35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Dzwonilam go gina i mu powiedzialam o tym tescie ,na poczatek zjebal mnie ze kupuje testy z niewiadomego zrodla ,ze tylko z apteki powinno sie kupowac
Kazal poczekac jeszcze a jak bardzo sie niecierpliwie to mam zrobic bete.
I powiedzial mi ze testy zepsute tez sie trafiaja nawet w ta strone czyli ze pokazuja cien cienia a ciazy barak i nie mam panikowac ,ot rozmowa z ginem .
A ja nie chce juz sie nakrecac i nie bede robic bety poczekam na @ a jak sie nie pojawi to dopiero zrobie .megan8 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Asiula pomijając to, że za wcześnie zaszalałaś z testami (bo tego nie pochwalam)
to krechą i ja bym się zajarała, a jakby zniknęła byłoby mi przykro, więc rozumiem Twój smutek
ale wiesz to dopiero 10 dpo, więc czekaj grzecznie na @
Mozesz dac mi pałe
Ale napewno nie rozpaczam ,smutek no mozetroche .
Nastepny cykl i nastepne szanse i dodatkowe badania i tyleMega lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:dzwoniłas do gina ledwie po połowie cyklu a on ci powiedział że masz nie panikować....przeciez to sie w glowie nie mieści, ja bym na miejscu gina nawet nie podjęła rozmowy
edit i dotyczyło to ewentualnych chorob jakie moga dawac pozytywne testy a nie ciazy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:17
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:W Ciechocinku w sanatorium 81 latek próbował 77 latkę zgwałcić... za żadne Chiny do sanatorium nigdy nie pojadę.
- A ta luna to co to jest?
- To Ciechocinek
Elfik, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyAasiula wrote:No ty nie a ja tak .
edit i dotyczyło to ewentualnych chorob jakie moga dawac pozytywne testy a nie ciazy .
Asia, a po co Ty się tłumaczysz? daj sobie spokój. Ja jestem sceptykiem, ale kreskę na teście widziałam i tyle, sama bym myślała, ze coś jest na rzeczy.Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Aasiula, ech bidulo... Cos to dziwne u ciebie z tymi testami.
Sprawdź czy te co masz maja jeszcze ważna datę użycia, no i lepiej sie przeżuc na te apteczne. Ja tam myśle ze taki test oparty jest na reakcji chemicznej, może cos u ciebie je zakłóca albo cos nie tak jest z implantacją. Profesteron sobie robiłaś?2 drugiej fazie cyklu?kapturnica, Aasiula, ola_35, Zofia8, Magdala, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Z młodszą córką mam zaś odwrotny problem. Ona ma nadmierny apetyt i za dużo waży. Dbamy o dietę, ruch i nic. Po dwóch godzinach od obiadu ona jest już głodna. Sprawdziłam ją pod względem pasożytów i tez nic ( robiłam nawet biorezonans) Dietetyczka załamuje ręce. I co mam zrobić nie wiem
Cokolwiek robisz, rób to dyskretnie i nie truj o diecie, ruchu, nie kaatuj lekarzami (tzn nie mów, żee to przez jedzenie). Lepiej mieć pulchne dziecko, które akceeptuje siebie, niż dziecko z zaburzeniami odżywwiania i kompleksami.
Mam przykład bliski, jak nadmierne rozwodzenie się nad jedzeniem i wagą wpędziło dziewczynkę (teraz 11 lat, ale od urodzenia jaja były) w newicę, kompleksy i przyhamowało jej rozwój społeczny. Na stole stoi waga z kaloriami, w domu się tylko gotuje (nie piecze, nie smaży), kupowane są baseny, batuty, urzadzenia sportowe i to wszystko na nic, bo dziecko w szkole i tak kupi batony, na zasadzie "jestem zła na rodziców, to utyję, bo oni się tym przejmują, więc niech mają za swoje". A nastoletnie dziecko jest częste złe na rodziców. Dietetyczki i badania przechodziła jak miała 3-4 lata. Zawsze miała apetyt, ale może gdyby nie cudowali, to by jej minęło. A już na pewno byłaby zdrowsza psychicznie i szczęśliwsza. Może sama zechciałaby uprawiać jakiś sport czy jeść otręby.
Moja córka też je wszystko i je sporo. Ale od samego początku je tylko tyle, ile chce (a nie ile jest w butelce czy na talerzu), ograniczam jej niezdrowe słodkie (wolę dać jej gorzką czekoladę czy budyń domowy zrobić, niż kupić cukierki czy ciastka), staram się kupowac rzeczy bez cukru, dawać owoce. Nie ma pocieszania jedzeniem i nagradzaina słodyczami. Tyle się napatrzyłam na tamtą bidulkę, że prędzej szczeznę, niż wspomnę dziecku, że za dużo je albo że jest gruba (nie wprost, ale obojętne). Jak będzie trzeba, to podstępem ją jakoś ograniczę
kapturnica, kkisia, Arwena, Elfik, moremi, iwcia77, Simba, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:W Ciechocinku w sanatorium 81 latek próbował 77 latkę zgwałcić... za żadne Chiny do sanatorium nigdy nie pojadę.
Tak? Pogadamy, jak będziesz miała 77
Zofia8, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Natka_79 wrote:Cześć
Aasiula, ech bidulo... Cos to dziwne u ciebie z tymi testami.
Sprawdź czy te co masz maja jeszcze ważna datę użycia, no i lepiej sie przeżuc na te apteczne. Ja tam myśle ze taki test oparty jest na reakcji chemicznej, może cos u ciebie je zakłóca albo cos nie tak jest z implantacją. Profesteron sobie robiłaś?2 drugiej fazie cyklu?
Kapta i mialas racje gienek oddzwonil powiedzial zeby sprawdzic dokladnie nerki ,przed nastepnym cyklem.ola_35, Zofia8, Natka_79, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam herbaty, częstuję. Czarna z odrobiną jaśminowej, mocna, parzona minutę, prawie gorąca. W filiżankach podaję. I z babeczkami (idealnie kruchy spód, domowy budyń, świeże maliny i kropla galaretki).
Zofia8, Magdala, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, Arwena, megan8, BISCA, moremi, iwcia77, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Zrobiłam herbaty, częstuję. Czarna z odrobiną jaśminowej, mocna, parzona minutę, prawie gorąca. W filiżankach podaję. I z babeczkami (idealnie kruchy spód, domowy budyń, świeże maliny i kropla galaretki).
Krakonka, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:zaraz przerwa na lancz
ide na sport
zajrze pozniej
Sporty to takie papierosy kiedys byly..
Rowniez zajrze pozniej.
I ja bym sie najarala cieniem rowniez. Bez hip hip hurra ale by mna nosilo. No ale nie kazdy ma tyle wew hamulcow aby nad tym zapanowac. To emocje sa ogromne.
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Byłam w US, nawet nie ma kolejek bardzo, ale musiałam podejść do faceta w informacji, bo zwykle wypełniam pity w programach, co same liczą.
Najpierw nie umiał mi odpowiedzieć na pytanie, do kiedy mam złożyć deklarację, jak chcę płacić podatek od najmu (ja wiem, ale chciałam się upewnić). A potem nie wiedział jak powpisywać w kratki kwoty. W najzwyklejszym picie!
Aż mnie szlag trafił, jak pomyślałam, że z moich podatków go zatrudniają, on za niekompetencje dostaje pensje, dodatki, zusy srusy itp.
Nie zdążą nas Araby zmuzułmanizować, bo jak tak dalej pójdzie, sami sobie państwo zniszczymy. Co lepsi wyjadą, a reszta będzie żyła, jak we wsiach po dawnych pegieerachmamatrojki80, Heretyczka, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, moremi, iwcia77, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Aasiula wrote:moze i cyrk ale jak wychodzi cien cienia to sie najarałam i muslalam ze jestem w ciazy i tyle .Stara jestyem i głupia ot caly cyrk .
inna sprawa, że bym tak szybko nie zatestowała. ale może i to by był błąd bo nie wiem czy mam te biochemiczne czy nie mam. nic nie mamAasiula lubi tę wiadomość