X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Polsce jest tego mało
    więc lepiej do sanatorium
    spacery przy księżycu, wieczorki zapoznawcze......
    mamatrojki80 wrote:
    Nie lepiej na oddział geriatryczny pojechać... po co się do Ciechocinka tłuc.

mamatrojki80, moremi, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Asia o co chodzi z tą ciążą? ty masz 24 dzien cyklu w dodatku temperatura ci spada, co/kto ci każe robić test?? na jakiej podstawie podejrzewasz ciąże?
    to jest jakiś cyrk

No, ale krecha wczoraj na teście była, blada, ale była...

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no raczej
    czasami mówię już już chwila tylko dokończę ;-)
    BISCA wrote:
    i z powazna mina udajesz ,ze redagujesz b. wazny dokument ? hihi

BISCA, moremi, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Asia o co chodzi z tą ciążą? ty masz 24 dzien cyklu w dodatku temperatura ci spada, co/kto ci każe robić test?? na jakiej podstawie podejrzewasz ciąże?
    to jest jakiś cyrk

Wczoraj wyszedł Asi pozytywny, dzisiaj już nie :(

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No, ale krecha wczoraj na teście była, blada, ale była...
    no i co z tego? tak moze byc co miesiąc

• BISCA Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz przerwa na lancz
    ide na sport

zajrze pozniej

mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak puszczenie bąka z kleksem..czy zawsze oznacza, że będzie sraczka? hm?

BISCA, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wróć już tak bardzo tenskniem

BISCA, peppapig, moremi, iwcia77, Simba, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    no i co z tego? tak moze byc co miesiąc

Masz co miesiąc kreskę na teście? nie masz bo pewnie nie testujesz tylko sobie czekasz na @, ona sobie testuje bo jest niecierpliwa może... może być?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:03

Aasiula, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to jest jakiś cyrk
    moze i cyrk ale jak wychodzi cien cienia to sie najarałam i muslalam ze jestem w ciazy i tyle .Stara jestyem i głupia ot caly cyrk .

Reni, Krakonka, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    moze i cyrk ale jak wychodzi cien cienia to sie najarałam i muslalam ze jestem w ciazy i tyle .Stara jestyem i głupia ot caly cyrk .
    Sama sie najarałam jak mi z ranca bladzioch wyszedl , że nie wspomne jak popoludniu juz byla kreska..Wiec coby nie pisac rozumeim zawod .Kurde ale mimo wszystko to dziwne bo u Ciebie to juz kolejny raz

ola_35, Natka_79, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Podlasie słoneczne :-)
    Roztocze także.

Magdala, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Masz co miesiąc kreskę na teście? nie masz bo pewnie nie testujesz tylko sobie czekasz na @, ona sobie testuje bo jest niecierpliwa może... może być?
    może i tysiąc testów, tylko niech nie rozpacza z tego powodu za kazdym razem

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula pomijając to, że za wcześnie zaszalałaś z testami (bo tego nie pochwalam)

to krechą i ja bym się zajarała, a jakby zniknęła byłoby mi przykro, więc rozumiem Twój smutek

ale wiesz to dopiero 10 dpo, więc czekaj grzecznie na @

Aasiula, BISCA, moremi, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Wcale nie głupia, ja tez testuje wcześniej, biorę luteinę i gdyby był test pozytywny a byłyby plamienia to być może zwiększyli by mi dawkę żeby utrzymać. I sprawdzam żeby nie za szybko odstawić luteinę. Ale u mnie niestety nie wychodzi nawet słaba kreska. Nie rozumiem dlaczego może wychodzić blada kreska co miesiąc?

Aasiula, ComeToMeBaby, SolarPolar, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę zrobić obchód po fejsbuku..coś mi się wydaję, że tam siedzi banda wagarowiczów ;-)

macduska, Aasiula, Magdala, kkisia, BISCA, moremi, SolarPolar, iwcia77, Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    może i tysiąc testów, tylko niech nie rozpacza z tego powodu za kazdym razem
    Kurwa Hera kto rozpacza ja pierdole !! Cos ci sie pomyliło ,poszukaj sobie kogos innego do gnebienia bo nie przypominam sobie zebym rozpaczała ,zwykle rozczarowanie .

ola_35, Arwena, Zofia8, Parka, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was właśnie czytam w kiblu. U mnie w gabinecie wifi nie ma zasięgu niestety.

kapturnica, Zofia8, Reni, Magdala, peppapig, kkisia, moremi, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

W kiblu się najlepiej czyta :-)

Aasiula, macduska, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie mow ze robisz kupe ? ;/ hyhy

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8308 8309 8310 8311 8312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ