35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i spadam do mechaniora bo leci olej jak cholera wrrr dziś dużo roboty
nadgonię koszty naprawy
Asiula idź na betę będziesz wiedzieć
Arwena dobre wieści, a nie mogą dać jakiegoś zamiennika ?kkisia, kapturnica, Aasiula, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałam jeszcze zabrać głos w sprawsprawie szczepień. Należę do sekcji, że należy szczepic. Ja byłam szczepiona, moja córka też. Ona szczepionkami skojarzonymi, nawet odczynu poszczepiennego nie miała.
Rozumiem matki, które z przyczyn medycznych nie mogą szczepic. Ale nie rozumiem tych, które świadomie narażają swoje dzieci. Niech będę pisać więcej, dziewczyny dość wczoraj napisaly i ja się z nimi zgadzamdorbie, ola_35, kkisia, kapturnica, paszczakin, moremi, Aasiula, macduska, malgos741, Arwena, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometo, w Polsce jestescie w miare bezpieczni ale np.Londyn to tykajaca bomba. A wracajac do Francuzow to mysleli, ze sa tacy sprytni. Sprowadzali tania sile robocza i teraz slono za to placa,
ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bozia3 wrote:To tak - jakby rodzic dyktował nauczycielowi czego ma uczyć jego dziecko, a czego nie...
Albo mechanikowi tłumaczyć co ma naprawiać w naszym samochodzie..
Są od tego fachowcy i im trzeba ufać...
Zgadzam się, ale się nie stosuję
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Cześć
Lecę do żłoba i US.
Asiula, poczekaj parę dni. Nie nakręcaj się.
Kurde, każda ze staraczek jest rozchwiana, z tych bardzo przypilonych staraczek, może czasem trzeba studzić, a nie podkręcać, bo tak to większość z nas tu nieciężarnych oszaleje. I potem zamiast na forum, będziemy gadać w kręgu w jakimś domu bez klamek
ZW
kkisia, moremi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a ja mam ciagle cycki flaki i wydaje mi sie ze coraz mniej mleka mam....
mamatrojki80, moremi, Aasiula, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Kometo, w Polsce jestescie w miare bezpieczni ale np.Londyn to tykajaca bomba. A wracajac do Francuzow to mysleli, ze sa tacy sprytni. Sprowadzali tania sile robocza i teraz slono za to placa,
chodzi mi o to, że zbytnią tolerancją dla mniejszości religijnych można sobie tylko zaszkodzić. Skoro przyjeżdżają do cywilizowanych krajów to powinni szanować obowiązujące tam prawo i normy. Żerują na źle postrzeganych prawach mniejszości,a my możemy się obudzić z ręką w nocniku - otoczeni meczetami, nawolywaniami muezzinów do modlitwy,arabskim napisami z nazwami ulic i niemowlakami oddawanymi na gwałt Ahmedom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 08:52
kapturnica, Zofia8, paszczakin, Aasiula, Bozia3, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Gratulije
Piekna lekcja tolerancjiPrecz z islamizacja Europy niech siedza u siebie i tam wprowadzaja szariat i swoje prawa
ola_35, Zofia8, ComeToMeBaby, paszczakin, Aasiula, malgos741, Arwena, Sabina, anna maria, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Spac nie daja , oszolomy robia prad na klatce schodowej
Asiula ni chuchu nie rozumie ze wychodza ci testy pozytywne
moze powinnas o tym ginowi powiedziec, zeby szukac dalej
Edit
A jesli chodzi o islam i muzulmanow nie mozna ich dac wysztkich do jednego wora
Mieszklalam w kraju gdzie 90% spoleczenstwa to muzulmanie
i mozna powiedziec ze sa dobrzy i zli
katolicy zreszta tak samo ( patrz ksiadz z Dominikany )
Ja tam tylko potepiam fanatykow religijnych
czy to muzulmanin , czy katolik czy jakis inny bez znacsenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 08:58
paszczakin, Elfik, moremi, Aasiula, BISCA, malgos741, Magdala, Arwena, Sabina, Krakonka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Pij dużo 2,5l/ dobę i nie opuszczaj karmienia, tzn nie zastepuj karmienia cycem butelką. A poza tym teraz juz nie bedziesz miała nawalow jak wcześniej
Żadsze przystawianie dziecka powoduje, że coraz mniej mleka zaczyna się produkować, to że piersi flaki, wcale nie oznacza , że mleka tam nie ma. Ściagałam mleko prawie przez rok tylko laktatorem i wiem co mówię. Popracuj trochę laktatorem miedzy karmieniami jak chcesz więcej mleka mieć, po 2 dniach powinno się poprawić. Ja potrafiłam laktatorem ściągnąć ok 1 litra mleka dziennie! Miałam całą szufladę mleka zamrożonego , bo moja tyle nie wypijała. Polecam laktator Medela Swing -cudo!Elfik, Aasiula, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Żadsze przystawianie dziecka powoduje, że coraz mniej mleka zaczyna się produkować, to że piersi flaki, wcale nie oznacza , że mleka tam nie ma. Ściagałam mleko prawie przez rok tylko laktatorem i wiem co mówię. Popracuj trochę laktatorem miedzy karmieniami jak chcesz więcej mleka mieć, po 2 dniach powinno się poprawić. Ja potrafiłam laktatorem ściągnąć ok 1 litra mleka dziennie! Miałam całą szufladę mleka zamrożonego , bo moja tyle nie wypijała. Polecam laktator Medela Swing -cudo!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dokładnie tak, Polska nie jest może zbyt dla nich atrakcyjna, tu jeszcze pełno zadeklarowanych katolików. Ale jak im się ciasno zrobi u sąsiadów
chodzi mi o to, że zbytnią tolerancją dla mniejszości religijnych można sobie tylko zaszkodzić. Skoro przyjeżdżają do cywilizowanych krajów to powinni szanować obowiązujące tam prawo i normy. Żerują na źle postrzeganych prawach mniejszości,a my możemy się obudzić z ręką w nocniku - otoczeni meczetami, nawolywaniami muezzinów do modlitwy,arabskim napisami z nazwami ulic i niemowlakami oddawanymi na gwałt Ahmedom.
Zgadzam sie z Toba w 100 %
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bozia3 wrote:pyzule ma pełne
fajny chłopak...
mój dobija już do 10 kg...podskakuje tak na mnie, że mam siniaki na udach...
Jezu nazareński i matko boska fatimska...
a moja ma 3,5 roku i 10 800 gram..
hmm
Kurde, trochę do mnie dotarło, dlaczego macierz moja dziecku przemocą jedzenie do buzi pakuje..
Kurde, muszę młodej kanał fashion odłączyć, Rubikowej się naoglądała i cwaniakujekapturnica, paszczakin, ania.g, kkisia, mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, Bozia3, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny