35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_35 wrote:Na razie próbuję go podkarmiać np. pestkami dynii i innymi rzeczami właśnie jeszcze potrzebuje wiedzieć w jakim naturalnym produkcie jest L-karnnityna? Chyba musze poczytać, podobno dobra na ruchliwość plemników.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nie no to trochę na żarty było oczywiście.
ale fakt faktem- jak facet ma właściwe podejście i rzeczywiście chce dziecko i ma motywację to się przełamie i pójdzie. mój sam zaproponował któregoś razu, że jeśli się nie uda znowu to pójdzie się przebadać. i rzeczywiście poszedł.
Bo Twój jest wyjątkowyale sa tacy co ani prośba, ani groźbą nie przekonasz.
ComeToMeBaby, moremi, ola_35, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Większość meżczyzn tak ma, ale moj gin powiedział, ze bez tych badań to dalej nie ruszymy, szczególnie, ze mój (jeszcze pierwszy mąż) wiele lat spędził na misjach z jakimiś urządzeniami powodującymi bezpłodność. Wyszalał się na wojenkach a teraz ja mam sie szpikować lekami bez jego badań? Jedno jest pewne, futryny mam wytrzymałe w domu.
ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia, Sabina, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 13:00
ComeToMeBaby, moremi, Simba, Dziobak, Mega, kkisia, Arwena, gosia7122, Aasiula, Sabina, Parka, malgos741, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mój też się wstydził i miał opory
odwlekał jak najdłużej się dało
aż pewnego dnia wróciłam do domu od gina (miałam już za sobą różne badania, wieczne grzebanie w piczkensie) i się rozryczałam
on pyta co się stało
a ja na to, że Pani doktor na razie nie chce ze mną rozmawiać, bo zażyczyła sobie jego badanie. Potem następne jest moje, ale bardzo bolesne, więc musi wykluczyć problem u faceta, żeby zaoszczędzić mi bólu aaaaa jaaaaa się boooooję
no pochilipałam i zadziałało
od tego czasu robi wszystko co trzeba
no kocha CięReni, moremi, Mega, macduska, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Gdyby można było jakoś z jaj szczykawką pociągnąć jak śpi:)
powiedz mu prosto jak chuop krowie na rowie że dziecko bendzie czy z Jego pomocą czy bez
faceta jest łatwiej przebadać bo jak u niego coś nie tak to Ty możesz przejść przez wszystkie cudowne badania typu hsg laparo i histero stawać na rzęsach i na czym tam jeszcze można i nic z tego nie będzie a jemu dadzą witaminy czy inne suple i będzie GITola_35, Parka lubią tę wiadomość
-
Jakieś radary, jammery, dokładnie się nie znam, ale mówił, ze to moze mieć duży wpływ na płodność. Ale spokojnie, bo spędził tam ok 6 lat łącznie, a laborantka mówi, że tragedii nie ma.
moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aż pewnego dnia wróciłam do domu od gina (miałam już za sobą różne badania, wieczne grzebanie w piczkensie) i się rozryczałam
on pyta co się stało
a ja na to, że Pani doktor na razie nie chce ze mną rozmawiać, bo zażyczyła sobie jego badanie. Potem następne jest moje, ale bardzo bolesne, więc musi wykluczyć problem u faceta, żeby zaoszczędzić mi bólu aaaaa jaaaaa się boooooję
u mnie było podobnie tylko że mój gin powiedział wprost: prosze nie przychodzić bez wyników męża i wszystko w temaciemoremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
on pyta co się stało
Dostałam heparyne. Nawet jak nie pomoże, to nie zaszkodziSimba, ComeToMeBaby, Dziobak, Reni, Mega, macduska, kkisia, Arwena, gosia7122, gretka, Aasiula, Sabina, Parka, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sandra80 wrote:przynajmniej znacie przyczynę, najgorsza jest ta niepłodność idiotyczna jak u nas wszystko jest gites malina a cionży jak ni ma tak ni ma;)
sandra80, Parka lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:bende wieczorem zrobić pożondki do stu diabłuw
A.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 15:17
moremi, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:przybij pionę u mnie też wtórna
Wierzycie w to? w tą idiotyczną niepłodność? tak na chłopski rozum jakby wszystko było ok, to i ciąża by była... pewnie jest jakaś przyczyna tylko nie zdiagnozowana tak mi się wydaje.ola_35, Mega, Parka, BISCA lubią tę wiadomość