X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i spadam do mechaniora bo leci olej jak cholera wrrr dziś dużo roboty :)
    nadgonię koszty naprawy ;)
    Asiula idź na betę będziesz wiedzieć ;)
    Arwena dobre wieści, a nie mogą dać jakiegoś zamiennika ?

kkisia, kapturnica, Aasiula, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prasówka na dziś: http://m.fakt.pl/wydarzenia/polska,j00pd2

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Znowu była dupa a nie spanie :-(
    Asiula <3 może nie kupuj testów, tak jak Wacia drZwi ;-)

kkisia, kapturnica, Aasiula, macduska, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Nie wiem co napisać :((
    Nic nie widzę na teście :( a temp sięga zeru ...
    Znikam muszę sie pozbierać :( bo jakos pościliy emocje

Asiula tule Cie mocno.Z drugiej strony jeszcze wczesnie jest.

Aasiula lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam jeszcze zabrać głos w sprawsprawie szczepień. Należę do sekcji, że należy szczepic. Ja byłam szczepiona, moja córka też. Ona szczepionkami skojarzonymi, nawet odczynu poszczepiennego nie miała.

Rozumiem matki, które z przyczyn medycznych nie mogą szczepic. Ale nie rozumiem tych, które świadomie narażają swoje dzieci. Niech będę pisać więcej, dziewczyny dość wczoraj napisaly i ja się z nimi zgadzam

dorbie, ola_35, kkisia, kapturnica, paszczakin, moremi, Aasiula, macduska, malgos741, Arwena, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometo, w Polsce jestescie w miare bezpieczni ale np.Londyn to tykajaca bomba. A wracajac do Francuzow to mysleli, ze sa tacy sprytni. Sprowadzali tania sile robocza i teraz slono za to placa,

ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    To tak - jakby rodzic dyktował nauczycielowi czego ma uczyć jego dziecko, a czego nie...
    Albo mechanikowi tłumaczyć co ma naprawiać w naszym samochodzie..
    Są od tego fachowcy i im trzeba ufać...

Zgadzam się, ale się nie stosuję :P

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, nie wiem, czy majac problemy z progesteronem w 2 fazie ma sie takie ladne temki jak Ty...

Aasiula lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Lecę do żłoba i US.
    Asiula, poczekaj parę dni. Nie nakręcaj się.

Kurde, każda ze staraczek jest rozchwiana, z tych bardzo przypilonych staraczek, może czasem trzeba studzić, a nie podkręcać, bo tak to większość z nas tu nieciężarnych oszaleje. I potem zamiast na forum, będziemy gadać w kręgu w jakimś domu bez klamek :)

ZW

kkisia, moremi, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja mam ciagle cycki flaki i wydaje mi sie ze coraz mniej mleka mam....
    Pij dużo 2,5l/ dobę i nie opuszczaj karmienia, tzn nie zastepuj karmienia cycem butelką. A poza tym teraz juz nie bedziesz miała nawalow jak wcześniej

mamatrojki80, moremi, Aasiula, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Kometo, w Polsce jestescie w miare bezpieczni ale np.Londyn to tykajaca bomba. A wracajac do Francuzow to mysleli, ze sa tacy sprytni. Sprowadzali tania sile robocza i teraz slono za to placa,
    dokładnie tak, Polska nie jest może zbyt dla nich atrakcyjna, tu jeszcze pełno zadeklarowanych katolików. Ale jak im się ciasno zrobi u sąsiadów ;-) chodzi mi o to, że zbytnią tolerancją dla mniejszości religijnych można sobie tylko zaszkodzić. Skoro przyjeżdżają do cywilizowanych krajów to powinni szanować obowiązujące tam prawo i normy. Żerują na źle postrzeganych prawach mniejszości,a my możemy się obudzić z ręką w nocniku - otoczeni meczetami, nawolywaniami muezzinów do modlitwy,arabskim napisami z nazwami ulic i niemowlakami oddawanymi na gwałt Ahmedom.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 08:52

kapturnica, Zofia8, paszczakin, Aasiula, Bozia3, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Gratulije
    Piekna lekcja tolerancji
    Nigdy nie bylam i nie bede tolerancyjna dla nich .I nie zamierzam sie z tym kryc ..Kazdy ma swoje zdanie a to zdanie jest moje :) Precz z islamizacja Europy niech siedza u siebie i tam wprowadzaja szariat i swoje prawa

ola_35, Zofia8, ComeToMeBaby, paszczakin, Aasiula, malgos741, Arwena, Sabina, anna maria, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Spac nie daja , oszolomy robia prad na klatce schodowej

Asiula ni chuchu nie rozumie ze wychodza ci testy pozytywne
    moze powinnas o tym ginowi powiedziec, zeby szukac dalej

Edit
    A jesli chodzi o islam i muzulmanow nie mozna ich dac wysztkich do jednego wora
    Mieszklalam w kraju gdzie 90% spoleczenstwa to muzulmanie
    i mozna powiedziec ze sa dobrzy i zli
    katolicy zreszta tak samo ( patrz ksiadz z Dominikany )
    Ja tam tylko potepiam fanatykow religijnych
    czy to muzulmanin , czy katolik czy jakis inny bez znacsenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 08:58

paszczakin, Elfik, moremi, Aasiula, BISCA, malgos741, Magdala, Arwena, Sabina, Krakonka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Pij dużo 2,5l/ dobę i nie opuszczaj karmienia, tzn nie zastepuj karmienia cycem butelką. A poza tym teraz juz nie bedziesz miała nawalow jak wcześniej

Żadsze przystawianie dziecka powoduje, że coraz mniej mleka zaczyna się produkować, to że piersi flaki, wcale nie oznacza , że mleka tam nie ma. Ściagałam mleko prawie przez rok tylko laktatorem i wiem co mówię. Popracuj trochę laktatorem miedzy karmieniami jak chcesz więcej mleka mieć, po 2 dniach powinno się poprawić. Ja potrafiłam laktatorem ściągnąć ok 1 litra mleka dziennie! Miałam całą szufladę mleka zamrożonego , bo moja tyle nie wypijała. Polecam laktator Medela Swing -cudo!

Elfik, Aasiula, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Żadsze przystawianie dziecka powoduje, że coraz mniej mleka zaczyna się produkować, to że piersi flaki, wcale nie oznacza , że mleka tam nie ma. Ściagałam mleko prawie przez rok tylko laktatorem i wiem co mówię. Popracuj trochę laktatorem miedzy karmieniami jak chcesz więcej mleka mieć, po 2 dniach powinno się poprawić. Ja potrafiłam laktatorem ściągnąć ok 1 litra mleka dziennie! Miałam całą szufladę mleka zamrożonego , bo moja tyle nie wypijała. Polecam laktator Medela Swing -cudo!
    Ola, elektryczny?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dokładnie tak, Polska nie jest może zbyt dla nich atrakcyjna, tu jeszcze pełno zadeklarowanych katolików. Ale jak im się ciasno zrobi u sąsiadów ;-) chodzi mi o to, że zbytnią tolerancją dla mniejszości religijnych można sobie tylko zaszkodzić. Skoro przyjeżdżają do cywilizowanych krajów to powinni szanować obowiązujące tam prawo i normy. Żerują na źle postrzeganych prawach mniejszości,a my możemy się obudzić z ręką w nocniku - otoczeni meczetami, nawolywaniami muezzinów do modlitwy,arabskim napisami z nazwami ulic i niemowlakami oddawanymi na gwałt Ahmedom.

Zgadzam sie z Toba w 100 %

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ola, elektryczny?

Tak , był naprawdę świetny! Trochę kosztuje, ale jest wart swojej ceny! Miałam Aventa i inne wg niego to szmelc!

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    pyzule ma pełne :) fajny chłopak...
    mój dobija już do 10 kg...podskakuje tak na mnie, że mam siniaki na udach...:)

Jezu nazareński i matko boska fatimska...

a moja ma 3,5 roku i 10 800 gram..

hmm

Kurde, trochę do mnie dotarło, dlaczego macierz moja dziecku przemocą jedzenie do buzi pakuje..

Kurde, muszę młodej kanał fashion odłączyć, Rubikowej się naoglądała i cwaniakuje ;)

kapturnica, paszczakin, ania.g, kkisia, mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, Bozia3, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Nie wiem co napisać :((
    Nic nie widzę na teście :( a temp sięga zeru ...
    Znikam muszę sie pozbierać :( bo jakos pościliy emocje

Asiula <3

Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Tak , był naprawdę świetny! Trochę kosztuje, ale jest wart swojej ceny! Miałam Aventa i inne wg niego to szmelc!
    Mialam Aventa i sciagalam 4 mce w pracy, niby ok, wystarczalo mi, ale wolno szło

ola_35, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 8303 8304 8305 8306 8307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ