WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    On chciał bardziej spektakularnie to zrobić, co zrobisz jak nic nie zrobisz, w Smoleńsku też był wypadek... podobno.
    Czarne skrzynki zapisuja wszystko co sie dzieje w kokpicie .Wiec raczej malo prawdopodobne by byl zamach w smolensku.No chyba ze sie leszek chcial rozerwac..Ale nei wchodzmy na ten temat bo bedzie dym ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:57

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    A kto mówi o wpisywaniu? On siedzi w informacji, zeby mi powiedzieć, jaką kwotę mam wpisać w daną kratkę. Ale wpisuję ja.
    Moje pytanie brzmiało, czy w odliczeniach od podatku (zdrowotne) mam wpisac kwotę podaną w picie 11 czy 7,75% z niej. Ale nie wiedział.
    A pensje dostaje za to, żeby wiedzieć. Albo inaczej - pensje dostaje dlatego, że wie. Teoretycznie.

Doktor Ja Cie ale gacie może Ci pomoże... :-)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    I tak codziennie? nie sądze.
    no nie, nie codziennie.
    ale od gościa, co siedzi w "informacji" powinniśmy oczekiwac, ze albo nas poinformuje albo skieruje tam, gdzie informację otrzymamy. Masz pytanie, czy tą kwotę wpisać tu w rubrykę czy tam to muszą ci powiedzieć. A się okazuje, że sami nie wiedzą. O brak kompetencji chodzi, a nie o to, żeby wypełniali za ciebie pita. Bardzo mnie to irytuje, zwłaszcza w urzędach- brak kompetencji.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Czarne skrzynki zapisuja wszystko co sie dzieje w kokpicie .Wiec raczej malo prawdopodobne by byl zamach w smolensku.No chyba ze sie leszek chcial rozerwac..Ale nei wchodzmy na ten temat bo bedzie dym ;)

Możesz sobie dymić do woli :-) nikt Ci nie broni... ja poczytam :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jak tam białozęby komandos? ;)
    dziękuję, nadal rzygamy tęczą.

Heretyczka, mamatrojki80, Zofia8, BISCA, moremi, SolarPolar, iwcia77, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Możesz sobie dymić do woli :-) nikt Ci nie broni... ja poczytam :-)
    Kiedy sie mi nie Kce.. Ide na zakupy :)

mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no nie, nie codziennie.
    ale od gościa, co siedzi w "informacji" powinniśmy oczekiwac, ze albo nas poinformuje albo skieruje tam, gdzie informację otrzymamy. Masz pytanie, czy tą kwotę wpisać tu w rubrykę czy tam to muszą ci powiedzieć. A się okazuje, że sami nie wiedzą. O brak kompetencji chodzi, a nie o to, żeby wypełniali za ciebie pita. Bardzo mnie to irytuje, zwłaszcza w urzędach- brak kompetencji.

Doktor Ja Cie ale gacie Ci pomoże ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dziękuję, nadal rzygamy tęczą.
    cieszcie sie chwilą :)

ComeToMeBaby, Reni, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Doktor Ja Cie ale gacie Ci pomoże ;-)
    :P skąd ty takiego doktora znasz?
    hahahahaa

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    cieszcie sie chwilą :)
    szczęśliwi czasu nie mierzą :P

Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    :P skąd ty takiego doktora znasz?
    hahahahaa

Z bajki :-)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Z bajki :-)
    yhym.... :) widze, że czas wracać do roboty, bo wpadamy w opary absurdu ;)

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprostowanie: on się nazywa Doktor Jacie jakie gacie :-)

moremi lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja caly czas w robocie siedze hyhyhy :)

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nie mówimy, że w Polsce nie ma przypadków bicia czy molestowania dzieci. tylko u nas to nie wynika z religii. i to wątek na osobny, obszerny temat, nie to było celem dyskusji.
    mówimy, że "Arab i jego niemowlaki" panoszą się po Europie. Przykłady? Choćby w linku Kapty, który podała. Tam pod koniec można poczytać liczne artykuły na temat małżeństw 11, 13letnich z muzułmanami (również 80-letnimi) i skutkach, jakie to powoduje, w tym wykrwawienie się na śmierć po brutalnym akcie. Szwecja, Holandia, Niemcy... sporo tego. Ty mówisz, że tysiące kilometrów. Właśnie nie. Są tu i nie liczą się z prawem państwa, w którym sie znajdują. Religijni zboczeńcy. Bo Mahomet im pozwala.

Nie kocha syna, kto rózgi żałuje, kto kocha go – w porę go karci. (Prz 13, 24) 
    Karcenia chłopcu nie żałuj, gdy rózgą uderzysz – nie umrze. Ty go uderzysz rózgą, a od Szeolu zachowasz mu duszę. (Prz 23, 13-14)
    To z Biblii. Czyli że tutejszej, Polskiej religii. Czyli że katolicki Bóg popiera bicie dzieci.

Naprawdę wierzysz, że gdyby mieszkający tu Arab zgwałcił Polkę czy molestował dziecko, to prawo nie potraktowałaby go tak, jak każdego innego zbrodniarza?

BISCA, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest forum dla starających się o dziecko czy koło dyskusyjne na temat religii? bo się pogubiłam.

Reni, BISCA, Luna76 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    To jest forum dla starających się o dziecko czy koło dyskusyjne na temat religii? bo się pogubiłam.

No jak? Przecież wczoraj czy przed czytałam, że zamiast łykac prochy, to powinnam się modlić. W sumie na wątrobę na pewno zdrowiej :)
    Do tego, jesli chodzi o staranie się o dziecko, to instytucje religijne mają wiele do powiedzenia.

Heretyczka, kapturnica, moremi, Simba lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:

tutaj każdy pisze co chce, na temat koloru końskiej kupy w okolicach marca tez mozna jak najbardziej

Reni, BISCA, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    No jak? Przecież wczoraj czy przed czytałam, że zamiast łykac prochy, to powinnam się modlić. W sumie na wątrobę na pewno zdrowiej :)
    Do tego, jesli chodzi o staranie się o dziecko, to instytucje religijne mają wiele do powiedzenia.
    wszelkie instytucje religijne w nowoczesnym świecie powinny byc wypierdolone daleko w chuj w kosmiczne przestworza razem z religijnymi kretynami

iwcia77, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:

Jak widać czasem prochy nie pomagają skoro ciąży nie ma, niech każdy robi to co uważa za słuszne i tyle, efekt jest ważny.

‹‹ 8311 8312 8313 8314 8315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ