35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Nic ciekawego. Obecnie mam problemy z sama soba. Nawet nie chce mi sie o sobie pisac.
MAGDO,
od poczatku podziwiam Cie za spokojne podejscie. Ja bym wariowala, sprawdzala bete, biegala po lekarzach, robila badania.Z drugiej strony, juz taka moja natura. Ja zawsze wole wiedziec na czym stoje.iwcia77, Sabina, BISCA, Parka, Zofia8, gosia7122, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
co Natka??? w ciazy??? hurra!!! gratuluje
Bisca- jezeli sprzedawca wyraza zgode na wysylke za granice to jest to zapisane w zakkladce " dostawa i platnosc" na samym dole " dodatkowe informacje" a i mozesz "zadac pytanie sprzedajacemu"
ja zawsze wysylam do mamy albo do kolezanki do krakowa , bo nawet jak jest napisane ze wysylaja za granice to duzo to kosztuje - nie oplaca sieBISCA, Sabina, Mega, Natka_79, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Proszzz podunia http://merlin.pl/Motherhood-Kojce-brazowy-listki_Motherhood/browse/product/206,1518956.html
i kiecka http://allegro.pl/super-modna-dresowa-sukienka-ciazowa-tuba-m-xl-i5166065028.html
Oddasz mnie, oddasz, oddasz, oddasz???????? plizzzzzzzzzzzzMega, kapturnica, malgos741, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dobry wieczor szanowne grono
Zapomnialam pogratulowac Natce, wiec lepiej pozno niz wcale : Gratuluje !!!!!!!!!!!
Morka, super, ze jest ok. Nie moglo byc inaczej.
Dziewczyny, moze mi pomozecie. Zalozylam wczoraj konto na allegro zeby kupic monitor oddechu. Zaplacilam karta i wszystko bylo ok. Pozniej dostalam maila ze moja platnosc zostala anulowana. Tylko nie wiem dlaczego . Zdazylo sie wam cos takiego. Dodam, ze nigdy nie kupowalam przez interent w Pl , tym razem zalezalo mi na polskiej instrukcji bo to dla siostry, ktora tez mieszka za granica ....
-
Czesc dziewczyny,nie nadazam za wami:) Gratuluje wszystkim ktorym sie juz udalo i wszystkim cierpliwym tez. Wracam z pracy i zanim cos wymysle do jedzenie, zanim ogarne z mloda habsburgow,kwasy siarkowe i wyslucham jak rapuje inwokacje to trzeba isc spac a na forum zostaje mi noc tylko.czasem w pracy podczytuje miedzy kolejnym becikowym hihi ale do tego sie nie przyznam.buziaki dla wszystkich.
Sabina, Magda*, iwcia77, Mega, gosia7122, Arwena, kkisia, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwona36 wrote:Czesc dziewczyny,nie nadazam za wami:) Gratuluje wszystkim ktorym sie juz udalo i wszystkim cierpliwym tez. Wracam z pracy i zanim cos wymysle do jedzenie, zanim ogarne z mloda habsburgow,kwasy siarkowe i wyslucham jak rapuje inwokacje to trzeba isc spac a na forum zostaje mi noc tylko.czasem w pracy podczytuje miedzy kolejnym becikowym hihi ale do tego sie nie przyznam.buziaki dla wszystkich.
2 klasa gimnazjum? No inwokacja i kwasy siarkowe mi pasują, ale tak ogólnie, to nie wiem o czym moj starszy się uczy, tym bardziej z historii. Oceny ok, na bieżąco wszystko i frekwencja ok, to się nie martwię. Ambitny, ma swoj cel, musi sam pracowaćSabina, malgos741, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiedzcie mi jak zmienic awatar to chetnie to zrobie. Co do Oli to tak II gim i tez zero klopotow.przed testami woli jak ja pytam. A syna oczywiscie gratuluje bo to trudny wiek i dziwne rzeczzy dzieja sie w gimbazie.
dorbie, Sabina, Mega, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jest progres. Beta już ponad 22 tysiące, zarodek większy, ale z tego wszystkiego nie zapytałam ile ma (zapytam później). Serduszko wali 120
plamienia nadal są, więc zostaję jeszcze kilka dni polezeć.
Mdlości som.
Witajcie!
Przeleciałam
Moremi, super! trzymam...
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:gratuluje odpowiedzialnego syna dorbie,drugi tez taki?
, rozmawiam jak mają problem, ale za nich nie pamiętam. Chyba trochę sie skupiłam w tym roku na czymś innym
Magda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwona36 wrote:Powiedzcie mi jak zmienic awatar to chetnie to zrobie. Co do Oli to tak II gim i tez zero klopotow.przed testami woli jak ja pytam. A syna oczywiscie gratuluje bo to trudny wiek i dziwne rzeczzy dzieja sie w gimbazie.
Ma cel - judo, starty, AWFiS,plany startowe, trenerstwo. Uczy się pod tym kątem. Bardzo negatywny stosunek do papierosow i alkoholu, lubi zdrowo zjeść, mówi o tym dużo. Ale nie powiem, że jest cudowny, pyskuje zdrowo
Hubi zupełnie inny charakter,lekkoduch, zero odpowiedzialności, ale tez samodzielny, jezdzi sam na treningi, chodzi do kolegów, potem tramwaj, wraca sam do znajomych po judo i po basenie po kolei sam sie zbiera juz od 2 lat ( ma 10 lat). Potem my odbieramy i do domu na wieś.Mega, iwcia77, Sabina, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwona36 wrote:Powiedzcie mi jak zmienic awatar to chetnie to zrobie. Co do Oli to tak II gim i tez zero klopotow.przed testami woli jak ja pytam. A syna oczywiscie gratuluje bo to trudny wiek i dziwne rzeczzy dzieja sie w gimbazie.
Mega lubi tę wiadomość
-
Juz znalazlam.jutro zmienie bo w telefonie mam tylko Ole. Nie zlosccie sie na mnie.nigdy nie pisalam na forach a teraz czuje sie po prostu samotna bo nie chce z nikim rozmawiac o moich planach.wiecej bedzie pytan a jak nie wyjdzie to sama to przeboleje jakos.
Mega, malgos741, iwcia77, kkisia, Sabina, Aasiula, Magda*, Parka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Super chlopaki.wazne ze glupawki w gim.nie dostal. Moja tez ma plany i pasje. Startuje w zawodach jezdzieckich wiec po trawniku spaceruje nasz najwiekszy zwierzak kon Malachit. A marzenie to medycyna.poczzatki sa...glosno bylo nawet po swietach bo uratowala kobiecie zycie po pasterce.Gwiazda tv hehe.smiejemy sie ze zostanie zwyklym bohaterem i kupi mamie auto. A tak serio to cokolwiek wymysli bez szkody dla siebie to bede ja wspierac.
Mega, dorbie, kkisia, Sabina, moremi, marta78, Aasiula, Magda*, Parka lubią tę wiadomość