35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Jeśli ktoś tak chce to chyba jego sprawa i nikomu nic do tego, po co go na silę nawracać.
napisałam że może byc i medycyna i religia i może być też to razem.
jak se tam kto chce.
chyba mnie źle zrozumiałaś.
no- chyba, że to nie do mnie było -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ale gdzie ja tu kogoś na cokolwiek nawracałam?
napisałam że może byc i medycyna i religia i może być też to razem.
jak se tam kto chce.
chyba mnie źle zrozumiałaś.
no- chyba, że to nie do mnie było -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nie musisz sie tłumaczyć, jestes moherem, to choroba cięzka do wyleczenia, współczucia
Ja jakoś na naszym forum nie zauważyłam takich. Trochę przesadziłaś.
O religie toczono kiedyś i obecnie wojny.
Nie ma o co kruszyć kopii. W dzisiejszych zajęciach klasowych nie chodziło o wytykanie sobie kto w co wierzy tylko o stwierdzenie faktu, że Europę zalewają islamiści a to do niczego dobrego nie prowadzi.kapturnica, Arwena, moremi, Zofia8, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:w życiu nie ma tylko czarnego i białego.
wiesz, ze dużo osób modli się po to, by odnaleźć spokój ducha, nabrać nadziei, sił do dalszych starań? tak to sobie przynajmniej wyobrażam, jako ta niemodląca się. i ja to rozumiem i potrafię sobie to wyobrazić. ty widzisz tylko kontrasty.SolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heh, Hera- ja to tak sobie, na chłodno, myślę, że ty jakaś taka niestabilna emocjonalnie (żeby nie powiedzieć duchowo), jesteś
życzę ci dużo spokoju, a szacunek do drugiego człowieka też by się przydał, tym bardziej w stosunku do forumowych koleżanek.mamatrojki80, paszczakin, moremi, macduska, kapturnica, Elfik, Zofia8, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:heh, Hera- ja to tak sobie, na chłodno, myślę, że ty jakaś taka niestabilna emocjonalnie (żeby nie powiedzieć duchowo), jesteś
życzę ci dużo spokoju, a szacunek do drugiego człowieka też by się przydał, tym bardziej w stosunku do forumowych koleżanek.
kropka -
nick nieaktualny
-
Religia nie jest ani dobra, zni zła. Człowiek stworzył każdą religię, więc są jego odbiciem, są niedoskonałe. W dodatku był to człowiek czasów,w których religie były tworzone. Stąd dziwaczne dla współczenych ludzi stwierdzena w świętych księgach. I generalna dominacja mężczyzn.
Natomiast, co zrobi się z tą religią, zależy też od człowieka - jeden wybierze miłosierdzie, a inny dżihad. Niefajnie, jak się swoje postępowanie tłumaczy względami religijnymi, bo to wygodne zrzucanie odpowiedzialności za własne czyny.
Pedofil zawsze będzie pedofilem, obojętne Arab czy Polak. Jednego i drugiego nalezałoby wysłać w kosmos i tyle. To nie jest tak, że w przypadku "naszego" pedofila księdza nie ma to nic wspólnego z religią, a w przypadku Arabów każdy jest pedofilem, bo im tak Koran każe.moremi, ania.g, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Marchewka z groszkiem, sznycelki, sałata, brukselka, zupa krem z brokułów.
I "umyłam" dwie szyby. Pomaziałam takim małym mopkiem i ściągnęłam gumką. I tak jest 100 razy lepiej, niż byłomoremi, Zofia8, Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
obserwuję dyskusję dzisiaj z boku i..stwierdzam, że jesteście niewyrozumiałe
wymagacie szacunku od Hery, a same nie szanujecie jej poglądów
jeżeli, któraś zajadle broni swojej racji, a Hera zada konkretne pytanie, bo chciałaby się dowiedzieć czemu ktoś tak myśli, od razu ją atakujecie
oj dziewczyny same nie jesteście lepsze
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"Heretyczka, BISCA, paszczakin, Arwena, Dziobak, moremi, SolarPolar, iwcia77, Sabina, megan8, Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Religia nie jest ani dobra, zni zła. Człowiek stworzył każdą religię, więc są jego odbiciem, są niedoskonałe. W dodatku był to człowiek czasów,w których religie były tworzone. Stąd dziwaczne dla współczenych ludzi stwierdzena w świętych księgach. I generalna dominacja mężczyzn.
Natomiast, co zrobi się z tą religią, zależy też od człowieka - jeden wybierze miłosierdzie, a inny dżihad. Niefajnie, jak się swoje postępowanie tłumaczy względami religijnymi, bo to wygodne zrzucanie odpowiedzialności za własne czyny.
Pedofil zawsze będzie pedofilem, obojętne Arab czy Polak. Jednego i drugiego nalezałoby wysłać w kosmos i tyle. To nie jest tak, że w przypadku "naszego" pedofila księdza nie ma to nic wspólnego z religią, a w przypadku Arabów każdy jest pedofilem, bo im tak Koran każe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 14:28
-
BISCA wrote:Paszcza, a mialas ten zastrzyk z decapeptylu 3MG domiesniowo ? boli ?
nie wiem co to- moze jakies rozne nazwy sa.. ja do stymulacji mialam Gonal-F (codziennie), potem antagonista, zeby jajka nie pekaly Cetrotide (codziennie), a potem Pregnyl na pekanie (raz).
Nic z tego nie bolalo, Cetrotide robil mi tylko siniaki..moremi lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nie podoba mi sie że miłosierdzie utożsamiasz z religią , to jest własnie stara obrzydliwa sztuczka kościoła, sama jestem miłosierna (nielubie tego słowa)tzn staram sie pomagać ludziom na ile moge ale to nie ma nic wspólnego z religią
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nie podoba mi sie że miłosierdzie utożsamiasz z religią , to jest własnie stara obrzydliwa sztuczka kościoła, sama jestem miłosierna (nielubie tego słowa)tzn staram sie pomagać ludziom na ile moge ale to nie ma nic wspólnego z religią
Ale właśnie o tym mówię. Ty jesteś miłosierna i nie ma to nic wspólnego z religią. Inny leje dzieci i też nie ma to nic wspólnego z religią. W religię można wepchnąć wszystko, tam jest wszystko - i dobre rzeczy i potworne. Źle, jeśli własne postępowanie podpiera się religią.moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013