X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no z takiej kuchennej ;-)
    Sie nie pobrudzi ;)

Aasiula, Reni, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    jak to o ile wogóle?
    wpierdal chcesz?!
    powstań! wyprost! naprzód marsz!
    :)

Cos przeoczylam z Luna, o co cho?

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sie nie pobrudzi ;)
    przy rzyganiu :)

kapturnica, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie jeszcze raz linka do tej w kratke bo się coś nie otwiera.

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja nie lubilam ale do legginsow polubilam Traktuje je bardziej jak tuniki A i wygodne beda..Na lato musze sobie poszukac takie jak nimfa XD do ziemi rpzewiewne coby piczkinsa nie przegrzewac ;)
    a widzisz do leginsów to inna sprawa tak to ja lubie :)

moremi lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejaaa

kiecki fajne, ale na modelkach.. ja moglabym ewentulanie ta kopertowa (bo cycki duze dobrze w takich wygladaja), w reszcie wygladalabym jak ciezarowka (w znaczeniu wieloryb), wiec sie nie nadaja dla mnie, za duza jestem. Na szczescie dla mnie nosze ciaze zima i wczesna wiosna, wiec dziny i bluzki sa si i moje ukochane szale, chusty i wszystko, w co sie da zawinac..

dzis mam wizyte u gina, zobaczymy co powie o moim malym klopsie. Mojej wagi sie nie moze czepic, bo dalej taka sama, a wczoraj luby powiedzial, ze zebra mi zaczynaja wylazic. Ciekawe ile to dziecko by wazylo jak bym brala jakies witaminy jeszcze ;) ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:27

kapturnica, kkisia, Aasiula, Reni, Parka, Simba, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, wspomniałaś coś o pasieniu dzieci... :-) to jest temat od którego mi ciśnienie skacze, kuźwa jak matki krzywdzą tym własne dzieci to wprost niepojęte, ciągle funkcjonuje jakiś mit, że pulchne dziecko to zdrowe dziecko. A potem dziewczynki i chłopcy wkraczają w wiek dojrzewania z nadwagą i skutek jest taki, że całe życie się muszą borykać z dodatkowymi kg.

Reni, Parka, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, Mega, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    a widzisz do leginsów to inna sprawa tak to ja lubie :)
    No ja raczej nie latam w rajstopkach ;) ale tuniki i getry - To lubie bardzo

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    http://allegro.pl/modna-dresowa-sukienka-ciazowa-kratka-tuba-xl-xxl-i5158678817.html

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde powiem Wam ,ze mimo ze od 10ciu tyg wiem ,ze jestem w ciazy Widzialam dziecie to i tak jesZcze za bardzo to do mnie nie dociera :)
    Moze jak zacznie mnie smyrac od srodka uwierze??Albo jak sie urodzi?? XD
    Natka nop to zaczyna Ci sie najprzyjemniejszy etap XD Kurde wszystko wszytskim ale te mdłości to najgorsze skurczysynstwo.Czasem sie u mnei odzywaja ale w tak malym natezeniu ,ze teraz to juz pikus :)

ja uwierzylam, jak zacza napierdzielac w odpowiedzi na zewnetrzne bodzce.. teraz jak przyloze reke (konczyny mam zawsze cieplejsze niz reszte ciala), to kopa mam w odpowiedzi po jakis 4 sekundach..

tak przy okazji- ja dalej mam mdlosci, nie na tyle, zeby rzygac, ale jak bym zechciala to moge.. chyba pobijam rekordy, nie wiem czy w koncu jakas bedzie chetna na ten moj cykl w kwietniu, bo trzeba sie liczyc wlasnie z rzyganiem i potem porodem klopsa ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:27

Aasiula, kapturnica, Parka, kkisia, moremi, Sabina, Mango lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hejaaa

kiecki fajne, ale na modelkach.. ja moglabym ewentulanie ta kopertowa (bo cycki duze dobrze w takich wygladaja), w reszcie wygladalabym jak ciezarowka (w znaczeniu wieloryb), wiec sie nie nadaja dla mnie, za duza jestem. Na szczescie dla mnie nosze ciaze zima i latem, wiec dziny i bluzki sa si i moje ukochane szale, chusty i wszystko, w co sie da zawinac..

dzis mam wizyte u gina, zobaczymy co powie o moim malym klopsie. Mojej wagi sie nie moze czepic, bo dalej taka sama, a wczoraj luby powiedzial, ze zebra mi zaczynaja wylazic. Ciekawe ile to dziecko by wazylo jak bym brala jakies witaminy jeszcze ;) ;)
    oooo siostro to tak jak ja kocham szale ,chusty i ta cała reszte :)

daj znac jak tam klops rosnie :)

kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja uwierzylam, jak zacza napierdzielac w odpowiedzi na zewnetrzne bodzce.. teraz jak przyloze reke (konczyny mam zawsze cieplejsze niz reszte ciala), to kopa mam w odpowiedzi po jakis 4 sekundach..

tak przy okazji- ja dalej mam mdlosci, nie na tyle, zeby rzygac, ale jak bym zechciala to moge.. chyba pobijam rekordy, nie wiem czy w koncu jakas bedzie chetna na ten moj cykl w kwietniu, bo trzeba sie liczyc wlasnie z rzyganiem i potem porodem klopsa ;)
    biore nawet z takim rzyganiem :)

kapturnica, paszczakin, moremi, Mango lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza ja tez z synemw sumie zimowa ciaze mialam bo urodzil sie 11maja.Teraz juz inna brocha bo najpozniejsze meisiace w najgorszy upal trzeba bedzie wytrzymac.I jakw 1szej malo kto mnie widzial bo czlowiek pod zwalami ubran tak teraz juz sie nie ukryje wieloryba ;)

Aasiula, moremi, Sabina, ania.g, Mango lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może źle skopiowałaś?
    ola_35 wrote:

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, a wy chodzicie (Paszcza?), albo planujecie chodzić do szkoły rodzenia? bo to też modne teraz :-)

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    I na to napierdzielanie czekam.CiesZe sie ,ze juz blizej niz dalej.Podobnow kolejnej ciąży ruchy czuje sie wczesniej wiec mysle ze 17,18tyg juz bedZie sie ze mna komunikowalo :)

Aasiula, moremi, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ola_35 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    http://allegro.pl/modna-dresowa-sukienka-ciazowa-kratka-tuba-xl-xxl-i5158678817.html

Ta jednak nie dla mnie, wolę bardziej kobiece:)

Aasiula lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Laski, a wy chodzicie (Paszcza?), albo planujecie chodzić do szkoły rodzenia? bo to też modne teraz :-)
    Ja nie chodzilamw 1szej ciazy ale teraz zameirzam isc pare razy bo chce sobie wyhaczyc położna na poród A nie jakas przypadkowa ;)

mamatrojki80, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I na to napierdzielanie czekam.CiesZe sie ,ze juz blizej niz dalej.Podobnow kolejnej ciąży ruchy czuje sie wczesniej wiec mysle ze 17,18tyg juz bedZie sie ze mna komunikowalo :)
    to prawda ja bardzo szybko czulam w drugiej ciazy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:33

kapturnica lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na pewno pójdę
    chociażby po to, żeby mi pokazali jak pieluchę założyć
    mamatrojki80 wrote:

kapturnica, Aasiula, kkisia, Simba, moremi, Arwena, Sabina, Mega, Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 8090 8091 8092 8093 8094 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ