35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
eeeee tam takie krakanie
Jarosław nas zbawi
Terlikowski, ks Oko, Rydzyk i gang moherów obronią Polskę
Krakonka wrote:Nie zdążą nas Araby zmuzułmanizować, bo jak tak dalej pójdzie, sami sobie państwo zniszczymy. Co lepsi wyjadą, a reszta będzie żyła, jak we wsiach po dawnych pegieerachkapturnica, Aasiula, Krakonka, BISCA, moremi, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Byłam w US, nawet nie ma kolejek bardzo, ale musiałam podejść do faceta w informacji, bo zwykle wypełniam pity w programach, co same liczą.
Najpierw nie umiał mi odpowiedzieć na pytanie, do kiedy mam złożyć deklarację, jak chcę płacić podatek od najmu (ja wiem, ale chciałam się upewnić). A potem nie wiedział jak powpisywać w kratki kwoty. W najzwyklejszym picie!
Aż mnie szlag trafił, jak pomyślałam, że z moich podatków go zatrudniają, on za niekompetencje dostaje pensje, dodatki, zusy srusy itp.
Nie zdążą nas Araby zmuzułmanizować, bo jak tak dalej pójdzie, sami sobie państwo zniszczymy. Co lepsi wyjadą, a reszta będzie żyła, jak we wsiach po dawnych pegieerach
Polubiłam, ale miałam cytować... przecież on nie jest od tego żeby Ci PIT wypełniać, nawet nie może tego robić i brać za to odpowiedzialności, są biura rachunkowe od tego. -
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Zrobiłam herbaty, częstuję. Czarna z odrobiną jaśminowej, mocna, parzona minutę, prawie gorąca. W filiżankach podaję. I z babeczkami (idealnie kruchy spód, domowy budyń, świeże maliny i kropla galaretki).
Aniele moj.
Sorry za spoufaloscBedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Krakonka wrote:Zrobiłam herbaty, częstuję. Czarna z odrobiną jaśminowej, mocna, parzona minutę, prawie gorąca. W filiżankach podaję. I z babeczkami (idealnie kruchy spód, domowy budyń, świeże maliny i kropla galaretki).
-
Podobno drugi pilot odmowil otwarcia drzwi kapitanowi i uruchomil guzik opadania samolotu..Jprdole wcale sie nei zdziwie jak sie okaze kolejny terrorysta samobojca co chce w niebie otrzymac dziewice
Heretyczka, Arwena, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:eeeee tam takie krakanie
Jarosław nas zbawi
Terlikowski, ks Oko, Rydzyk i gang moherów obronią Polskę
To ja bym się musiała zastanowić... Tam tylko wizja fanatyków, a tu gotowi, na miejscu... No nie wiem...
Ja tam do nacji nic nie mam. Nie żebym się cieszyła na przyszłość z 90% sąsiadami niepolakami, bo jednak to zawsze inna kultura i tradycja, ale teraz takie tendencje, żeby się osiedlać w różnych państwach. Cóż począć?
Myślę, że w każdym państwie, w każdej społeczności są fanatycy i inni zboczeńcy. Daleko szukać nie trzeba. Lepiej się skupić na własnych i ich wytępić, zamiast grzmieć na tych co może i będą, a może i nie.
Arab i jego niemowlaki sa daleko. Polak-pijak-brutal i jego niemowlaki są tu. Te emocje i nienawiści zacniej przekuć na ochronę pobliskich dzieci. Choć oczywiście bezpieczniejsza jest opcja sarkania na Ahmeda tysiące kilometrów stąd niż postawienia się podchmielonemu Zenkowi, co synka tłucze po tyłku.
kkisia, BISCA, moremi, iwcia77, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
mamatrojki80 wrote:Polubiłam, ale miałam cytować... przecież on nie jest od tego żeby Ci PIT wypełniać, nawet nie może tego robić i brać za to odpowiedzialności, są biura rachunkowe od tego.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Podobno drugi pilot odmowil otwarcia drzwi kapitanowi i uruchomil guzik opadania samolotu..Jprdole wcale sie nei zdziwie jak sie okaze kolejny terrorysta samobojca co chce w niebie otrzymac dziewice
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To chuj sie powinien pójś powiesic na gałęźi nad rzeka..Po to by w razie jak sie urwie gałąź sie utopic a nie zabic tyle niewinnych ludzi...
On chciał bardziej spektakularnie to zrobić, co zrobisz jak nic nie zrobisz, w Smoleńsku też był wypadek... podobno.Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Polubiłam, ale miałam cytować... przecież on nie jest od tego żeby Ci PIT wypełniać, nawet nie może tego robić i brać za to odpowiedzialności, są biura rachunkowe od tego.
A kto mówi o wpisywaniu? On siedzi w informacji, zeby mi powiedzieć, jaką kwotę mam wpisać w daną kratkę. Ale wpisuję ja.
Moje pytanie brzmiało, czy w odliczeniach od podatku (zdrowotne) mam wpisac kwotę podaną w picie 11 czy 7,75% z niej. Ale nie wiedział.
A pensje dostaje za to, żeby wiedzieć. Albo inaczej - pensje dostaje dlatego, że wie. Teoretycznie.
Spoko, Mama3. To następnym razem, jak będziesz chciała polubić, to nie wciskaj. Wyrówna się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:57
ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:To ja bym się musiała zastanowić... Tam tylko wizja fanatyków, a tu gotowi, na miejscu... No nie wiem...
Ja tam do nacji nic nie mam. Nie żebym się cieszyła na przyszłość z 90% sąsiadami niepolakami, bo jednak to zawsze inna kultura i tradycja, ale teraz takie tendencje, żeby się osiedlać w różnych państwach. Cóż począć?
Myślę, że w każdym państwie, w każdej społeczności są fanatycy i inni zboczeńcy. Daleko szukać nie trzeba. Lepiej się skupić na własnych i ich wytępić, zamiast grzmieć na tych co może i będą, a może i nie.
Arab i jego niemowlaki sa daleko. Polak-pijak-brutal i jego niemowlaki są tu. Te emocje i nienawiści zacniej przekuć na ochronę pobliskich dzieci. Choć oczywiście bezpieczniejsza jest opcja sarkania na Ahmeda tysiące kilometrów stąd niż postawienia się podchmielonemu Zenkowi, co synka tłucze po tyłku.
nie mówimy, że w Polsce nie ma przypadków bicia czy molestowania dzieci. tylko u nas to nie wynika z religii. i to wątek na osobny, obszerny temat, nie to było celem dyskusji.
mówimy, że "Arab i jego niemowlaki" panoszą się po Europie. Przykłady? Choćby w linku Kapty, który podała. Tam pod koniec można poczytać liczne artykuły na temat małżeństw 11, 13letnich z muzułmanami (również 80-letnimi) i skutkach, jakie to powoduje, w tym wykrwawienie się na śmierć po brutalnym akcie. Szwecja, Holandia, Niemcy... sporo tego. Ty mówisz, że tysiące kilometrów. Właśnie nie. Są tu i nie liczą się z prawem państwa, w którym sie znajdują. Religijni zboczeńcy. Bo Mahomet im pozwala.Krakonka, Arwena, paszczakin, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny