35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A pierdolisz matka , ja tam lubie wymiane zdan i opinii .Swoja droga dziwne by to bylo ,zebysmy wszystkie mialy identyczne poglady na wychowanie i sposob na zycie.
A czy ktos kogos na sile przekonuje ??Ale ,ze jak niby mialby to zrobic ??Pod griozba strzalu w potylice ?
EEEE beret Cie cisnie , poluzuj antenkestara.krycha, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:znalazła się ta..co się nie nakręca...
ja właśnie staram się wyrażać swoje poglądy, zawsze zaznaczam, że wyrażają tylko mnie i lubię czytać inne...
natomiast, jeśli ktoś mnie zaczyna atakować - to sorry, ale pod miotłą siedzieć nie będę...
Staram się nakręcać, bo mi tu gębę kilka razy przypiłowały za niewinność
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No wlasnie kurka nie wiem, fontanny byly pare razy jak sie ewidentnie ozlopal mlekiem. Ale pare razy bez niczego. Ale przubiera na wadze rownomiernie, a to jest ew wyznacznikiem czy jest refluks raczej.
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:No boli mnie dziś połowa czachy, Kapta Ty jesteś jedna z tych bardziej zacietrzewionych
będziesz forsować swoje zdanie do upadłego i o to mi chodziło, sama se gacie poluzuj jak bereta nie masz
Oć
moremi, stara.krycha, Bozia3, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:znalazła się ta..co się nie nakręca...
ja właśnie staram się wyrażać swoje poglądy, zawsze zaznaczam, że wyrażają tylko mnie i lubię czytać inne...
natomiast, jeśli ktoś mnie zaczyna atakować - to sorry, ale pod miotłą siedzieć nie będę...
Mi to luz. Matka mi dziecko odpieluchuje. Bratanicę nauczyła, to i moje da radę.
A dopóki dziecka nie mam, to nie będę się wypowiadala czy to lenistwo, czy opóźnienie, czy indywidualizm osobniczy. Nie mam zadnych poglądów.
Za to znam dzieci, które mimo regularnego sadzania na nocnik potrafily nie zalatwiac się przez caly dzień, dopoki się pieluchy nie zalożyło.
Brystara.krycha, Dziobak, Bozia3, caffe, Arwena, Mega, Krakonka, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Jestem uparta to fakt, ale czasem po prostu milknę, a Ty jedziesz z koksem do upadłego
stara.krycha, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Sorry, ale wyrazanie Twoich poglądów wyglada czasami jak atak.
). A to, że jeśli uderzysz w stół to nożyce się odezwą - to juz problem nożyc....
Ja tez czytam tu różne opinie - i nieraz mnie zakłuje - że fuck..ona ma chyba rację, a ja to robię nie bardzo..ale nie odbieram tego jako atak...stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Eyy no ale kurde czy ja kogos obrazam ??Czy z buta ładuje ??Wyrazam swoje zdanie chyba ??Przeca po to jest forum by sie wypowiadac i wyrazac je a nie klepac sie tylko po ramieniu . No chyba ,ze ja nie ejstem na watku 35 plus ??
Ok. Peace&love
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A była juz ,że tak namawia ??
..jeszcze nie wyszlam a juz tesknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:28
stara.krycha, Dziobak, caffe, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, gretka, kkisia lubią tę wiadomość