35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja nie lubilam ale do legginsow polubilam Traktuje je bardziej jak tuniki A i wygodne beda..Na lato musze sobie poszukac takie jak nimfa
do ziemi rpzewiewne coby piczkinsa nie przegrzewac
moremi lubi tę wiadomość
-
hejaaa
kiecki fajne, ale na modelkach.. ja moglabym ewentulanie ta kopertowa (bo cycki duze dobrze w takich wygladaja), w reszcie wygladalabym jak ciezarowka (w znaczeniu wieloryb), wiec sie nie nadaja dla mnie, za duza jestem. Na szczescie dla mnie nosze ciaze zima i wczesna wiosna, wiec dziny i bluzki sa si i moje ukochane szale, chusty i wszystko, w co sie da zawinac..
dzis mam wizyte u gina, zobaczymy co powie o moim malym klopsie. Mojej wagi sie nie moze czepic, bo dalej taka sama, a wczoraj luby powiedzial, ze zebra mi zaczynaja wylazic. Ciekawe ile to dziecko by wazylo jak bym brala jakies witaminy jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:27
kapturnica, kkisia, Aasiula, Reni, Parka, Simba, moremi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni, wspomniałaś coś o pasieniu dzieci...
to jest temat od którego mi ciśnienie skacze, kuźwa jak matki krzywdzą tym własne dzieci to wprost niepojęte, ciągle funkcjonuje jakiś mit, że pulchne dziecko to zdrowe dziecko. A potem dziewczynki i chłopcy wkraczają w wiek dojrzewania z nadwagą i skutek jest taki, że całe życie się muszą borykać z dodatkowymi kg.
Reni, Parka, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, Mega, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde powiem Wam ,ze mimo ze od 10ciu tyg wiem ,ze jestem w ciazy Widzialam dziecie to i tak jesZcze za bardzo to do mnie nie dociera
Moze jak zacznie mnie smyrac od srodka uwierze??Albo jak sie urodzi??
Natka nop to zaczyna Ci sie najprzyjemniejszy etapKurde wszystko wszytskim ale te mdłości to najgorsze skurczysynstwo.Czasem sie u mnei odzywaja ale w tak malym natezeniu ,ze teraz to juz pikus
ja uwierzylam, jak zacza napierdzielac w odpowiedzi na zewnetrzne bodzce.. teraz jak przyloze reke (konczyny mam zawsze cieplejsze niz reszte ciala), to kopa mam w odpowiedzi po jakis 4 sekundach..
tak przy okazji- ja dalej mam mdlosci, nie na tyle, zeby rzygac, ale jak bym zechciala to moge.. chyba pobijam rekordy, nie wiem czy w koncu jakas bedzie chetna na ten moj cykl w kwietniu, bo trzeba sie liczyc wlasnie z rzyganiem i potem porodem klopsa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:27
Aasiula, kapturnica, Parka, kkisia, moremi, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hejaaa
kiecki fajne, ale na modelkach.. ja moglabym ewentulanie ta kopertowa (bo cycki duze dobrze w takich wygladaja), w reszcie wygladalabym jak ciezarowka (w znaczeniu wieloryb), wiec sie nie nadaja dla mnie, za duza jestem. Na szczescie dla mnie nosze ciaze zima i latem, wiec dziny i bluzki sa si i moje ukochane szale, chusty i wszystko, w co sie da zawinac..
dzis mam wizyte u gina, zobaczymy co powie o moim malym klopsie. Mojej wagi sie nie moze czepic, bo dalej taka sama, a wczoraj luby powiedzial, ze zebra mi zaczynaja wylazic. Ciekawe ile to dziecko by wazylo jak bym brala jakies witaminy jeszcze
daj znac jak tam klops rosniekapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja uwierzylam, jak zacza napierdzielac w odpowiedzi na zewnetrzne bodzce.. teraz jak przyloze reke (konczyny mam zawsze cieplejsze niz reszte ciala), to kopa mam w odpowiedzi po jakis 4 sekundach..
tak przy okazji- ja dalej mam mdlosci, nie na tyle, zeby rzygac, ale jak bym zechciala to moge.. chyba pobijam rekordy, nie wiem czy w koncu jakas bedzie chetna na ten moj cykl w kwietniu, bo trzeba sie liczyc wlasnie z rzyganiem i potem porodem klopsakapturnica, paszczakin, moremi, Mango lubią tę wiadomość
-
Paszcza ja tez z synemw sumie zimowa ciaze mialam bo urodzil sie 11maja.Teraz juz inna brocha bo najpozniejsze meisiace w najgorszy upal trzeba bedzie wytrzymac.I jakw 1szej malo kto mnie widzial bo czlowiek pod zwalami ubran tak teraz juz sie nie ukryje wieloryba
Aasiula, moremi, Sabina, ania.g, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ja uwierzylam, jak zacza napierdzielac w odpowiedzi na zewnetrzne bodzce.. teraz jak przyloze reke (konczyny mam zawsze cieplejsze niz reszte ciala), to kopa mam w odpowiedzi po jakis 4 sekundach..
Aasiula, moremi, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Laski, a wy chodzicie (Paszcza?), albo planujecie chodzić do szkoły rodzenia? bo to też modne teraz
mamatrojki80, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I na to napierdzielanie czekam.CiesZe sie ,ze juz blizej niz dalej.Podobnow kolejnej ciąży ruchy czuje sie wczesniej wiec mysle ze 17,18tyg juz bedZie sie ze mna komunikowalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 10:33
kapturnica lubi tę wiadomość
-
ja na pewno pójdę
chociażby po to, żeby mi pokazali jak pieluchę założyć
mamatrojki80 wrote:Laski, a wy chodzicie (Paszcza?), albo planujecie chodzić do szkoły rodzenia? bo to też modne terazkapturnica, Aasiula, kkisia, Simba, moremi, Arwena, Sabina, Mega, Bozia3, peppapig lubią tę wiadomość