35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszcza spokojnie ,żółtaczke fizjologiczna duzo dzieciorów ma.
Moj dostał w 4tej dobie zółciel na ciele i trza było wracac do szpitala.To był wtedy ból bo żesmy spędzili prawie tydzien w nim.
A jak żes na miejscu i w miare wyłapane to szybciej zejdzie, tylko karm kartofla , karm To wspomaga usuniecie chinola z ciałka
Cos sie miałam jeszcze do czegoś odniesc i nie pamietamAasiula, paszczakin, kkisia, Sabina, Mega, chruszczow, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
My juz po śniadaniu. Młody dospal do końca na szczęście. Dzień od 'dokarmiania' sztucznym mlekiem i juz widać różnicę-nie wkurzaja go próby karmienia naturalnie (zawsze przed sztucznym) i fizjologia wraca do normy. Nie można tak było kurde szybciej? A nie kurwa wmawiać mi, że się najada..
Moze dziś wyjdziemy jak wyniki będą dobre..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 08:43
kapturnica, Aasiula, Margolcia88, kkisia, Zofia8, mamatrojki80, stara.krycha, moremi, Sabina, Mega, SolarPolar, ComeToMeBaby, chruszczow, malgos741, Krakonka, gretka, peppapig, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszcza a jak sie czujesz w nowej roli ?
Nie mogę powiedzieć, bo stracę renomęZofia8, stara.krycha, kkisia, moremi, Sabina, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, Elfik, chruszczow, malgos741, gretka, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Nie mogę powiedzieć, bo stracę renomę
Stracisz za jakis miesiac jak kartofel zacznie kojarzyc światNa razie sie delektuj cisza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 09:01
stara.krycha, moremi, Sabina, Mega, chruszczow, malgos741, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Hej, doczytałam. Uwierzycie?
Bo czuwam.
Mama3 zdiagnozowalas mi dziecię przez internet-następnego dnia jak napisałaś o tej ospalosci i żółtaczkę poprosiłam o zeskanowanie dziecka, było jeszcze ok, ale dzień później zrobił się zoltawy. Skan juz wykazał coś, pobrali krew no i leży pod lampami.
A że dziecko ma awersje do leżenia bez ciuchów to jest dramat. Ale po 4h kolor wrócił do normy, teraz lecą kolejne 4, wiec tak do 3 posiedzę. Stałam z nim 45 minut, bo płakał i fikal, a mi serce pekalo. Teraz śpi, a ja błagam, zeby się nie obudził do końca sesji.
Pusur, Twój tez był naświetlany, nie? Łatwo to przeszło? Bo, jak Simba mi napisała, on tego nie będzie pamiętał, ale ja się pogrąże w czarnej dziurze jak będę musiała go jeszcze raz do tego piekarnika wsadzić..
Hej, nic się nie martwsolarium mu pomoże, lampy są ok bo poziom bilirubiny we krwi szybko spada, kazde z moich dzieci się opalało. Ale ta separacja od malucha jest ciężka dla nas bo dzieci najczęściej w tym ciepełku spią
kkisia, moremi, anna maria, Mega, ComeToMeBaby, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:No różne są. Symnboliczne.
Obruszyłam się, bo nie raz czytałam pod różnymi artykułami komentarze tatuśków, którzy nie płaca alimentów, bo "skoro odeszła, to niech se radzi", albo bo uważają, ze tipsy sobie za nie zrobi. A jak mają zabrac dziecko na łikend, to im coś ważnego wypada. I jeszcze pyskują, że "ile utrzymanie takiego dziecka może kosztować, przecież mało je".
Powinno się im bezwzględnie odbierać prawko.
Odsetek "sprytnych suk" jest mniejszy, niż unikających odpowiedzialności ojców, więc mniej by było krzywdy dla wykorzystywanych ojców, niż teraz jest dla dzieci zaharowanych matek.
Witam w niedziele
Idę śniadanie szykować, bo mi małża coś w nocy pawie do kibla pogoniły i leży. Jedliśmy to samo, on jeszcze wieczorem poprawiał czwartkowa zalewajka, moze to ona mu zaszkodziła....kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dybry
Niech ktos mnie dobije podnoszenie powiek nawet mnie boli
Znacie dobry sposo na zakwasyaaaa propozycja ponownego ruchu ,sportu ,odpada ,rolki na tydzien chowam .
Swoją drogą, to powinnaś ostro w dupę dostać. Podczas starań intensywny sport nie jest wskazany. Nawet tutaj w informacjach pod wykresem co jakis czas jest to ostrzeżenie. A Ty akurat w momencie potencjalnego zagnieżdżenia musisz (!!!) zrobić 15 km na rolkach. Jak nic powinnaś dostać wpierdol.kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Zofia8, Sabina, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, chruszczow, malgos741, Krakonka, gretka, Luna76, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Morek Ty czy ja spuszczam wpierdol ???
Myślę, że Aasiula teraz potwornie cierpi fizycznie i psychicznie, a wpierdol to byłby dla niej jak masaż. Niech się wykurujeAasiula, Zofia8, Sabina, BISCA, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, chruszczow, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Witam niedzielnieu nas dalej zimno
na szczęście kaca nie mam, niestety okresu też nie. Pewnie jutro przylezie.
Paszczak uściski dla Wasobyscie dziś wyszli
zdrowia dla synka
Mega, anna maria, kapturnica, malgos741, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość