z katarem, bo mu się nie chce iśc do szkoły, to wraca z antybiotykiem i tym samym syropem, który dostawał 12 lat temu... Przy poważnych chorobach to w ogóle do niej nie chodzimy, głupia starucha.
    Małgoś też ma gile po pas, ale musi iśc do żłobka jutro, bo ja muszę do urzędu pracy. Pewnie znów cały dzień mi zejdzie. A wieczorem do ginki, na rzecz to której wizyty od wczoraj nie wstaję z łóżka, bo mnie stres przygnębił :/
    Już długo tak nie pociągnę z tymi stresami.
    Ale cieszę się, że się układa z ciązami Waszymi i pracami :)
    Zosia, pogadaj z kimś, ulży Ci. Jak chcesz, ja mogę wysłuchac nawet potężnej dawki nieszczęścia. Mam depresję od 3 lat, teraz nie leczę, więc wiem, jak to jest, kiedy się ma dołek.

Krakonka, lubię Cię czytać :-) Ty tak fajnie wszystko opisujesz i jest w tym taka specyficzna energia :-)

Mega, Parka, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, a z fajniejszych rzeczy, to oglądam właśnie jakiś sklep dziecięcy, żeby nie wypaśc z nowinek. Moje poprzednie zakupy sprawdziły się na 80% - plecak został zaakceptowany przez córkę, a przypięta do niego smycz zachwyciła tatusia. Bidon z rurką stał się no1 do soczków. Wielorybek do płukania głowy został przyjęty łaskawie, acz służy do wylewania wody z wanny.
    W sklepie na razie znalazłam zabwkę do kąpieli, która "uczy podstawowych zasad fizyki". Synowi od razu powiedziałam, ze ma szans na sukcesy w życiu, bo w wieku lat dwóch nie zapoznał się z zasadami fizyki, a teraz, to już za późno. Stwierdził, żeby odpuścić i poszukac dla Małgosi takiej zabawki, co uczy fizyki kwantowej. Ma rację chłopak, co sie ograniczać.
    est też zwijane wiaderko silikonowe. Jak znajdę zwijane łopatki i foremki, to kupię - wizja rozwijania łopatki w piaskowinicy niezwykle mnie pociąga :)

megan8, Sabina, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam. Nadludzkim wręcz wysiłkiem. Boże jak mi się chce spać! Masakra

Z dobrych wieści już środa, córka wraca dziś do przedszkola :-) cieszy się jak dziecko :-D

Moremi nie piasalas jakie macie menu, podobne jak Simba? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 06:08

kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Właśnie wstaję. Ciężko

Aasiula, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i ja sie witam z rańcaa :) Słoneczko cudne a wstac sie kurNa nie chce.Co to bedzie pozniej XD
    Sabbcia mała sie stęskniła za koleżankami.Fajnie ,ze juz zdrowa <3
    Miłego baby!!

Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski ;)
    U mnie tez piekne slonce ;D
    Wczoraj padam jak mucha o 21 spalam już jak niemowlak ;)
    Milego wiosennego dnia ;D

Mega, Parka, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy raz od niepamiętam też ledwo wstałam. Ja akurat się cieszę, że dobrze spałam. I nawet mi się coś śniło! :)
    Słońca nie doceniam, nie - to wiosenne stoi nisko i ostro świeci, a ja się nabawiłam światłowstrętu od migren.Dzisiaj dzień urzędowy, muszę wystroić Małgoś i gnać na autobus, bo potem nie będę miała czym jechać. Uroki mieszkania na przedmieściach :) I braku prawka... :P Choć w sumie samochodem pewnie i tak byłoby dłużej w tych korkach, a w mieście nie da się zaparkować. No i nieekologicznie :)
    Chciałabym, żeby już była 19...
    Ale Wam miłego słoneczka życzę :)

moremi, Mega, kkisia, Parka, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, muszę Ci wyznać, że moja córka Cię uwielbia :) Zawsze, jak widzi Twoją sygnaturkę, to się śmieje w głos i krzyczy "mniał, mniał!"
    A mnie się przypomina, jak mój kot był mały (jeden z kotów). Miałam go od jego pierwszego dnia jego życia, więc przechodził tę fazę pompkową na moich oczach :)

moremi, Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Pogoda cudna, wczoraj padłam o 20 z kawałkiem i chce mi się spać.
    Sabina wrote:
    Moremi nie piasalas jakie macie menu, podobne jak Simba? ;-)
    W domu bym pewnie tego nie ruszyła, ale tutaj wszystko wcinam.
    Na sniadanie dostałam kawę zbożową z mlekiem, dwie kromki chleba i kawałek makreli. Pycha :-)

Mega, Dziobak, Aasiula, Parka, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Pogoda cudna, wczoraj padłam o 20 z kawałkiem i chce mi się spać.

W domu bym pewnie tego nie ruszyła, ale tutaj wszystko wcinam.
    Na sniadanie dostałam kawę zbożową z mlekiem, dwie kromki chleba i kawałek makreli. Pycha :-)
    To nieźle. U mnie byl serek topiony, masło i chleb. Niestety u mnie leżał, bo nie mogłam jesc do 13.00 A na kolacje jedna byla parówa, na druga bialy salceson. Zjadlam niestety z apetytem, bo tak mnie na czczo przetrzymali, ze wszystko bym zjadla,
    Cieszę się, ze u Ciebie wszystko ok.

moremi, Aasiula, Sabina, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy po witaminach prenatalnych lub po Biosteronie 10mg może byc przyrost wagi?
    Fakt, ze od 1,5 mca nie ćwiczyłam regularnie, ale nie jem wiecej.

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona36 wrote:
    Super chlopaki.wazne ze glupawki w gim.nie dostal. Moja tez ma plany i pasje. Startuje w zawodach jezdzieckich wiec po trawniku spaceruje nasz najwiekszy zwierzak kon Malachit. A marzenie to medycyna.poczzatki sa...glosno bylo nawet po swietach bo uratowala kobiecie zycie po pasterce.Gwiazda tv hehe.smiejemy sie ze zostanie zwyklym bohaterem i kupi mamie auto. A tak serio to cokolwiek wymysli bez szkody dla siebie to bede ja wspierac.

Super plany i osiągnięcia! Gratulacje!

Co do Kuby, to też mam nadzieję, że nagle mu coś do głowy nie strzeli, gimnazjum bardzo zmienia człowieka...

Mega lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hormony. Ja też tak miałam rok temu. Organizm jeszcze nie przestawił się z trybu "ciąża" i dlatego gromadzi zapasy.

kapturnica, Aasiula, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry baby :)
    Zabralam sie za pakowanie torby do szpitala

moremi, Mega, kapturnica, Aasiula, Sabina, Parka, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry baby :)
    Zabralam sie za pakowanie torby do szpitala
    Trzymam kciuki :-)

Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Dorbie ty ten Biosteron sama bierzesz czy dostałaś od lekarza?

A ja jestem chuj nie matka - córka poszła bez czapki i w krótkich skarpetkach (spodnie jej sie podniosą do gory i bedzie miała nogi gole)....mina teściowej bezcenna.... ;)

Ps dzien dobry i miłego dnia :) kawka wciągnięta, zasłony sie piora wiec bede wieszać i lecę z dokumentami do mojej nowej pracy ;) a potem na chór z córka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 08:51

Sabina, ania.g, kkisia, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 8086 8087 8088 8089 8090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ