35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:bo takie jest moje zycie....czasami sie tu z wami wyglupiam i troszke mi to pomaga, ale wiekszosc czasu jest taka jak ten aniol....chcialabym cos napisac ale nie moge....
inessa, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie u nas cieplutko i słonecznie. WYjeżdzamy do siostry męża wracamy jutro wieczorkiem ona mieszka w środku puszczy
super
Viola przytulam
Olenka pije z Tobąwiesz przecież,że walcze z anemią i immunologią
Grosza uważam,że powinni Ci zrobić histeroskopie no ale to już lekarz decyduje, jestem z Tobą sercem
Dziewczyny wciąży pamietam o Was
Starające się mocno wspieram Wasze staranka i życzę owocnego weekendu
Buziaki dla każdejBursztyn, Mango, Olena, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:CZeść dziewczynki wczoraj powiedzialam mojej czekoladzie że jade do polski , i nie był zadowolony . Jak wróciłam z pracy podspiewywał sobie a jak tylko mu powiedziałam zaraz zrobił się spiący i milczący i jak juz byliśmy w łóżku to tylko cicho odpowiedzial mi dobranoc . Nie wiem jak wy byście postąpiły ale ja nie będę sie przejmowac bo odwiedziny w domu są mi potrzebne nawet dla samej psychiki . Więc niech sie gniewa albo i nie ale i tak pojadę hihihihihi a jak tak sie boi niech jedzie ze mną hihihihih Na samym początku mu powiedzialam że jestem europejka a nie afrykanka i będę robila to na co mam ochotę a nie jak afrykanki czekac na pozwolenie swojego mężczyzny hihihihihih Pozdrawiam was serdecznie
Bylas u lekarza i wszystko ok, pozwolil na przelot?inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
promyk wrote:Fochy fochami, ale dobrze powiedzialas - jesli boi sie o ciebie/was niech wybierze sie w podroz razem z toba.
Bylas u lekarza i wszystko ok, pozwolil na przelot?megan8, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Iwka a Połówka zna już Twoją rodzinę?
Nie ma jak pojechac z Tobą? miałabyś wsparcie i oparcie (na jego ramieniu)Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki sobotnio ,moja koleżanka pogodzona z losem ,robi jeszcze jedno usg w innym mieście.Dziś już trochę inna rozmowa była ,emocje trochę opadły ale nadal nie wiem czego wada dotyczy( nie chce jej naciskać)teraz czeka do rozwiązania .
anna maria, Lucky, Bursztyn, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bardzo wspolczuje Twojej kolezance,napewno jest to dlaniej bardzo bolesne,pozostaje wierzyc ze usg lub lekarz sie myla.Przykro mi.gosia7122 wrote:Witam dziewczynki sobotnio ,moja koleżanka pogodzona z losem ,robi jeszcze jedno usg w innym mieście.Dziś już trochę inna rozmowa była ,emocje trochę opadły ale nadal nie wiem czego wada dotyczy( nie chce jej naciskać)teraz czeka do rozwiązania .
gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Oj to nie dobrze,a moze to nie @ ?Mango wrote:A moje nadzieje na ten cykl zaczynają spadać
Właśnie poleciało trochę świeżej krwi - dziwne o tyle, że @ zawsze rozpoczynała się brązowymi plamieniami. Dziś chyba się upiję
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość