35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
w Polsce jest tego mało
więc lepiej do sanatorium
spacery przy księżycu, wieczorki zapoznawcze......mamatrojki80 wrote:Nie lepiej na oddział geriatryczny pojechać... po co się do Ciechocinka tłuc.mamatrojki80, moremi, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Asia o co chodzi z tą ciążą? ty masz 24 dzien cyklu w dodatku temperatura ci spada, co/kto ci każe robić test?? na jakiej podstawie podejrzewasz ciąże?
to jest jakiś cyrk
No, ale krecha wczoraj na teście była, blada, ale była...
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:no i co z tego? tak moze byc co miesiąc
Masz co miesiąc kreskę na teście? nie masz bo pewnie nie testujesz tylko sobie czekasz na @, ona sobie testuje bo jest niecierpliwa może... może być?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:03
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Asia o co chodzi z tą ciążą? ty masz 24 dzien cyklu w dodatku temperatura ci spada, co/kto ci każe robić test?? na jakiej podstawie podejrzewasz ciąże?
to jest jakiś cyrkReni, Krakonka, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:moze i cyrk ale jak wychodzi cien cienia to sie najarałam i muslalam ze jestem w ciazy i tyle .Stara jestyem i głupia ot caly cyrk .
ola_35, Natka_79, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiula pomijając to, że za wcześnie zaszalałaś z testami (bo tego nie pochwalam)
to krechą i ja bym się zajarała, a jakby zniknęła byłoby mi przykro, więc rozumiem Twój smutek
ale wiesz to dopiero 10 dpo, więc czekaj grzecznie na @Aasiula, BISCA, moremi, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:moze i cyrk ale jak wychodzi cien cienia to sie najarałam i muslalam ze jestem w ciazy i tyle .Stara jestyem i głupia ot caly cyrk .
Wcale nie głupia, ja tez testuje wcześniej, biorę luteinę i gdyby był test pozytywny a byłyby plamienia to być może zwiększyli by mi dawkę żeby utrzymać. I sprawdzam żeby nie za szybko odstawić luteinę. Ale u mnie niestety nie wychodzi nawet słaba kreska. Nie rozumiem dlaczego może wychodzić blada kreska co miesiąc?Aasiula, ComeToMeBaby, SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
muszę zrobić obchód po fejsbuku..coś mi się wydaję, że tam siedzi banda wagarowiczów
macduska, Aasiula, Magdala, kkisia, BISCA, moremi, SolarPolar, iwcia77, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:może i tysiąc testów, tylko niech nie rozpacza z tego powodu za kazdym razem
ola_35, Arwena, Zofia8, Parka, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny