35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Nie wiem co napisać
(
Nic nie widzę na teściea temp sięga zeru ...
Znikam muszę sie pozbieraćbo jakos pościliy emocje
Mi w 13 dpo quixx pokazal dwie krechy, ale w 14 na 3 testy tylko bobotest płytkowy pokazał dwie w miarę wyraźne.
Poprzednio też miałam pozytyw w 11 dpo, w 12 negatyw, w 13 znowu pozytyw.
Spokojnie, poczekamy do jutra. Chociaż mi się wydaje, że jednak owulację miałaś dwa dni wczesniej, niż pokazuje ovu.
kapturnica, Aasiula, Sabina, Zofia8, Dorka.1979, Krakonka, kkisia, Magdala, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry bardzo
No widze ,że temat szczepien został ciągniety dalej..Mnie wypierdyliło na glebisko .
Asiek kurde zast mnie czemu tobie wychodza czesto testy fałszywie dodatnie(jesli naprawde nie jestes w ciazy) .Jest kilka chorob ktore moga dawac pozytywne testy ciazowe .Poczytaj sobie o tym .Bo to w sumei nie bardzo normalna sytuacja.Tule
EDIT :
Uważa się, że w około 95% dodatni test ciążowy świadczy o ciąży, testy laboratoryjne dają zaś 100% wynik. Nieprawidłowe wyniki możemy podzielić na fałszywie ujemne (czyli wynik jest ujemny mimo ciąży) i fałszywie dodatnie (wynik dodatni przy braku ciąży).
Przyczyny fałszywie dodatniego wyniku:
- po porodzie,
- po poronieniu,
- w przypadku zaśniadu groniastego,
- w okresie menopauzy,
- w przypadku występowania guzów hormonozależnych,
- przyjmowanie leków przeciwdepresyjnych,
- choroby nerek,
- nadczynność tarczycy,
- w przypadku raka endometrium.
Alkohol także może zafałszować wyniki, więc nie powinno się wykonywać testu będąc pod jego wpływem.
Dlatego też w przypadku jakichkolwiek wątpliwości oraz w celu potwierdzenia uzyskanego wyniku, konieczne jest wykonanie laboratoryjnego testu poziomu hCG we krwi. Badanie powinno być wykonane dwukrotnie w kilkudniowym odstępnie czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 06:35
moremi, Aasiula, Elfik, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aaa, no -Morka dobrze gada.
Edit: jeśli ostatecznie będzie minus to Kapta też. Hmmm, może i ja powinnam co cykl sprawdzać, czy w ciąży nie jestem, chociaż przez chwilę...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 06:36
Aasiula lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Aasiula, ile testow zrobiłaś?
Mi w 13 dpo quixx pokazal dwie krechy, ale w 14 na 3 testy tylko bobotest płytkowy pokazał dwie w miarę wyraźne.
Poprzednio też miałam pozytyw w 11 dpo, w 12 negatyw, w 13 znowu pozytyw.
Spokojnie, poczekamy do jutra. Chociaż mi się wydaje, że jednak owulację miałaś dwa dni wczesniej, niż pokazuje ovu.
Mize znow trafiłam na rozwalony egzemplarz
Poczekam znow cycki zaczęły mnie bolec smutno mi bo jakiś cień cienia chyba był albo ja tylko go widziałam
Kapta czytałam nawet o guzach ale ja to wszystko mam przebadane
Jedyne co mi przychodzi do głowy i pasuje to problem z progesteronem
...
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Asia ale progesteron nie ma nic do testów ciążowych
Aasiula lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie ma? A to nie jest tak, że jak progesteron niski to ciąża ma problem się zagnieździć, a potem utrzymać, a potem na testach wychodzi raz tak, raz inaczej, aż w końcu minus?
Zeby na tescie 25tce byl chociaz cien musi byc dodatnia beta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 06:53
moremi, Aasiula, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Moze pójdę na betę zobaczę. A moze jednak test był walnięty ??
Ee nie mam co gdybać poczekam dobrze ze chłopu nic nie mówiłam
Dzieki dziewczyny za wszystkomoremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Reki ?Przy radykalnych bys nie mogła do żadnego faceta lekarza iść . Że nie wspomne , ze tzw ninja same z domu nie wychodza bo kuszą A jak kuszą i zostają zgwałcone to czyja wina??Kusicielki.Po chuj z domu wychodziła i kostke u nogi odsłoniła .Ma za swoje .Ukamieniowac ja!!
Taka mala dygresja bo jak tylko pomyśle o muzułmanach to nóż sam mi sie w kieszeni otwieraI tylko trzaskać ich wieprzowiną po pysku
Gratulije
Piekna lekcja tolerancji -
BISCA wrote:Gratulije
Piekna lekcja tolerancji
Dorka.1979, kapturnica, paszczakin, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość