35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:On chciał bardziej spektakularnie to zrobić, co zrobisz jak nic nie zrobisz, w Smoleńsku też był wypadek... podobno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:57
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:A kto mówi o wpisywaniu? On siedzi w informacji, zeby mi powiedzieć, jaką kwotę mam wpisać w daną kratkę. Ale wpisuję ja.
Moje pytanie brzmiało, czy w odliczeniach od podatku (zdrowotne) mam wpisac kwotę podaną w picie 11 czy 7,75% z niej. Ale nie wiedział.
A pensje dostaje za to, żeby wiedzieć. Albo inaczej - pensje dostaje dlatego, że wie. Teoretycznie.
Doktor Ja Cie ale gacie może Ci pomoże... -
mamatrojki80 wrote:I tak codziennie? nie sądze.
ale od gościa, co siedzi w "informacji" powinniśmy oczekiwac, ze albo nas poinformuje albo skieruje tam, gdzie informację otrzymamy. Masz pytanie, czy tą kwotę wpisać tu w rubrykę czy tam to muszą ci powiedzieć. A się okazuje, że sami nie wiedzą. O brak kompetencji chodzi, a nie o to, żeby wypełniali za ciebie pita. Bardzo mnie to irytuje, zwłaszcza w urzędach- brak kompetencji.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Czarne skrzynki zapisuja wszystko co sie dzieje w kokpicie .Wiec raczej malo prawdopodobne by byl zamach w smolensku.No chyba ze sie leszek chcial rozerwac..Ale nei wchodzmy na ten temat bo bedzie dym
Możesz sobie dymić do wolinikt Ci nie broni... ja poczytam
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no nie, nie codziennie.
ale od gościa, co siedzi w "informacji" powinniśmy oczekiwac, ze albo nas poinformuje albo skieruje tam, gdzie informację otrzymamy. Masz pytanie, czy tą kwotę wpisać tu w rubrykę czy tam to muszą ci powiedzieć. A się okazuje, że sami nie wiedzą. O brak kompetencji chodzi, a nie o to, żeby wypełniali za ciebie pita. Bardzo mnie to irytuje, zwłaszcza w urzędach- brak kompetencji.
Doktor Ja Cie ale gacie Ci pomoże
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:nie mówimy, że w Polsce nie ma przypadków bicia czy molestowania dzieci. tylko u nas to nie wynika z religii. i to wątek na osobny, obszerny temat, nie to było celem dyskusji.
mówimy, że "Arab i jego niemowlaki" panoszą się po Europie. Przykłady? Choćby w linku Kapty, który podała. Tam pod koniec można poczytać liczne artykuły na temat małżeństw 11, 13letnich z muzułmanami (również 80-letnimi) i skutkach, jakie to powoduje, w tym wykrwawienie się na śmierć po brutalnym akcie. Szwecja, Holandia, Niemcy... sporo tego. Ty mówisz, że tysiące kilometrów. Właśnie nie. Są tu i nie liczą się z prawem państwa, w którym sie znajdują. Religijni zboczeńcy. Bo Mahomet im pozwala.
Nie kocha syna, kto rózgi żałuje, kto kocha go – w porę go karci. (Prz 13, 24)
Karcenia chłopcu nie żałuj, gdy rózgą uderzysz – nie umrze. Ty go uderzysz rózgą, a od Szeolu zachowasz mu duszę. (Prz 23, 13-14)
To z Biblii. Czyli że tutejszej, Polskiej religii. Czyli że katolicki Bóg popiera bicie dzieci.
Naprawdę wierzysz, że gdyby mieszkający tu Arab zgwałcił Polkę czy molestował dziecko, to prawo nie potraktowałaby go tak, jak każdego innego zbrodniarza?BISCA, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:To jest forum dla starających się o dziecko czy koło dyskusyjne na temat religii? bo się pogubiłam.
No jak? Przecież wczoraj czy przed czytałam, że zamiast łykac prochy, to powinnam się modlić. W sumie na wątrobę na pewno zdrowiej
Do tego, jesli chodzi o staranie się o dziecko, to instytucje religijne mają wiele do powiedzenia.
Heretyczka, kapturnica, moremi, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:To jest forum dla starających się o dziecko czy koło dyskusyjne na temat religii? bo się pogubiłam.
tutaj każdy pisze co chce, na temat koloru końskiej kupy w okolicach marca tez mozna jak najbardziejReni, BISCA, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:No jak? Przecież wczoraj czy przed czytałam, że zamiast łykac prochy, to powinnam się modlić. W sumie na wątrobę na pewno zdrowiej
Do tego, jesli chodzi o staranie się o dziecko, to instytucje religijne mają wiele do powiedzenia.iwcia77, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:No jak? Przecież wczoraj czy przed czytałam, że zamiast łykac prochy, to powinnam się modlić. W sumie na wątrobę na pewno zdrowiej
Do tego, jesli chodzi o staranie się o dziecko, to instytucje religijne mają wiele do powiedzenia.
Jak widać czasem prochy nie pomagają skoro ciąży nie ma, niech każdy robi to co uważa za słuszne i tyle, efekt jest ważny.
iwcia77 lubi tę wiadomość