35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Dzwonilam go gina i mu powiedzialam o tym tescie ,na poczatek zjebal mnie ze kupuje testy z niewiadomego zrodla ,ze tylko z apteki powinno sie kupowac
Kazal poczekac jeszcze a jak bardzo sie niecierpliwie to mam zrobic bete.
I powiedzial mi ze testy zepsute tez sie trafiaja nawet w ta strone czyli ze pokazuja cien cienia a ciazy barak i nie mam panikowac ,ot rozmowa z ginem .
A ja nie chce juz sie nakrecac i nie bede robic bety poczekam na @ a jak sie nie pojawi to dopiero zrobie .Elfik, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
skoro tu jesteśmy to każda jest przypilona..ale nie każda jest rozchwiana
dlatego ja pod koniec blokuję wykres, który miałby szansę na dzieciora, żeby dziewczyny siebie, a przede wszystkim mnie nie nakręcały
Krakonka wrote:Cześć
Lecę do żłoba i US.
Asiula, poczekaj parę dni. Nie nakręcaj się.
Kurde, każda ze staraczek jest rozchwiana, z tych bardzo przypilonych staraczek, może czasem trzeba studzić, a nie podkręcać, bo tak to większość z nas tu nieciężarnych oszaleje. I potem zamiast na forum, będziemy gadać w kręgu w jakimś domu bez klamek
ZWmamatrojki80, Aasiula, Zofia8, malgos741, moremi, Arwena, megan8, peppapig, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kurczę pozazdrościłam Moremi, ja za słabo się lansuje..
Biorę zastrzyki od 2 miechów i nikt mnie nie pochwalił żem dzielna, buuu....
a przyda mi się..
ostatnio co wracam od lekarza to lekko zielona, potem odzyskuje kolor do następnej wizyty...
kurczę, nie mam nerwów na te ciąże...
ja nie zanotowałam tej informacji. zastrzyki w brzuch... ktoś, kto nigdy tego nie doświadczył (jak ja) cierpnie na samą myśl. jesteś dzielna.malgos741, Elfik, peppapig, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
co Ty mówisz, chyba za bardzo Cię ponosi
Hitler też był katolik i zobacz jak popłynął
prawda jest taka, że w kazdej religii są fanatycy
a u nas w Pl jest ich od zajebania
ComeToMeBaby wrote:dokładnie tak, Polska nie jest może zbyt dla nich atrakcyjna, tu jeszcze pełno zadeklarowanych katolików. Ale jak im się ciasno zrobi u sąsiadówchodzi mi o to, że zbytnią tolerancją dla mniejszości religijnych można sobie tylko zaszkodzić. Skoro przyjeżdżają do cywilizowanych krajów to powinni szanować obowiązujące tam prawo i normy. Żerują na źle postrzeganych prawach mniejszości,a my możemy się obudzić z ręką w nocniku - otoczeni meczetami, nawolywaniami muezzinów do modlitwy,arabskim napisami z nazwami ulic i niemowlakami oddawanymi na gwałt Ahmedom.
BISCA, moremi, Arwena, Krakonka, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Jezu nazareński i matko boska fatimska...
a moja ma 3,5 roku i 10 800 gram..
hmm
Kurde, trochę do mnie dotarło, dlaczego macierz moja dziecku przemocą jedzenie do buzi pakuje..
Kurde, muszę młodej kanał fashion odłączyć, Rubikowej się naoglądała i cwaniakujemamatrojki80, moremi, Elfik, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no i jestem w domku, śniadanie zjedzone i mogę jechać do roboty
Olej co ciekł to płyn od wspomagania, wymienili jakąś podkładkę wleli płyn i mogę jeździć... najlepszenic nie skasowali
Aasiula, moremi, Zofia8, peppapig, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asiula ja tam nadal trzymie kciuki
Aasiula, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Elfik wrote:Kurczę pozazdrościłam Moremi, ja za słabo się lansuje..
Biorę zastrzyki od 2 miechów i nikt mnie nie pochwalił żem dzielna, buuu....
a przyda mi się..
ostatnio co wracam od lekarza to lekko zielona, potem odzyskuje kolor do następnej wizyty...
kurczę, nie mam nerwów na te ciąże...
Dajesz nadzieję, że ja też wytrwam.dorbie, Aasiula, Magdala, macduska, Sabina, peppapig, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Baby, nauczcie się kasowac posty. Da się. No.
starsze posty mają opcję usuń, świeżo napisane tylko edytuj. właśnie sama to sprawdziłam na przykładzie swojego dubla. a to ni dubel się okazało był tylko zacytowałam zamiast edytować. -
Reni wrote:a hahaa właśnie miałam się zapytać o co cho z tym dubel
skoro jest opcja usuń
Moze kiedyś znajdą.megan8 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:własnie że się nie dało.
starsze posty mają opcję usuń, świeżo napisane tylko edytuj. właśnie sama to sprawdziłam na przykładzie swojego dubla. a to ni dubel się okazało był tylko zacytowałam zamiast edytować.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!