35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i spadam do mechaniora bo leci olej jak cholera wrrr dziś dużo roboty

nadgonię koszty naprawy
Asiula idź na betę będziesz wiedzieć
Arwena dobre wieści, a nie mogą dać jakiegoś zamiennika ?
kkisia, kapturnica, Aasiula, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałam jeszcze zabrać głos w sprawsprawie szczepień. Należę do sekcji, że należy szczepic. Ja byłam szczepiona, moja córka też. Ona szczepionkami skojarzonymi, nawet odczynu poszczepiennego nie miała.
Rozumiem matki, które z przyczyn medycznych nie mogą szczepic. Ale nie rozumiem tych, które świadomie narażają swoje dzieci. Niech będę pisać więcej, dziewczyny dość wczoraj napisaly i ja się z nimi zgadzam
dorbie, ola_35, kkisia, kapturnica, paszczakin, moremi, Aasiula, macduska, malgos741, Arwena, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometo, w Polsce jestescie w miare bezpieczni ale np.Londyn to tykajaca bomba. A wracajac do Francuzow to mysleli, ze sa tacy sprytni. Sprowadzali tania sile robocza i teraz slono za to placa,
ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bozia3 wrote:To tak - jakby rodzic dyktował nauczycielowi czego ma uczyć jego dziecko, a czego nie...
Albo mechanikowi tłumaczyć co ma naprawiać w naszym samochodzie..
Są od tego fachowcy i im trzeba ufać...
Zgadzam się, ale się nie stosuję
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Cześć

Lecę do żłoba i US.
Asiula, poczekaj parę dni. Nie nakręcaj się.
Kurde, każda ze staraczek jest rozchwiana, z tych bardzo przypilonych staraczek, może czasem trzeba studzić, a nie podkręcać, bo tak to większość z nas tu nieciężarnych oszaleje. I potem zamiast na forum, będziemy gadać w kręgu w jakimś domu bez klamek
ZW
kkisia, moremi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyPij dużo 2,5l/ dobę i nie opuszczaj karmienia, tzn nie zastepuj karmienia cycem butelką. A poza tym teraz juz nie bedziesz miała nawalow jak wcześniejiwcia77 wrote:a ja mam ciagle cycki flaki i wydaje mi sie ze coraz mniej mleka mam....
mamatrojki80, moremi, Aasiula, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dokładnie tak, Polska nie jest może zbyt dla nich atrakcyjna, tu jeszcze pełno zadeklarowanych katolików. Ale jak im się ciasno zrobi u sąsiadówZofia8 wrote:Kometo, w Polsce jestescie w miare bezpieczni ale np.Londyn to tykajaca bomba. A wracajac do Francuzow to mysleli, ze sa tacy sprytni. Sprowadzali tania sile robocza i teraz slono za to placa,
chodzi mi o to, że zbytnią tolerancją dla mniejszości religijnych można sobie tylko zaszkodzić. Skoro przyjeżdżają do cywilizowanych krajów to powinni szanować obowiązujące tam prawo i normy. Żerują na źle postrzeganych prawach mniejszości,a my możemy się obudzić z ręką w nocniku - otoczeni meczetami, nawolywaniami muezzinów do modlitwy,arabskim napisami z nazwami ulic i niemowlakami oddawanymi na gwałt Ahmedom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 08:52
kapturnica, Zofia8, paszczakin, Aasiula, Bozia3, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nigdy nie bylam i nie bede tolerancyjna dla nich .I nie zamierzam sie z tym kryc ..Kazdy ma swoje zdanie a to zdanie jest mojeBISCA wrote:Gratulije
Piekna lekcja tolerancji
Precz z islamizacja Europy niech siedza u siebie i tam wprowadzaja szariat i swoje prawa
ola_35, Zofia8, ComeToMeBaby, paszczakin, Aasiula, malgos741, Arwena, Sabina, anna maria, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyBry

Spac nie daja , oszolomy robia prad na klatce schodowej
Asiula ni chuchu nie rozumie ze wychodza ci testy pozytywne
moze powinnas o tym ginowi powiedziec, zeby szukac dalej
Edit
A jesli chodzi o islam i muzulmanow nie mozna ich dac wysztkich do jednego wora
Mieszklalam w kraju gdzie 90% spoleczenstwa to muzulmanie
i mozna powiedziec ze sa dobrzy i zli
katolicy zreszta tak samo ( patrz ksiadz z Dominikany )
Ja tam tylko potepiam fanatykow religijnych
czy to muzulmanin , czy katolik czy jakis inny bez znacsenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 08:58
paszczakin, Elfik, moremi, Aasiula, BISCA, malgos741, Magdala, Arwena, Sabina, Krakonka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Pij dużo 2,5l/ dobę i nie opuszczaj karmienia, tzn nie zastepuj karmienia cycem butelką. A poza tym teraz juz nie bedziesz miała nawalow jak wcześniej
Żadsze przystawianie dziecka powoduje, że coraz mniej mleka zaczyna się produkować, to że piersi flaki, wcale nie oznacza , że mleka tam nie ma. Ściagałam mleko prawie przez rok tylko laktatorem i wiem co mówię. Popracuj trochę laktatorem miedzy karmieniami jak chcesz więcej mleka mieć, po 2 dniach powinno się poprawić. Ja potrafiłam laktatorem ściągnąć ok 1 litra mleka dziennie! Miałam całą szufladę mleka zamrożonego , bo moja tyle nie wypijała. Polecam laktator Medela Swing -cudo!
Elfik, Aasiula, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyOla, elektryczny?ola_35 wrote:Żadsze przystawianie dziecka powoduje, że coraz mniej mleka zaczyna się produkować, to że piersi flaki, wcale nie oznacza , że mleka tam nie ma. Ściagałam mleko prawie przez rok tylko laktatorem i wiem co mówię. Popracuj trochę laktatorem miedzy karmieniami jak chcesz więcej mleka mieć, po 2 dniach powinno się poprawić. Ja potrafiłam laktatorem ściągnąć ok 1 litra mleka dziennie! Miałam całą szufladę mleka zamrożonego , bo moja tyle nie wypijała. Polecam laktator Medela Swing -cudo!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dokładnie tak, Polska nie jest może zbyt dla nich atrakcyjna, tu jeszcze pełno zadeklarowanych katolików. Ale jak im się ciasno zrobi u sąsiadów
chodzi mi o to, że zbytnią tolerancją dla mniejszości religijnych można sobie tylko zaszkodzić. Skoro przyjeżdżają do cywilizowanych krajów to powinni szanować obowiązujące tam prawo i normy. Żerują na źle postrzeganych prawach mniejszości,a my możemy się obudzić z ręką w nocniku - otoczeni meczetami, nawolywaniami muezzinów do modlitwy,arabskim napisami z nazwami ulic i niemowlakami oddawanymi na gwałt Ahmedom.
Zgadzam sie z Toba w 100 %
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bozia3 wrote:pyzule ma pełne
fajny chłopak...
mój dobija już do 10 kg...podskakuje tak na mnie, że mam siniaki na udach...
Jezu nazareński i matko boska fatimska...
a moja ma 3,5 roku i 10 800 gram..
hmm
Kurde, trochę do mnie dotarło, dlaczego macierz moja dziecku przemocą jedzenie do buzi pakuje..
Kurde, muszę młodej kanał fashion odłączyć, Rubikowej się naoglądała i cwaniakuje
kapturnica, paszczakin, ania.g, kkisia, mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, Bozia3, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

może nie kupuj testów, tak jak Wacia drZwi