X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Polsce jest tego mało
    więc lepiej do sanatorium
    spacery przy księżycu, wieczorki zapoznawcze......
    mamatrojki80 wrote:
    Nie lepiej na oddział geriatryczny pojechać... po co się do Ciechocinka tłuc.

mamatrojki80, moremi, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Asia o co chodzi z tą ciążą? ty masz 24 dzien cyklu w dodatku temperatura ci spada, co/kto ci każe robić test?? na jakiej podstawie podejrzewasz ciąże?
    to jest jakiś cyrk

No, ale krecha wczoraj na teście była, blada, ale była...

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no raczej
    czasami mówię już już chwila tylko dokończę ;-)
    BISCA wrote:
    i z powazna mina udajesz ,ze redagujesz b. wazny dokument ? hihi

BISCA, moremi, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Asia o co chodzi z tą ciążą? ty masz 24 dzien cyklu w dodatku temperatura ci spada, co/kto ci każe robić test?? na jakiej podstawie podejrzewasz ciąże?
    to jest jakiś cyrk

Wczoraj wyszedł Asi pozytywny, dzisiaj już nie :(

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No, ale krecha wczoraj na teście była, blada, ale była...
    no i co z tego? tak moze byc co miesiąc

• BISCA Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz przerwa na lancz
    ide na sport

zajrze pozniej

mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak puszczenie bąka z kleksem..czy zawsze oznacza, że będzie sraczka? hm?

BISCA, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wróć już tak bardzo tenskniem

BISCA, peppapig, moremi, iwcia77, Simba, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    no i co z tego? tak moze byc co miesiąc

Masz co miesiąc kreskę na teście? nie masz bo pewnie nie testujesz tylko sobie czekasz na @, ona sobie testuje bo jest niecierpliwa może... może być?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:03

Aasiula, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to jest jakiś cyrk
    moze i cyrk ale jak wychodzi cien cienia to sie najarałam i muslalam ze jestem w ciazy i tyle .Stara jestyem i głupia ot caly cyrk .

Reni, Krakonka, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    moze i cyrk ale jak wychodzi cien cienia to sie najarałam i muslalam ze jestem w ciazy i tyle .Stara jestyem i głupia ot caly cyrk .
    Sama sie najarałam jak mi z ranca bladzioch wyszedl , że nie wspomne jak popoludniu juz byla kreska..Wiec coby nie pisac rozumeim zawod .Kurde ale mimo wszystko to dziwne bo u Ciebie to juz kolejny raz

ola_35, Natka_79, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Podlasie słoneczne :-)
    Roztocze także.

Magdala, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Masz co miesiąc kreskę na teście? nie masz bo pewnie nie testujesz tylko sobie czekasz na @, ona sobie testuje bo jest niecierpliwa może... może być?
    może i tysiąc testów, tylko niech nie rozpacza z tego powodu za kazdym razem

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula pomijając to, że za wcześnie zaszalałaś z testami (bo tego nie pochwalam)

to krechą i ja bym się zajarała, a jakby zniknęła byłoby mi przykro, więc rozumiem Twój smutek

ale wiesz to dopiero 10 dpo, więc czekaj grzecznie na @

Aasiula, BISCA, moremi, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Wcale nie głupia, ja tez testuje wcześniej, biorę luteinę i gdyby był test pozytywny a byłyby plamienia to być może zwiększyli by mi dawkę żeby utrzymać. I sprawdzam żeby nie za szybko odstawić luteinę. Ale u mnie niestety nie wychodzi nawet słaba kreska. Nie rozumiem dlaczego może wychodzić blada kreska co miesiąc?

Aasiula, ComeToMeBaby, SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę zrobić obchód po fejsbuku..coś mi się wydaję, że tam siedzi banda wagarowiczów ;-)

macduska, Aasiula, Magdala, kkisia, BISCA, moremi, SolarPolar, iwcia77, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    może i tysiąc testów, tylko niech nie rozpacza z tego powodu za kazdym razem
    Kurwa Hera kto rozpacza ja pierdole !! Cos ci sie pomyliło ,poszukaj sobie kogos innego do gnebienia bo nie przypominam sobie zebym rozpaczała ,zwykle rozczarowanie .

ola_35, Arwena, Zofia8, Parka, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was właśnie czytam w kiblu. U mnie w gabinecie wifi nie ma zasięgu niestety.

kapturnica, Zofia8, Reni, Magdala, peppapig, kkisia, moremi, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

W kiblu się najlepiej czyta :-)

Aasiula, macduska, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie mow ze robisz kupe ? ;/ hyhy

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8308 8309 8310 8311 8312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ