35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Renek gdzies kilometry temu pytałas w której surze pisze o sexie z dziecmi...Polecam oglądnąć w wolnej chwili to zobaczysz jak koran i pedofilia sa ze soba scisle zwiazane.
https://www.youtube.com/watch?v=xFn0o4lRRWIComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Elfik, ja zawsze byłam niejadkiem i miałam wieczną niedowagę. Wszyscy czepiali się mojej mamy że dziecko głodzi. Wszystko zmieniło się po urodzeniu pierwszego dziecka. Teraz nikt by o mnie "chudzina " nie powiedział. I walczę bo jak na moje standardy to ma 4 kg za dużo
A pamiętam jak w 8 klasie założyłam spódnicę do szkoły i jak kolega popłakał się ze śmiechu kiedy zobaczył moje chude patyczki wystające spod spódnicy...
Z młodszą córką mam zaś odwrotny problem. Ona ma nadmierny apetyt i za dużo waży. Dbamy o dietę, ruch i nic. Po dwóch godzinach od obiadu ona jest już głodna. Sprawdziłam ją pod względem pasożytów i tez nic ( robiłam nawet biorezonans) Dietetyczka załamuje ręce. I co mam zrobić nie wiem[/QUOTEn
Cos musi byc nie tak skoro mala glodna jest tak szybko. Moze jej posilki sa za malo odzywcze? W sensie czy to co je dostarcza odpowiednich skladnikow. Bo nawet jak ktos duzo je i jest otyly wciaz moze byc niedozywiony. Ale to dietetyczka chyba by wyczaila? A suplementy jakies podajesz od czasu do czasu? W dzisiejszym jedzeniu jest wartosci tyle ile jest. Mozna by cos jej dolozyc. Szczegolnie na wiosne.
Kursy robie w tym kierunku ale dopiero w polowie jestemBedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Białystok
Serio? Kurcze moze my sie znamy??!!
Ale zadna z moich znajomych nie zegluje po morzach i oceanachWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 11:46
moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kurka wodna, przypomnialo mi sie, ze mam magnesy z Malediwow dla magnesiarek; jak juz sie naleza w szufladzie biurka (kwarantanna) to wysle. Obiecuje
Reni wrote:hahah to jak z edit
też mnie to zawsze zadziwia
błedy można zedytować a jak chcemy coś dodać to lepiej w nowym poście, bo ja np nie cofam się, żeby doczytać czy przypadkiem nie było coś edytowane
ale róbta jak chceta
jaki mamy dzisiaj temat na tapecie?
religia była wczoraj
biologia też
hm.... som nowe magnesy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 11:42
Reni, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dam radę
ale pamiętam, że pod koniec już mnie przerosło robienie zastrzyków, bo wbijałam się w zrosty, więc musiał mi mój mąż robić
Ej no od tych raczej Ci się zrosty robić nie będą, to taka pycia igielka i jak masz choć trochę izolacji na brzuchu to wchodzi jak w masło.. Czasami są plusy nie bycia chudzinamoremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
tamta też była tyciapaszczakin wrote:Ej no od tych raczej Ci się zrosty robić nie będą, to taka pycia igielka i jak masz choć trochę izolacji na brzuchu to wchodzi jak w masło.. Czasami są plusy nie bycia chudzina
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW Ciechocinku w sanatorium 81 latek próbował 77 latkę zgwałcić... za żadne Chiny do sanatorium nigdy nie pojadę.
BISCA, Arwena, Magdala, peppapig, ComeToMeBaby, kkisia, Elfik, paszczakin, moremi, SolarPolar, iwcia77, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:W Ciechocinku w sanatorium 81 latek próbował 77 latkę zgwałcić... za żadne Chiny do sanatorium nigdy nie pojadę.
i go wypuscili wczesniej bo byl po 70tce
mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia, Elfik, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ej no od tych raczej Ci się zrosty robić nie będą, to taka pycia igielka i jak masz choć trochę izolacji na brzuchu to wchodzi jak w masło.. Czasami są plusy nie bycia chudzina
Paszcza, a mialas ten zastrzyk z decapeptylu 3MG domiesniowo ? boli ? -
nick nieaktualny
-
ja często piszę jak stoi nade mną szefowa
BISCA wrote:Pisze z partyzanta. Pracuje w openspejsie i jak do Was pisze to
musze udawac ze pracuje. Pojde do piekla ?moremi, iwcia77, Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
o a ja składam papiery
to gdzie sie można rozerwać?
mamatrojki80 wrote:W Ciechocinku w sanatorium 81 latek próbował 77 latkę zgwałcić... za żadne Chiny do sanatorium nigdy nie pojadę.mamatrojki80, Krakonka, kkisia, moremi, SolarPolar, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Jak widac ja chyba tez nie ...
to jest jakiś cyrkReni, megan8, Krakonka, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny