35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:iwina nie przejmuj sie gadaniem simby
masz prawo porozczulac sie nad soba
Do kata marsz! Mam godzine wychowawczamoremi, ComeToMeBaby, Reni, Mega, kkisia, Natka_79, kapturnica, Aasiula, Sabina, Parka, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
Iwona36 wrote:A ja dostalam tel z wynikiem badania męża i okazalo się, ze mamy winowajcę. Żyją za krótko te małe diabełki, no i teraz zaczniemy pewnie leczenie konkretniejsze. Ech....chyba do 40tki mi zejdzie....będę płakusiać.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:ojtam ojtam simba
jak swoboda wypowiedzi to swoboda
No way.
Zeby sie druga kafeteria zrobila?
U nas jest despotyzm, ostracyzm i orgazmComeToMeBaby, Reni, moremi, Mega, kapturnica, kkisia, Aasiula, Sabina, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychyba bedziemy ubezpieczeni....kurcze, byłam głupia i niedouczona
jade sie zameldowac z właścic ielka mieszkania, potem do arbeitsamt, potem załozyc konto i potem ubezpieczycielmamatrojki80, Simba, ComeToMeBaby, Magda*, Dorka.1979, Mega, kkisia, Aasiula, Sabina, Parka, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:chyba bedziemy ubezpieczeni....kurcze, byłam głupia i niedouczona
jade sie zameldowac z właścic ielka mieszkania, potem do arbeitsamt, potem załozyc konto i potem ubezpieczyciel
Super, oby do przoduComeToMeBaby, Mega, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No pacz. Nie wyłapalam tego
Iwona, nie używamy zdrobnień. Nie czekamy na dzidzi, bobo, fasolke.
Jako dorosłe kobiety płaczemy. I staramy się o dziecko, a chodzimy w ciąży.
Rozumiesz?
ja wyłapałam, ale mam dzisiaj tą zupę... em... em.... no jakąś takąReni, moremi, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:może coś w stylu: wypierdalaj na badania?!
ComeToMeBaby, Reni, Dorka.1979, moremi, Mega, Natka_79, kapturnica, kkisia, Aasiula, Sabina, Parka, paszczakin, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość