35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Marcel tak ma. Teraz już rzadziej ale zdarza się. Byłam w tej sprawie kilka razy u lekarza z nim ale za każdym razem osłuchowo czysto. Lekarz uważa że Marcel ma refluks i treść która mu się cofa powoduje to chrobotanie.
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Nasze wszechwiedzące forumowe matki..
nie zawsze dziecko w pieluszce to lenistwo.
Moja pije czasem z butli bo nie wyleje, jak się zle czuje, to łatwiej
jeździ w wózku bo łatwo się męczy, chodzi również, ale na dalsze trasy wózek
nosi pieluchy jak jest dłuższa trasa, albo zimno na dworze, bo niestety załatwia się często w spodnie.
Spi w pieluszce
Ma 3,5 roku
Pewnie, że jesteśmy leniwymi rodzicami, bo nie jeździmy z dziećmi na rolkach, wszystko jasne..)))))))))
eh, kiedyś mnie te teksty denerwowały, teraz tylko śmieszą..
wiem już kto jest wszechwiedzący i ma monopol na prawdę..
czasem tylko z ich życiorysu nie wynika, bo dokonywały w życiu samych najlepszych wyborów...
ja np. mam jednego męża od początku, porządny chłop...
Mnie też niektóre wypowiedzi tu śmieszą - fajnie - pośmiejmy się razem.
Ja się nie uważam za wszechwiedzącą - i zrobiłam wiele błędów w życiu - co nie omieszkałaś złośliwie pod koniec swojego postu zauważyć (widocznie zabrakło merytorycznych argumentów - to wtedy najlepiej kopnąć).
Ja nie znam Twojego dziecka - pisałam ogólnie o zdrowych dzieciach i tylko swoje zdanie - co ja zrobię ze swoimi dziećmi - a każda niech robi co uważa...
Nie zmienię zdania, że idąc na zakupy i widząc prawie czterolatki z butlą w buzi i w wózku z pieluchą - dostających spazmów na próbę zabrania im czegokolwiek przez rodziców - uważam to za porażkę rodziców i żal mi takiego dziecka. Może im też jest wygodniej - żeby się dziecko nie ubrudziło od kubka? Nie wiem
stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Wez mnie nie zalamuj. Ja tez przez chwile podejrzewalam refluks, Adsiowi zdarza sie chlusnac fontanna zarcia. No i chrobocze. Ale tu mi tego pewnie nie zdiagnozuja...
Dziobak lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo co Wy się tak nawzajem punktujecie? kazda ma swoje poglądy i moim zdaniem nie ma sensu się nawzajem przekonywać na siłę, nikt tu nie ma monopolu na rację, bo racja jest jedna... własna
tylko mi nie piszcie, że to tylko wymiana poglądów... bo jak się nakręcicie to klękajcie narody
stara.krycha, moremi, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Po co Wy się tak nawzajem punktujecie? kazda ma swoje poglądy i moim zdaniem nie ma sensu się nawzajem przekonywać na siłę, nikt tu nie ma monopolu na rację, bo racja jest jedna... własna
tylko mi nie piszcie, że to tylko wymiana poglądów... bo jak się nakręcicie to klękajcie narody
kapturnica, BISCA, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Kurde, nie mam zadnych dzieciow, ale juz mam pierdyliard teorii, jak je wychowam. Odpieluchuje tak szybko, jak sie da, puszcze do zlobka tez jak tylko macierzynski mi sie skonczy i w ogole zolza nie matka bede. Na stos czarownice!
Ale stay cool i nie bierz do glowy!Bozia3, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Po co Wy się tak nawzajem punktujecie? kazda ma swoje poglądy i moim zdaniem nie ma sensu się nawzajem przekonywać na siłę, nikt tu nie ma monopolu na rację, bo racja jest jedna... własna
ja właśnie staram się wyrażać swoje poglądy, zawsze zaznaczam, że wyrażają tylko mnie i lubię czytać inne...
natomiast, jeśli ktoś mnie zaczyna atakować - to sorry, ale pod miotłą siedzieć nie będę...stara.krycha, mamatrojki80, Aasiula, Arwena, Mega, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A pierdolisz matka , ja tam lubie wymiane zdan i opinii .Swoja droga dziwne by to bylo ,zebysmy wszystkie mialy identyczne poglady na wychowanie i sposob na zycie.
A czy ktos kogos na sile przekonuje ??Ale ,ze jak niby mialby to zrobic ??Pod grozba strzalu w potylice ?
EEEE beret Cie cisnie , poluzuj antenkeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:14
stara.krycha, Bozia3, Aasiula, Arwena, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Zycie predziutko zweryfikuje twoje aktualne poglady.
Ale stay cool i nie bierz do glowy!Dziobak lubi tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Kurde, nie mam zadnych dzieciow, ale juz mam pierdyliard teorii, jak je wychowam. Odpieluchuje tak szybko, jak sie da, puszcze do zlobka tez jak tylko macierzynski mi sie skonczy i w ogole zolza nie matka bede. Na stos czarownice!
Bozia3, stara.krycha, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Dziobak - mój też parę razy chlusnął - ale mam wrażenie, że wtedy, kiedy dałam mu za dużo jedzenia...nie znam się na tym za bardzo. Charczy i chrapie też...
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A pierdolisz matka , ja tam lubie wymiane zdan i opinii .Swoja droga dziwne by to bylo ,zebysmy wszystkie mialy identyczne poglady na wychowanie i sposob na zycie.
A czy ktos kogos na sile przekonuje ??Ale ,ze jak niby mialby to zrobic ??Pod griozba strzalu w potylice ?
EEEE beret Cie cisnie , poluzuj antenke
No boli mnie dziś połowa czachy, Kapta Ty jesteś jedna z tych bardziej zacietrzewionychbędziesz forsować swoje zdanie do upadłego i o to mi chodziło, sama se gacie poluzuj jak bereta nie masz
stara.krycha, caffe, SolarPolar, Arwena, Mega, Krakonka, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość