35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Parka to dzis koniecznie bzykanko. Owu jest ok 24-36h po piku lh. nie piłaś sporo przed testem ?
Natka ja właśnie często zastanawiałam się jak to interpretować. Dokładnie jest na ulotce napisane , że owulacja nastapi w ciągu 24-36h, czyli może nastąpić zarówno za 1 godz po skoku LH , jak i za 30h po skoku LH? Czy dobrze ja to rozumiem?Sabina, Parka, dorbie lubią tę wiadomość
-
melduje sie
czasu barak na nadrabianie, ale z ostatnich 2 stron wynika, ze Asiula miala owulacje i czekamy na efekt,
Mega dostala robote - zajebioza , ciesze sie i powodzenia ,
Dorka ja czekam na wyniki..to za dwa dni sie dowiemy?
Kapta szaleje z zakupami
a coo z reszta ? przechodzila tedy Elfik? wiadomo jaka plec?
piszcie co u was ?malgos741, Sabina, kkisia, ania.g, Parka, gosia7122, Simba, Mega, kapturnica, Mala79, macduska, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Natka ja właśnie często zastanawiałam się jak to interpretować. Dokładnie jest na ulotce napisane , że owulacja nastapi w ciągu 24-36h, czyli może nastąpić zarówno za 1 godz po skoku LH , jak i za 30h po skoku LH? Czy dobrze ja to rozumiem?
Tez tak mysle. Od zrobienia testu moze owu byc w kazdym czasie do ok 36 godzin.
test moze owu nie wychwycic jednak.
moze u mnie kreska ciemniala, a bylaby taka sama jak kontrolna 5 godzin pozniej , no a potem juz tylko moze jasniecola_35, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Tez tak mysle. Od zrobienia testu moze owu byc w kazdym czasie do ok 36 godzin.
test moze owu nie wychwycic jednak.
moze u mnie kreska ciemniala, a bylaby taka sama jak kontrolna 5 godzin pozniej , no a potem juz tylko moze jasniec
No właśnie i jak czekamy do pozytywnego testu owu, to może być czasami bzyku za późno.
Dorbie chyba znasz się na tym najlepiej z racji zawodu, czy mogłabyś rozwiać nasze wątpliwości?Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:No właśnie i jak czekamy do pozytywnego testu owu, to może być czasami bzyku za późno.
Dorbie chyba znasz się na tym najlepiej z racji zawodu, czy mogłabyś rozwiać nasze wątpliwości?Sabina, ola_35, malgos741, kapturnica, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:hej Iwcia
,pierwsze usg mam przewidziane na 1 kwietnia,to jeszcze troszkę,ale jestem cierpliwa
Magda*, ola_35, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny