35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Mega jak tam w nowej pracy?? jestes na okresie probnym?
Arwena, Dorka.1979, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ma umowę do 22.06
Teraz chyba do soboty jest na szkoleniu i nie wiedzieć czemu, nie pisze z niego do nas. Przynajmniej by się nie nudziła
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArwena wrote:ale obiecuję hahahaha ze z rańca napisze co u gina mi powiedziała we wtorek
dziś rano nie miałam czasu bo w pracy byłam
Ale ściemniasz, pisz natychmiast,,, jutro znowu "znikniesz" na kilka dni, nikt tu Cię nie zje
moremi, iwcia77, kkisia, macduska, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:ale obiecuję hahahaha ze z rańca napisze co u gina mi powiedziała we wtorek
dziś rano nie miałam czasu bo w pracy byłammamatrojki80 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Kombinuje jak koń pod górę.
ściemnianie to w tym przypadku eufemizm... jak dla mnie koleżanka nie traktuje nas poważnie, a szkoda bo pewnie kilka osób mimo wszystko chce wiedzieć co się u niej dzieje.
Arwena, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uważam, że szczepionki wszystkie i bezwzględnie powinny być bezpłatne i obowiązkowe.
Co tam rodzice mogą wiedzieć o ich skuteczności, szkodliwości itp...jedna baba drugiej babie nagada jakichś głupot, coś tam ktoś napisze i potem są wypowiedzi w stylu Magdy....Powikłania są po wszystkim i tego się nie uniknie...
Lekarz jest wykształcony w tym kierunku i powinien decydować, a nie nawiedzeni rodzice.
To tak - jakby rodzic dyktował nauczycielowi czego ma uczyć jego dziecko, a czego nie...
Albo mechanikowi tłumaczyć co ma naprawiać w naszym samochodzie..
Są od tego fachowcy i im trzeba ufać...iwcia77, macduska, Simba, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Sabina, Zofia8, Krakonka, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra pisze
wczoraj byłam u gienki zmartwiła się badaniami.powiedziała ze tu się mało co da zrobić i takie tam ,za moja namowa zrobiła usg bo chodziło mi czy endo przyrosło ,najpierw nic nie widziała a potem je zauważyła ,z ostatniej wizyty 29.01 z 5mm zrobiło sie 11,8 mmi nawet jest pęcherzyk na jajniku 10mm co wprawiło ja i mnie w osłupienie
nadzieja pozostała ,teraz wywołuje lutka ,miała mi przepisać zastrzyki na wywołanie ale nie maja w aptece ,teraz oby @ przyszła potem badania w gym centrum w 2-3dc w tym amh i zgłaszamy się do in vitro w in vimed mam czas do 17.04 (jak jeszcze amh będzie w ich normach) no chyba ze zgłosimy się teraz a amh i najnowze jeszcze nie zrobione b.nasienia doniesiemy bo liczy się data zgłoszenia ,bo nawet mam ksero historii leczenia og ginki
myślę ze to ze endo wzrosło po części zasługa Donga którego biorę od ponad 2tygodniiwcia77, megan8, Dorka.1979, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, malgos741, Sabina, Zofia8, Reni, Krakonka, kkisia, Elfik, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kajtek jaki smieszek fajny
Ale jutro już będzie ok..
Twój Ivo też superDuzy się wydaje bardzo
iwcia77, Arwena, Dorka.1979, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Uważam, że szczepionki wszystkie i bezwzględnie powinny być bezpłatne i obowiązkowe.
Co tam rodzice mogą wiedzieć o ich skuteczności, szkodliwości itp...jedna baba drugiej babie nagada jakichś głupot, coś tam ktoś napisze i potem są wypowiedzi w stylu Magdy....Powikłania są po wszystkim i tego się nie uniknie...
Lekarz jest wykształcony w tym kierunku i powinien decydować, a nie nawiedzeni rodzice.
To tak - jakby rodzic dyktował nauczycielowi czego ma uczyć jego dziecko, a czego nie...
Albo mechanikowi tłumaczyć co ma naprawiać w naszym samochodzie..
Są od tego fachowcy i im trzeba ufać...Dorka.1979, Sabina lubią tę wiadomość