35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry...
W pracy, przy śniadanku i kawce - chwila przerwy
Dziś z pracy wrócę ok. 20:00, więc machnę 12h. w szkole. W tym roku przechodzę kryzys - mam wrażenie, że dopada mnie wypalenie zawodowePotrzebuję zmian... ciąża byłaby wskazana.
Do zaś... o ile w ogóle...
dorbie, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dorbie ty ten Biosteron sama bierzesz czy dostałaś od lekarza?
A ja jestem chuj nie matka - córka poszła bez czapki i w krótkich skarpetkach (spodnie jej sie podniosą do gory i bedzie miała nogi gole)....mina teściowej bezcenna....
Ps dzien dobry i miłego dniakawka wciągnięta, zasłony sie piora wiec bede wieszać i lecę z dokumentami do mojej nowej pracy
a potem na chór z córka
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dziewczyny, zastanawiam sie nad tymi depresjami u Zosii i Krakonki. Czy to jest wywolane jakimis przezyciami, przejsciami zyciowymi, czy wzielo sie "znikąd", nagle, bez powodu? Takie wpadniecie w czarna dziure?
moremi lubi tę wiadomość
-
Bry.
Pusura nie ma i nawet nie ma sie komu pochwalic ze juz z rana skalpel odwalony..
Eh..
Milego dnia Babki!
PS Arwena widze zaglada a gdzie przepadla Iwone? Pani chyba dawno listy nie sprawdzala.Aasiula, Sabina, Parka, Mega, kkisia, moremi, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Dziewczyny, zastanawiam sie nad tymi depresjami u Zosii i Krakonki. Czy to jest wywolane jakimis przezyciami, przejsciami zyciowymi, czy wzielo sie "znikąd", nagle, bez powodu? Takie wpadniecie w czarna dziure?
Moja matka jest psychologiem klinicznym, to nie jest żadna depresja... czasowo obniżony nastrój i tyle. Jest jakaś "moda" na nadużywanie tego słowadepresja to ciężka choroba, niekiedy całkowicie odbierajaca chęć życia, człowiek z depresją nie myśli o staraniach o dziecko, a tym bardziej nie ma ochoty na szukanie plecaczków, wielorybów do kąpieli i bidonów z biedronką
depresja prawdziwa jest jak pożar.
Parka, Mega, kkisia, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość