WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeee tam takie krakanie
    Jarosław nas zbawi
    Terlikowski, ks Oko, Rydzyk i gang moherów obronią Polskę
    Krakonka wrote:
    Nie zdążą nas Araby zmuzułmanizować, bo jak tak dalej pójdzie, sami sobie państwo zniszczymy. Co lepsi wyjadą, a reszta będzie żyła, jak we wsiach po dawnych pegieerach :/

kapturnica, Aasiula, Krakonka, BISCA, moremi, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież Aasiula pisała już kiedyś że powinna robić wczesne testy bo ma problemy z sercem i musi wiedzieć czy w porę zmienić leki.

Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Byłam w US, nawet nie ma kolejek bardzo, ale musiałam podejść do faceta w informacji, bo zwykle wypełniam pity w programach, co same liczą.
    Najpierw nie umiał mi odpowiedzieć na pytanie, do kiedy mam złożyć deklarację, jak chcę płacić podatek od najmu (ja wiem, ale chciałam się upewnić). A potem nie wiedział jak powpisywać w kratki kwoty. W najzwyklejszym picie!
    Aż mnie szlag trafił, jak pomyślałam, że z moich podatków go zatrudniają, on za niekompetencje dostaje pensje, dodatki, zusy srusy itp.
    Nie zdążą nas Araby zmuzułmanizować, bo jak tak dalej pójdzie, sami sobie państwo zniszczymy. Co lepsi wyjadą, a reszta będzie żyła, jak we wsiach po dawnych pegieerach :/

Polubiłam, ale miałam cytować... przecież on nie jest od tego żeby Ci PIT wypełniać, nawet nie może tego robić i brać za to odpowiedzialności, są biura rachunkowe od tego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja ze stówy nie spuszczam ;)

Daj Ci Panie Boże :-)

• Magdala Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Zrobiłam herbaty, częstuję. Czarna z odrobiną jaśminowej, mocna, parzona minutę, prawie gorąca. W filiżankach podaję. I z babeczkami (idealnie kruchy spód, domowy budyń, świeże maliny i kropla galaretki).

Aniele moj.
    Sorry za spoufalosc ;-)

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renisławo jak piesław dzisiaj ?

moremi lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    może i tysiąc testów, tylko niech nie rozpacza z tego powodu za kazdym razem
    jak ci się nie podoba to nie czytaj.
    ostrze obusieczne.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Zrobiłam herbaty, częstuję. Czarna z odrobiną jaśminowej, mocna, parzona minutę, prawie gorąca. W filiżankach podaję. I z babeczkami (idealnie kruchy spód, domowy budyń, świeże maliny i kropla galaretki).
    biere :)

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno drugi pilot odmowil otwarcia drzwi kapitanowi i uruchomil guzik opadania samolotu..Jprdole wcale sie nei zdziwie jak sie okaze kolejny terrorysta samobojca co chce w niebie otrzymac dziewice :-/

Heretyczka, Arwena, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eeeee tam takie krakanie
    Jarosław nas zbawi
    Terlikowski, ks Oko, Rydzyk i gang moherów obronią Polskę

To ja bym się musiała zastanowić... Tam tylko wizja fanatyków, a tu gotowi, na miejscu... No nie wiem...

Ja tam do nacji nic nie mam. Nie żebym się cieszyła na przyszłość z 90% sąsiadami niepolakami, bo jednak to zawsze inna kultura i tradycja, ale teraz takie tendencje, żeby się osiedlać w różnych państwach. Cóż począć?
    Myślę, że w każdym państwie, w każdej społeczności są fanatycy i inni zboczeńcy. Daleko szukać nie trzeba. Lepiej się skupić na własnych i ich wytępić, zamiast grzmieć na tych co może i będą, a może i nie.
    Arab i jego niemowlaki sa daleko. Polak-pijak-brutal i jego niemowlaki są tu. Te emocje i nienawiści zacniej przekuć na ochronę pobliskich dzieci. Choć oczywiście bezpieczniejsza jest opcja sarkania na Ahmeda tysiące kilometrów stąd niż postawienia się podchmielonemu Zenkowi, co synka tłucze po tyłku.

kkisia, BISCA, moremi, iwcia77, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Polubiłam, ale miałam cytować... przecież on nie jest od tego żeby Ci PIT wypełniać, nawet nie może tego robić i brać za to odpowiedzialności, są biura rachunkowe od tego.
    ależ, droga koleżanko, są teraz takie atrakcje w urzędach, ze pomagają rozliczyć pity, niedawno taka akcja była: przynieś dokumenty, przy biureczku rozliczymy. za darmoszkę.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Podobno drugi pilot odmowil otwarcia drzwi kapitanowi i uruchomil guzik opadania samolotu..Jprdole wcale sie nei zdziwie jak sie okaze kolejny terrorysta samobojca co chce w niebie otrzymac dziewice :-/

Samobójca i tyle.

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No wlasnie tez słyszałam ,kuffa :/

Arwena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ależ, droga koleżanko, są teraz takie atrakcje w urzędach, ze pomagają rozliczyć pity, niedawno taka akcja była: przynieś dokumenty, przy biureczku rozliczymy. za darmoszkę.

I tak codziennie? nie sądze.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    jak ci się nie podoba to nie czytaj.
    ostrze obusieczne.
    jak tam białozęby komandos? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:54

ComeToMeBaby, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Samobójca i tyle.
    To chuj sie powinien pójś powiesic na gałęźi nad rzeka..Po to by w razie jak sie urwie gałąź sie utopic a nie zabic tyle niewinnych ludzi...

Aasiula, Zofia8, Arwena, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To chuj sie powinien pójś powiesic na gałęźi nad rzeka..Po to by w razie jak sie urwie gałąź sie utopic a nie zabic tyle niewinnych ludzi...

On chciał bardziej spektakularnie to zrobić, co zrobisz jak nic nie zrobisz, w Smoleńsku też był wypadek... podobno.

Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:

A kto mówi o wpisywaniu? On siedzi w informacji, zeby mi powiedzieć, jaką kwotę mam wpisać w daną kratkę. Ale wpisuję ja.
    Moje pytanie brzmiało, czy w odliczeniach od podatku (zdrowotne) mam wpisac kwotę podaną w picie 11 czy 7,75% z niej. Ale nie wiedział.
    A pensje dostaje za to, żeby wiedzieć. Albo inaczej - pensje dostaje dlatego, że wie. Teoretycznie.

Spoko, Mama3. To następnym razem, jak będziesz chciała polubić, to nie wciskaj. Wyrówna się :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:57

ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    To ja bym się musiała zastanowić... Tam tylko wizja fanatyków, a tu gotowi, na miejscu... No nie wiem...

Ja tam do nacji nic nie mam. Nie żebym się cieszyła na przyszłość z 90% sąsiadami niepolakami, bo jednak to zawsze inna kultura i tradycja, ale teraz takie tendencje, żeby się osiedlać w różnych państwach. Cóż począć?
    Myślę, że w każdym państwie, w każdej społeczności są fanatycy i inni zboczeńcy. Daleko szukać nie trzeba. Lepiej się skupić na własnych i ich wytępić, zamiast grzmieć na tych co może i będą, a może i nie.
    Arab i jego niemowlaki sa daleko. Polak-pijak-brutal i jego niemowlaki są tu. Te emocje i nienawiści zacniej przekuć na ochronę pobliskich dzieci. Choć oczywiście bezpieczniejsza jest opcja sarkania na Ahmeda tysiące kilometrów stąd niż postawienia się podchmielonemu Zenkowi, co synka tłucze po tyłku.

nie mówimy, że w Polsce nie ma przypadków bicia czy molestowania dzieci. tylko u nas to nie wynika z religii. i to wątek na osobny, obszerny temat, nie to było celem dyskusji.
    mówimy, że "Arab i jego niemowlaki" panoszą się po Europie. Przykłady? Choćby w linku Kapty, który podała. Tam pod koniec można poczytać liczne artykuły na temat małżeństw 11, 13letnich z muzułmanami (również 80-letnimi) i skutkach, jakie to powoduje, w tym wykrwawienie się na śmierć po brutalnym akcie. Szwecja, Holandia, Niemcy... sporo tego. Ty mówisz, że tysiące kilometrów. Właśnie nie. Są tu i nie liczą się z prawem państwa, w którym sie znajdują. Religijni zboczeńcy. Bo Mahomet im pozwala.

Krakonka, Arwena, paszczakin, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko czekam az zrobia cos takiego że Niemcy sie wkurwią naprawde
    Anglia już sie wkurwiła dlatego wychodzi z unii srunii i pewnie tak sie stanie
    sami na siebie kręcą bicz

‹‹ 8310 8311 8312 8313 8314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ