35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:A to nie bedzie tak ze przod suklienki bedzie duzo wyzej od tyłu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:06
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
chyba zaczęły mi sie mdłościprzynajmniej na smród fajek.
Kapta, rośnij, rosnijkiecka fajna, szkoda ze nie lubię nosić. Ale jak przyjdzie czas to zakupie spodnie ciążowe
Miłego dniaAasiula, kapturnica, Parka, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Jak bylamw ciazy z mlodym to mialam kilka wlasnie takich odcinanych i w zaawansowanej ciazy kwiecein 8my miesiac nic sie nie podnosilo bo przod co jest dekolt dosc dlugi jest i ladnie sie pod cyckami ten pasek trzymal.Dlatego mysle ,ze moze ta tez taka bedzie A jak nie to po domowemu zostanie
-
SKŁAD:
95% BAWEŁNA, 5% ELASTAN
mamatrojki80 wrote:No tylko nie podają składu materiału, albo ja nie widzęa to ważne, przynajmniej dla mnie.
Aasiula, mamatrojki80, Sabina, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Moja matka jest psychologiem klinicznym, to nie jest żadna depresja... czasowo obniżony nastrój i tyle. Jest jakaś "moda" na nadużywanie tego słowa
depresja to ciężka choroba, niekiedy całkowicie odbierajaca chęć życia, człowiek z depresją nie myśli o staraniach o dziecko, a tym bardziej nie ma ochoty na szukanie plecaczków, wielorybów do kąpieli i bidonów z biedronką
depresja prawdziwa jest jak pożar.
No tak. Nie znamy historii dziewczyn. Ostatnio duzo slysze w moim otoczeniu o tym obnizonym nastroju, dlatego pytam. Nie wiem czy to zwiazane z wiekiem i boje sie czy nagle nie dopadnie. Rozumiem, gdy jest powod, bo dzieja sie zle rzeczy w naszym zyciu, ale czy moze takie cos dopasc bez tego poprzedzajacego ciagu zlych zdarzen
Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde powiem Wam ,ze mimo ze od 10ciu tyg wiem ,ze jestem w ciazy Widzialam dziecie to i tak jesZcze za bardzo to do mnie nie dociera
Moze jak zacznie mnie smyrac od srodka uwierze??Albo jak sie urodzi??
Natka nop to zaczyna Ci sie najprzyjemniejszy etapKurde wszystko wszytskim ale te mdłości to najgorsze skurczysynstwo.Czasem sie u mnei odzywaja ale w tak malym natezeniu ,ze teraz to juz pikus
Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
chyba może
moja koleżanka z pracy na 3 msce wypadła z życia
wylądowała w szpitaluParka wrote:No tak. Nie znamy historii dziewczyn. Ostatnio duzo slysze w moim otoczeniu o tym obnizonym nastroju, dlatego pytam. Nie wiem czy to zwiazane z wiekiem i boje sie czy nagle nie dopadnie. Rozumiem, gdy jest powod, bo dzieja sie zle rzeczy w naszym zyciu, ale czy moze takie cos dopasc bez tego poprzedzajacego ciagu zlych zdarzen -
tylko ta w kratkę nie ma składu podanego, więc pewnie jest z ceraty
mamatrojki80 wrote:No ślepota nie boliza dużo tych linków...
Aasiula, mamatrojki80, Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć,
chyba zaczęły mi sie mdłościprzynajmniej na smród fajek.
Kapta, rośnij, rosnijkiecka fajna, szkoda ze nie lubię nosić. Ale jak przyjdzie czas to zakupie spodnie ciążowe
Miłego dniado ziemi rpzewiewne coby piczkinsa nie przegrzewac
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:teraz jest moda na depresję, dysleksję, dysgrafię i zwolnienia z wfu
takie nastały czasy
facety wyglądają jak facetki, dzieci jakieś pokraczne, upasione, księża mówią jak się bzykać, mają nawet praktykę, ovufriendki mają większą wiedzę niż ekspercieh koniec świata się zbliża
p.s. dzień dobry
Hehehehe, pola magnetyczne sie juz odwrocily? Bo zapowiadali...
Reni, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde powiem Wam ,ze mimo ze od 10ciu tyg wiem ,ze jestem w ciazy Widzialam dziecie to i tak jesZcze za bardzo to do mnie nie dociera
Moze jak zacznie mnie smyrac od srodka uwierze??Albo jak sie urodzi??
Natka nop to zaczyna Ci sie najprzyjemniejszy etapKurde wszystko wszytskim ale te mdłości to najgorsze skurczysynstwo.Czasem sie u mnei odzywaja ale w tak malym natezeniu ,ze teraz to juz pikus
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość