35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Parka to dzis koniecznie bzykanko. Owu jest ok 24-36h po piku lh. nie piłaś sporo przed testem ?
Natka ja właśnie często zastanawiałam się jak to interpretować. Dokładnie jest na ulotce napisane , że owulacja nastapi w ciągu 24-36h, czyli może nastąpić zarówno za 1 godz po skoku LH , jak i za 30h po skoku LH? Czy dobrze ja to rozumiem?
Sabina, Parka, dorbie lubią tę wiadomość

-
melduje sie

czasu barak na nadrabianie, ale z ostatnich 2 stron wynika, ze Asiula miala owulacje i czekamy na efekt
,
Mega dostala robote - zajebioza , ciesze sie i powodzenia ,
Dorka ja czekam na wyniki..to za dwa dni sie dowiemy?
Kapta szaleje z zakupami
a coo z reszta ? przechodzila tedy Elfik? wiadomo jaka plec?
piszcie co u was ?
malgos741, Sabina, kkisia, ania.g, Parka, gosia7122, Simba, Mega, kapturnica, Mala79, macduska, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Natka ja właśnie często zastanawiałam się jak to interpretować. Dokładnie jest na ulotce napisane , że owulacja nastapi w ciągu 24-36h, czyli może nastąpić zarówno za 1 godz po skoku LH , jak i za 30h po skoku LH? Czy dobrze ja to rozumiem?
Tez tak mysle. Od zrobienia testu moze owu byc w kazdym czasie do ok 36 godzin.
test moze owu nie wychwycic jednak.
moze u mnie kreska ciemniala, a bylaby taka sama jak kontrolna 5 godzin pozniej , no a potem juz tylko moze jasniec
ola_35, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Tez tak mysle. Od zrobienia testu moze owu byc w kazdym czasie do ok 36 godzin.
test moze owu nie wychwycic jednak.
moze u mnie kreska ciemniala, a bylaby taka sama jak kontrolna 5 godzin pozniej , no a potem juz tylko moze jasniec
No właśnie i jak czekamy do pozytywnego testu owu, to może być czasami bzyku za późno.
Dorbie chyba znasz się na tym najlepiej z racji zawodu, czy mogłabyś rozwiać nasze wątpliwości?
Parka lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie przeceniaj mnie, nawet nie z racji zawodu, ale ogólnie dostępne wiadomości nt owulacji są takie, że prawdopodobnie nastąpi do 36 godzin od testu, ale może sie przesunac kilka dni nawet albo też może nie wystąpić pod wpływem stresu, Na pewno jest to bardziej niepewne niz wiadomość, którą przekazuje test ciążowyola_35 wrote:No właśnie i jak czekamy do pozytywnego testu owu, to może być czasami bzyku za późno.
Dorbie chyba znasz się na tym najlepiej z racji zawodu, czy mogłabyś rozwiać nasze wątpliwości?
Sabina, ola_35, malgos741, kapturnica, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI uważam jest to rozsądne, u mnie była wariacja usg co tydzień, bo doktor chciała byc pewna ze dobrze się rozwija. I co to dało? Bez sensu. Jak mi się uda zajsc w ciążę, nie będę tak wariowac jak teraz.Magda* wrote:hej Iwcia
,pierwsze usg mam przewidziane na 1 kwietnia,to jeszcze troszkę,ale jestem cierpliwa 
Magda*, ola_35, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny