35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:no dosyć często ma dobry humor - dziś trochę marudny, bo po szczepieniach...
Ale jutro już będzie ok..
Twój Ivo też superDuzy się wydaje bardzo
Dorka.1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:ściemnianie to w tym przypadku eufemizm... jak dla mnie koleżanka nie traktuje nas poważnie, a szkoda bo pewnie kilka osób mimo wszystko chce wiedzieć co się u niej dzieje.
powtarzasz się ,już Bozia tak napisała kiedyś tam
przecież napisałam ze napisze teraz -
iwcia77 wrote:problem w tym, ze ta ksiazke co czytamy napisal pediatra....opracowanie na 700 stron , powazna praca naukowa a nie jakies dyrdymaly wyssane z tv..
iwcia77, macduska, moremi, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:waga 5720 gr a dlugi to nie wiem- dopiero 17 kwietnia sie dowiem
fajny chłopak...
mój dobija już do 10 kg...podskakuje tak na mnie, że mam siniaki na udach...iwcia77, Dorka.1979, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:iwcia, ale wśród pediatrów ekologicznie nawiedzone też się zdarzają. Przecież reszta świata lekarskiego to nie są jakieś przekupione debilne nieuki...Sztab ludzi nad tym pracuje, bada i poleca to może jednak warto większości posłuchać?
Bozia3, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:dobra pisze
wczoraj byłam u gienki zmartwiła się badaniami.powiedziała ze tu się mało co da zrobić i takie tam ,za moja namowa zrobiła usg bo chodziło mi czy endo przyrosło ,najpierw nic nie widziała a potem je zauważyła ,z ostatniej wizyty 29.01 z 5mm zrobiło sie 11,8 mmi nawet jest pęcherzyk na jajniku 10mm co wprawiło ja i mnie w osłupienie
nadzieja pozostała ,teraz wywołuje lutka ,miała mi przepisać zastrzyki na wywołanie ale nie maja w aptece ,teraz oby @ przyszła potem badania w gym centrum w 2-3dc w tym amh i zgłaszamy się do in vitro w in vimed mam czas do 17.04 (jak jeszcze amh będzie w ich normach) no chyba ze zgłosimy się teraz a amh i najnowze jeszcze nie zrobione b.nasienia doniesiemy bo liczy się data zgłoszenia ,bo nawet mam ksero historii leczenia og ginki
myślę ze to ze endo wzrosło po części zasługa Donga którego biorę od ponad 2tygodni
A kiedy masz wyniki AMH? -
iwcia77 wrote:a ja mam ciagle cycki flaki i wydaje mi sie ze coraz mniej mleka mam....
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Co to znaczy, ze nie mają w aptece? Jedna apteka u Was jest?
A kiedy masz wyniki AMH?
Lekarka zanim zapisała już wiedziała, że w aptece nie będzietak bym to interpretowała...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 00:19
Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Co to znaczy, ze nie mają w aptece? Jedna apteka u Was jest?
A kiedy masz wyniki AMH?
Bozia ona pytała czy w ogóle dostają ,czy są produkowane i podobno NIE -
Arwena wrote:amh będę robić jak będzie @ razem z innymi hormonami za free albo wcześniej jak dostanę kasę z odszkodowania za stopę
Bozia ona pytała czy w ogóle dostają ,czy są produkowane i podobno NIE
skoro jajko rośnie - to może do in vitro jakoś by Cię podstymulowali....cholercia, żeby tylko to AMH Cię puściło - może się uda...Arwena, iwcia77, moremi, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tu jest tez taki przelicznik dla kobiet karmiacych piersia. ile dziec powinnien minimalnie zjadac z cyckow w ciagu doby
waga dziecka w gramach podzielona przez 10 + 250 ml
np 5000 gr podzielone na 10 daje 500 gr + 250 ml - powinien min zjadac 750 ml mleka w ciaga doby zeby rosnac prawidlowo..spotkalyscie sie z taka matmaDorka.1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:aaa bo już myślałam, że się sugerowała jedną apteką...
skoro jajko rośnie - to może do in vitro jakoś by Cię podstymulowali....cholercia, żeby tylko to AMH Cię puściło - może się uda...iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny