35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:a poniewaz nie jestem specjalista w tej dziedzinie, to moge sie podeprzec jakims autorytetem a i tu zdania bywaja podzielone, ale to ja.....
No to skoro mozna podeprzec sie autorytetem i publikacjami w danych dziedzinach to nigdzie nie ma publikacji jakoby inofem , infolic suplement diety dostepny od reki dla kazdego mial takie samo dzialanie jak metformina lek wydawany tylko i wylacznie na recepte..Juz samo to swiadczy o czyms.... -
Aasiula wrote:Słuchajcie czy po tych lekach co ja biore na tarczyce i prolaktyne moze byc niedobrze ,ni muli mnie juz 3 dzień
Asiula, ty nie zwalaj na leki, to po tym przepiciu cie tak mulimalgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, Zofia8, chruszczow, moremi, Sabina, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa razie nawet kociej dupy nie będzie. Polazłam do kompa pierworodnego,a tam rozmontowane wsio...
Przeszłam do naszego a tam rozmontowane... Poskładałam do kupy- nie ma internetu...
Poddaję się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 13:35
Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, chruszczow, gretka, moremi, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Słuchajcie czy po tych lekach co ja biore na tarczyce i prolaktyne moze byc niedobrze ,ni muli mnie juz 3 dzień
Mnie muliło hehehmalgos741, Aasiula, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny ... ok ale co z tego jak ciąży niet
jadę na działkę kosić trawencję..Arwena, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc dziewczyny
Ja juz zjechalam z majowki. Szalu nie bylo, ale widoki fajne. Bylismy na trojstyku Czech, Slowacji i Polski.
macduska, Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, gretka, moremi, Sabina, kkisia, BISCA, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość