35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Asiula, zachowaj spokój ( wiem że łatwo powiedzieć), z testami bywa różnie. 100% pewności może dać tylko beta. Cały czas trzymam kciuki.
Do tematu szczepień nie będę się odnosić bo wypowiadałam się tu na ten temat kilka razy.
kkisia, mamatrojki80, Aasiula, malgos741, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula dla mnie te testy, które robisz są prawidłowe. Myślę że masz taki problem sam jak ja- problem z progesteronem. Tylko ja nawet nie zdąże zatestować tak szybko u mnie wszystko szlak trafia. Napiszę Ci kilka objawów jakie mam przy niskim progesteronie, ciekawa jestem czy u Ciebie tez to się potwierdzi. Temperatura tez u mnie jest ok.
Elfik, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Jezu nazareński i matko boska fatimska...
a moja ma 3,5 roku i 10 800 gram..
hmm
Kurde, trochę do mnie dotarło, dlaczego macierz moja dziecku przemocą jedzenie do buzi pakuje..
Kurde, muszę młodej kanał fashion odłączyć, Rubikowej się naoglądała i cwaniakuje
Nie martw się, moja 6 latka waży 17 kg i żyje, ma się dobrze i energia ją rozsadza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 10:32
ola_35, Elfik, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, Bozia3, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Jezu nazareński i matko boska fatimska...
a moja ma 3,5 roku i 10 800 gram..
hmm
Kurde, trochę do mnie dotarło, dlaczego macierz moja dziecku przemocą jedzenie do buzi pakuje..
Kurde, muszę młodej kanał fashion odłączyć, Rubikowej się naoglądała i cwaniakuje
I wszytko jasne.. To ja sobie ten kanal podlacze po ciazy..
swoja droga, zastanawia mnie jak wyglada wpychanie dzieciu zarcia przemoca..moremi, Elfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry
Spac nie daja , oszolomy robia prad na klatce schodowej
Asiula ni chuchu nie rozumie ze wychodza ci testy pozytywne
moze powinnas o tym ginowi powiedziec, zeby szukac dalej
Edit
A jesli chodzi o islam i muzulmanow nie mozna ich dac wysztkich do jednego wora
Mieszklalam w kraju gdzie 90% spoleczenstwa to muzulmanie
i mozna powiedziec ze sa dobrzy i zli
katolicy zreszta tak samo ( patrz ksiadz z Dominikany )
Ja tam tylko potepiam fanatykow religijnych
czy to muzulmanin , czy katolik czy jakis inny bez znacsenia
nie nie nie, muzułmanie mają mózgi wyprane przez swoją religię.
Egiptowo to kraj, który ze względu na potrzebę turystyki jakoś się tam w normach trzyma. Tak samo Tunezja- mimo ostatnich wydarzeń, najbardziej cywilizowany kraj muzułmański. Podejrzewam, że wszystkie tu myślimy o postawach i państwach bardziej ekstremistycznych- Syrii, Iraku itp. I obojętnie gdzie taki muzułmanin się znajdzie - zawsze ma we krwi dżihad.kapturnica, Elfik, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Nadwaga u dziecka to zuo.... są pewnie dzieciaczki co ze względów zdrowotnych mają dodatkowe kg, ale mój pediatra twierdzi, że lepiej mieć szczupłe dziecko.
nie żebym ja taka mądra była- wyczytałam kiedyśZofia8, mamatrojki80, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja sie witam z fabryki, znowu kurde niewyspana, padlam na 30 minut przed budzikiem.
A za 15 minut udaje sie na spotkanie z szychami, moj szef glowny wlasnie przyslal maila, ze nie idzie, a drugi sms-uje, ze tkwi w korku.. wyglada na to, ze jedynym wsparciem bedzie AdasComeToMeBaby, Elfik, Aasiula, BISCA, malgos741, moremi, Arwena, Sabina, peppapig, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
i właśnie dlatego robienie testów wcześniej jest bez sensu
Przykro mi Asiek
dzbry
Aasiula wrote:Nie wiem co napisać(
Nic nie widzę na teściea temp sięga zeru ...
Znikam muszę sie pozbieraćbo jakos pościliy emocje
Aasiula, Arwena, megan8, Krakonka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:A ja sie witam z fabryki, znowu kurde niewyspana, padlam na 30 minut przed budzikiem.
A za 15 minut udaje sie na spotkanie z szychami, moj szef glowny wlasnie przyslal maila, ze nie idzie, a drugi sms-uje, ze tkwi w korku.. wyglada na to, ze jedynym wsparciem bedzie Adas
nie daj się!
walcz!
malgos741, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:wysyłajom cię na pożarcie?!
nie daj się!
walcz!
buehehe, chyba tych ludzi, z ktorymi mamy sie spotkacjak beda dymic to powiem, ze poprzednia delegacje zjadlam
Elfik, ComeToMeBaby, malgos741, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzwonilam go gina i mu powiedzialam o tym tescie ,na poczatek zjebal mnie ze kupuje testy z niewiadomego zrodla ,ze tylko z apteki powinno sie kupowac
Kazal poczekac jeszcze a jak bardzo sie niecierpliwie to mam zrobic bete.
I powiedzial mi ze testy zepsute tez sie trafiaja nawet w ta strone czyli ze pokazuja cien cienia a ciazy barak i nie mam panikowac ,ot rozmowa z ginem .
A ja nie chce juz sie nakrecac i nie bede robic bety poczekam na @ a jak sie nie pojawi to dopiero zrobie .paszczakin, kapturnica, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, Parka, malgos741, moremi, Reni, dorbie, ania.g, Arwena, Arwena, Krakonka, Sabina, peppapig, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Nie martw się, moja 6 latka waży 17 kg i żyje, ma się dobrze i energia ją rozsadza
wisz, mnie ta obsesja anorektyczna wkurza, natomiast grubokościstośc u kobiet nie jest fajna..
sama przy wadze 63 kilo mogę służyć za pomoc w nauce anatomii, żebra obojczyki i miednica cała do oglądnięcia na żywca!
ja nie mam nic przeciwko temu, że ona jest drobna.
Dopóki będzie zdrowa i energiczna tak jak mówisz, to le luz..
ja strasznie nie lubię zmuszania kogoś do czegokolwiek, tzn nawet wciskanie dziecku żarcia - no kurcze, zdrowe dziecko tzn bez zaburzeń psychicznych czy alergii, które powodują dyskomfort jedzenia się na śmierć nie zagłodzi..ComeToMeBaby, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Aasiula dla mnie te testy, które robisz są prawidłowe. Myślę że masz taki problem sam jak ja- problem z progesteronem. Tylko ja nawet nie zdąże zatestować tak szybko u mnie wszystko szlak trafia. Napiszę Ci kilka objawów jakie mam przy niskim progesteronie, ciekawa jestem czy u Ciebie tez to się potwierdzi. Temperatura tez u mnie jest ok.
-
paszczakin wrote:buehehe, chyba tych ludzi, z ktorymi mamy sie spotkac
jak beda dymic to powiem, ze poprzednia delegacje zjadlam
to spokojnie możesz ich pożreć -
Kurczę pozazdrościłam Moremi, ja za słabo się lansuje..
Biorę zastrzyki od 2 miechów i nikt mnie nie pochwalił żem dzielna, buuu....
a przyda mi się..
ostatnio co wracam od lekarza to lekko zielona, potem odzyskuje kolor do następnej wizyty...
kurczę, nie mam nerwów na te ciąże...mamatrojki80, dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Zofia8, macduska, malgos741, moremi, ania.g, Arwena, Krakonka, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość