X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisula, a co to sport ;-)? Niestety nie pomoge :-(

Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Aisula, a co to sport ;-)? Niestety nie pomoge :-(
    Rolki ale wczoraj machnełam 14km o 10 za duzo :/

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry paniom
    Aasiula a mowil Ci ktos ,ze sport to zdrowie ??Kłamał XD

paszczakin, Aasiula, kkisia, Zofia8, stara.krycha, moremi, Sabina, Mega, Krakonka, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza spokojnie ,żółtaczke fizjologiczna duzo dzieciorów ma.
    Moj dostał w 4tej dobie zółciel na ciele i trza było wracac do szpitala.To był wtedy ból bo żesmy spędzili prawie tydzien w nim :-/ .
    A jak żes na miejscu i w miare wyłapane to szybciej zejdzie, tylko karm kartofla , karm To wspomaga usuniecie chinola z ciałka ;)
    Cos sie miałam jeszcze do czegoś odniesc i nie pamietam :-/

Aasiula, paszczakin, kkisia, Sabina, Mega, chruszczow, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po śniadaniu. Młody dospal do końca na szczęście. Dzień od 'dokarmiania' sztucznym mlekiem i juz widać różnicę-nie wkurzaja go próby karmienia naturalnie (zawsze przed sztucznym) i fizjologia wraca do normy. Nie można tak było kurde szybciej? A nie kurwa wmawiać mi, że się najada..

Moze dziś wyjdziemy jak wyniki będą dobre..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 08:43

kapturnica, Aasiula, Margolcia88, kkisia, Zofia8, mamatrojki80, stara.krycha, moremi, Sabina, Mega, SolarPolar, ComeToMeBaby, chruszczow, malgos741, Krakonka, gretka, peppapig, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza to super wiadomosc .Kciukam za dobre wyniki :D .W domku zawsze najlepiej .:)
    Trzymajcie sie <3

paszczakin, kkisia, Zofia8, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza a jak sie czujesz w nowej roli ? ;)

Aasiula, paszczakin, Zofia8, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszcza a jak sie czujesz w nowej roli ? ;)

Nie mogę powiedzieć, bo stracę renomę ;)

Zofia8, stara.krycha, kkisia, moremi, Sabina, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, Elfik, chruszczow, malgos741, gretka, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Nie mogę powiedzieć, bo stracę renomę ;)
    \
    Stracisz za jakis miesiac jak kartofel zacznie kojarzyc świat ;) Na razie sie delektuj cisza XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 09:01

stara.krycha, moremi, Sabina, Mega, chruszczow, malgos741, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Hej, doczytałam. Uwierzycie?
    Bo czuwam.
    Mama3 zdiagnozowalas mi dziecię przez internet-następnego dnia jak napisałaś o tej ospalosci i żółtaczkę poprosiłam o zeskanowanie dziecka, było jeszcze ok, ale dzień później zrobił się zoltawy. Skan juz wykazał coś, pobrali krew no i leży pod lampami.
    A że dziecko ma awersje do leżenia bez ciuchów to jest dramat. Ale po 4h kolor wrócił do normy, teraz lecą kolejne 4, wiec tak do 3 posiedzę. Stałam z nim 45 minut, bo płakał i fikal, a mi serce pekalo. Teraz śpi, a ja błagam, zeby się nie obudził do końca sesji.

Pusur, Twój tez był naświetlany, nie? Łatwo to przeszło? Bo, jak Simba mi napisała, on tego nie będzie pamiętał, ale ja się pogrąże w czarnej dziurze jak będę musiała go jeszcze raz do tego piekarnika wsadzić..

Hej, nic się nie martw :-) solarium mu pomoże, lampy są ok bo poziom bilirubiny we krwi szybko spada, kazde z moich dzieci się opalało. Ale ta separacja od malucha jest ciężka dla nas bo dzieci najczęściej w tym ciepełku spią :-)

kkisia, moremi, anna maria, Mega, ComeToMeBaby, chruszczow lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, ja juz nie pamietam co to znaczy sport ;-)

Zofia8
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    No różne są. Symnboliczne.
    Obruszyłam się, bo nie raz czytałam pod różnymi artykułami komentarze tatuśków, którzy nie płaca alimentów, bo "skoro odeszła, to niech se radzi", albo bo uważają, ze tipsy sobie za nie zrobi. A jak mają zabrac dziecko na łikend, to im coś ważnego wypada. I jeszcze pyskują, że "ile utrzymanie takiego dziecka może kosztować, przecież mało je".
    Powinno się im bezwzględnie odbierać prawko.
    Odsetek "sprytnych suk" jest mniejszy, niż unikających odpowiedzialności ojców, więc mniej by było krzywdy dla wykorzystywanych ojców, niż teraz jest dla dzieci zaharowanych matek.
    Moja siorka tak ma, ex biedny, bo kredytów nabrał jak głupi, daje jej na młoda co miesiąc 250 zl, dzieciak do szkoły od września idzie, ona mu mówi, ze sama bedzie kupować meble do pokoju dla niej, a on niech na wyprawkę szkolna odkłada, a on do niej: znowu kasę ode mnie chcesz? No ręce opadają...
    Witam w niedziele :)
    Idę śniadanie szykować, bo mi małża coś w nocy pawie do kibla pogoniły i leży. Jedliśmy to samo, on jeszcze wieczorem poprawiał czwartkowa zalewajka, moze to ona mu zaszkodziła....

kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzien dybry ;D
    Niech ktos mnie dobije podnoszenie powiek nawet mnie boli :/
    Znacie dobry sposo na zakwasy :/ aaaa propozycja ponownego ruchu ,sportu ,odpada ,rolki na tydzien chowam .
    Aasiula, jedyne co, to ciepłe kąpiele, delikatne masaże i czas.
    Swoją drogą, to powinnaś ostro w dupę dostać. Podczas starań intensywny sport nie jest wskazany. Nawet tutaj w informacjach pod wykresem co jakis czas jest to ostrzeżenie. A Ty akurat w momencie potencjalnego zagnieżdżenia musisz (!!!) zrobić 15 km na rolkach. Jak nic powinnaś dostać wpierdol.

kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Zofia8, Sabina, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, chruszczow, malgos741, Krakonka, gretka, Luna76, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek Ty czy ja spuszczam wpierdol ??? 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:12

Aasiula, kkisia, Zofia8, Sabina, Mega, chruszczow, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Wy w ciążach, ja Was wyręczę ;-)

moremi, Aasiula, kkisia, Zofia8, Sabina, BISCA, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, chruszczow, malgos741, Krakonka, gosia7122 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Poczekamy na termin @
    Myślę, że Aasiula teraz potwornie cierpi fizycznie i psychicznie, a wpierdol to byłby dla niej jak masaż. Niech się wykuruje ;-)

Aasiula, Zofia8, Sabina, BISCA, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, chruszczow, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzmy ;D nalezy mi sie oj nalezy :/
    Glupia Ja :(

Sabina, moremi, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Wy w ciążach, ja Was wyręczę ;-)
    Ją też pomogę :-)
    Aska!

mamatrojki80, moremi, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Dzięx :-) jeszcze jakieś kegle do trzymania by się przydały ;-)
    Jutro cały dzień się kuruje. Taki mam plan.
    Licz n'a moje kegle. Badanie nie straszne.

Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Witam niedzielnie :-) u nas dalej zimno :-O na szczęście kaca nie mam, niestety okresu też nie. Pewnie jutro przylezie.
    Paszczak uściski dla Was <3 obyscie dziś wyszli <3 zdrowia dla synka <3

Mega, anna maria, kapturnica, malgos741, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 8736 8737 8738 8739 8740 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ