35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Ależ nie, ja nic nie pisałam, że nie mogę się starać wręcz odwrotnie , tylko ten miesiąc jest bez starań (pierwszy po poronieniu - odpoczynKowy i bez hormonów) . A potem mam się starać przyjmując te tabletki i po 28 dniach (jak skończą się tabletki) mam zrobić test ciążowy. Jak test ciążowy wyjdzie negatywny to dalej mam przyjmować kolejne opakowanie. Do trzech opakowań - potem zrobić badania hormonalne.
Lucky wrote:Polarmisiu dzięki za wyjaśnienia,
pozwolę sobie jeszcze jedno pytanie: to znaczy że macie 3 miesiące na tabletkach bez starań?
trochę lipa, nie?
mnie kurcze szkoda każdego cykluReni, Bursztyn, promyk, anna maria, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki
Iwka super ze mozesz rodzinke odwiedzic, milej podrozy. Mango moze to jednak nie @. Polarmisiu super avatarek. Ineska milego odpoczynku. Ja ostatnio nie pisze bo nie mam weny tworczej
ale caly czas Was pilnie czytam. Mam dzisiaj impreze w chacie bo robimy tesciowej niespodzianke na 70 urodziny wiec zmykam.
promyk, anna maria, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie, jestem 2 ni czxytania w plecy. Dzis uzupełniłam wykres, tzn chwile temu i prosze zobaczcie co sie stało, pokazało mi owulacje w 10 dniu. Jestem w szoku, dzis zrobiłam test owulacyjny i pierwsza kreska była lekko blada a w instrukcji jest to oznaczone jako wynik negatywny. Prosze wejrzyjcie na moj wykres. W piątek się nie serduszkowalismy
samira, anna maria, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Witajcie, jestem 2 ni czxytania w plecy. Dzis uzupełniłam wykres, tzn chwile temu i prosze zobaczcie co sie stało, pokazało mi owulacje w 10 dniu. Jestem w szoku, dzis zrobiłam test owulacyjny i pierwsza kreska była lekko blada a w instrukcji jest to oznaczone jako wynik negatywny. Prosze wejrzyjcie na moj wykres. W piątek się nie serduszkowalismy
-
Dobry wieczór kobietki,
Nie było mnie 3 dni i masa stron do przeczytania - ale się udało!
W środę byłam u gina - z Lenką wszystko dobrze, szyjka wysoko i zamknięta, niestety nie pozwolił mi wyjechać nad morze , a hotel mieliśmy zarezerwowany od 22.07 - trochę mi smutno z tego powodu, ale ryzykować nie będę, bo gdyby coś się wydarzyło to nie wybaczyłabym sobie do końca życia..
Kolorowych snów życzę i owocnego serduszkowania starającym się..samira, megan8, anna maria, promyk, polarmiś, Lucky, grosza, Bursztyn, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
U mnie piekny wieczor,cieplutko bezwietrznie zjedlismy sobie kolacyjke w ogrodzie ach jak romantycznie.....Jak dlugo bede jeszcze krwawic bo mam naprawde dosyc podpasek.To juz jest 9 dzien.Teraz sobie winka wypije i do niuniania,czerwone wino smakuje mi..!!!
megan8, samira, polarmiś, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny