35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:chyba bedziemy ubezpieczeni....kurcze, byłam głupia i niedouczona
jade sie zameldowac z właścic ielka mieszkania, potem do arbeitsamt, potem załozyc konto i potem ubezpieczycielza ubezpieczenie odpowiedzialny jest zainteresowany a nie pracodaca( on moze pomoc ,ale to nie jego obowiazek),tylko fakt faktem to moze potrwac chwilke,trzymam kciuki by sie udało przed pierwsza wizyta
-
Magda nie ma swobody wypowiedzi jeśli chodzi o zdrobnienia
Tutaj za to są kary cielesneMagda* wrote:ojtam ojtam simbajak swoboda wypowiedzi to swoboda
Simba, Dorka.1979, moremi, Mega, kapturnica, kkisia, Aasiula, Sabina, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
i origamiSimba wrote:Swoboda? Tutaj?
No way.
Zeby sie druga kafeteria zrobila?
U nas jest despotyzm, ostracyzm i orgazmComeToMeBaby, Simba, Dorka.1979, moremi, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój zgodził się na badania, ale to ja musiałam zanieść materiał, on zaparł sie o futrynę i tak został. A zgodził się ,bo "trochę" mnie zdenerwował i to było jego- przepraszam. Ważne , że cel osiągnięty.
ComeToMeBaby, Dorka.1979, Magda*, moremi, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwona36 wrote:Mój zgodził się na badania, ale to ja musiałam zanieść materiał, on zaparł sie o futrynę i tak został. A zgodził się ,bo "trochę" mnie zdenerwował i to było jego- przepraszam. Ważne , że cel osiągnięty.
Dorka.1979, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja zamiast na grzeczność postawiłabym na efektywność:
wypierdalaj na badania, migiem! (lub natychmiast).
na koniec można też dorzucić nasz narodowy wzmacniacz wypowiedzi: k...wa.
Na razie próbuję go podkarmiać np. pestkami dynii i innymi rzeczami właśnie jeszcze potrzebuje wiedzieć w jakim naturalnym produkcie jest L-karnnityna? Chyba musze poczytać, podobno dobra na ruchliwość plemników.Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ja zamiast na grzeczność postawiłabym na efektywność:
wypierdalaj na badania, migiem! (lub natychmiast).
na koniec można też dorzucić nasz narodowy wzmacniacz wypowiedzi: k...wa.
Możecie tak pisać... ale do którego faceta taka retoryka trafi?
żarty żartami, ale już widzę jak któraś karze facetowi na badania "wypierdalać kufa", no chyba, że się tak porozumiewacie w związku...
Jest wielu facetów omijających lekarzy szerokim łukiem niestety.Magda*, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Niestety tak, dla niego to wstyd ! Z takim jest mi naprawdę ciężko. I cały czas powtarza mi jedno dziecko wystarczy.
po prostu urazone ego.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Iwona36 wrote:Mój zgodził się na badania, ale to ja musiałam zanieść materiał, on zaparł sie o futrynę i tak został. A zgodził się ,bo "trochę" mnie zdenerwował i to było jego- przepraszam. Ważne , że cel osiągnięty.
Dorka.1979, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość