35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:musiałam się zalogować, teraz widzę
hehehee
żeś się załatwiła kobieto.
ale wiesz że jak będzie siwieć coraz większy obszar to musisz podjechać do hospitala na amputację?lepiej obserwuj i nie nadwyrężaj.
ComeToMeBaby, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mama3- hahhaha baby to som jednak podstępne babsztyle
z tego co się orientuję jednak będzie musiała opracować lepszy plan.
Kapta- doczytałam pierwszego linka... hahhaha- zmiana pieluch przy stolikach?kiedy obok w łazience jest przewijak?
heheheee
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Dorka ja czekam na wyniki..to za dwa dni sie dowiemy?
Oczywiście witam się z "rana"Sabina, Parka lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a co.. poza tym kiszona kapusta bez syfow to samo zdrowie.. I powiem wam, ze w tym Belgowie nie ustepuja Polsce- pyszna kiszona tu mamy..
a ze smaczna to swoja droga,lecz z kiszeniem nie ma nic wspólnego
ola_35, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
Dorka.1979 wrote:Iwcia nie bałdzo jesteś w temacie, bo w międzyczasie dzwonili do mnie że z przyczyn technicznych hodowla się nie zawiązała i musiałam jeszcze raz jechać z Natalką na pobieranie krwi (czytaj rzeźnię) teraz to w sumie nie wiem do kiedy mam czekać na wyniki.
Oczywiście witam się z "rana"Dorka.1979 lubi tę wiadomość
-
Magda* wrote:hej Iwcia
,pierwsze usg mam przewidziane na 1 kwietnia,to jeszcze troszkę,ale jestem cierpliwa
Magda*, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Dorka.1979 wrote:Oj ja bym bardzo mocno się zastanawiała czy lekarz mnie nie robi w balpna na pryma a prylis. Miałam tak na pierwszym USG w pierwszej ciąży, też byłam 1 kwietnia na sprawdzenie serduszka i lekarzowi zebrało się na żarty. Powiedział, że będą trojaczki ale jak zobaczył moją minę i reakcję to szybko się przyznał że to pryma a prylis
wyobrażam sobie Twoją minęDorka.1979, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwona36 wrote:A ja dostalam tel z wynikiem badania męża i okazalo się, ze mamy winowajcę. Żyją za krótko te małe diabełki, no i teraz zaczniemy pewnie leczenie konkretniejsze. Ech....chyba do 40tki mi zejdzie....będę płakusiać.
Plakac siusiajac?
Starszyzna, nikt Iwony nie uprzedzil o zdrabnianiu? Nie no Pani robote zawala! To sie nadaje do kurwatorium!moremi, ania.g, Reni, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, kapturnica, Aasiula, Sabina, Parka, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
Iwona36 wrote:A ja dostalam tel z wynikiem badania męża i okazalo się, ze mamy winowajcę. Żyją za krótko te małe diabełki, no i teraz zaczniemy pewnie leczenie konkretniejsze. Ech....chyba do 40tki mi zejdzie....będę płakusiać.
Magda*, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Plakusiac?
Plakac siusiajac?
Starszyzna, nikt Iwony nie uprzedzil o zdrabnianiu? Nie no Pani robote zawala! To sie nadaje do kurwatorium!
Iwona, nie używamy zdrobnień. Nie czekamy na dzidzi, bobo, fasolke.
Jako dorosłe kobiety płaczemy. I staramy się o dziecko, a chodzimy w ciąży.
Rozumiesz?Simba, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, kapturnica, Aasiula, Sabina, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:No pacz. Nie wyłapalam tego
Iwona, nie używamy zdrobnień. Nie czekamy na dzidzi, bobo, fasolke.
Jako dorosłe kobiety płaczemy. I staramy się o dziecko, a chodzimy w ciąży.
Rozumiesz?moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny