35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Nie mam dziś motywacji do pracy, jakiś słomiany zapał mam, rozgrzebałam ogród w 3 miejscach i se poszłam...
i jeszcze zaczelam kosic i zostawiłam i w dupie
mamatrojki80, malgos741, chruszczow, Mega, MartaDidi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:A ja jak zaczelam stosowac lek na tarczyce to mialam wrazenie, ze robi bardzo dobra robote. Super sie zaczelam czuc, nawet psychicznie.
Ja po Eutyroxie czuję się bardzo dobrze.Aasiula, chruszczow, Zofia8, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Tak sie rano cieszylam, ze gardlo nie bolalo ale teraz doslownie rozsadza mi czaszke w skroniach i z tylu
Wspolczuje. A pogoda nie pomaga. Temp jaka? Do polskiego lekarza moze sie umow, bo cos dlugo to sie ciagnie.Zofia8 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bo dzis swieto i Wy zamiast swietowac to sie wzielyscie za robote..To przez to Wam ona nie idze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 13:42
macduska, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, gretka, Aasiula, moremi, Sabina, Mega, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:A ja jak zaczelam stosowac lek na tarczyce to mialam wrazenie, ze robi bardzo dobra robote. Super sie zaczelam czuc, nawet psychicznie.
Ja tez tak mialam. Pozbylam sie depresji. Ciagle powtarzam mojej endo, ze uratowala mi zycie:-)chruszczow, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No to skoro mozna podeprzec sie autorytetem i publikacjami w danych dziedzinach to nigdzie nie ma publikacji jakoby inofem , infolic suplement diety dostepny od reki dla kazdego mial takie samo dzialanie jak metformina lek wydawany tylko i wylacznie na recepte..Juz samo to swiadczy o czyms....
to co w linku czytalas?
co do autorytetow- link czytalas?
metka jest jaka jest, i nie kazdy ja przepisze
najwiekszym plusem jest chyba cena, bo nie kazdy moze sobie pozwolic na kuracje inofolikiem plus iles tam lekow d tego
ja cie nie probuje przekonac,
po prostu nie lubie jak ktos na kogos napada, tym bardziej ze Arwena dokladnie nie naswietlila sytuacji
poza tym czy w szczesliwym cyklu nie zastosowalas miksu?Arwena, chruszczow, caffe lubią tę wiadomość
gretka -
kapturnica wrote:Bo dzis swieto i Wy zamiast swietowac to sie wzielyscie za robote..To przez to Wam ona nie idze
Przypomnialo mi sie. Mama mi mowila, ze Kosciol przelozyl swieto NMP Krolowej Polski 3 maja na wczoraj. Czyli wczoraj bylo jak niedziela. A dzis niedziela z urzedu. No i rocznica uchwalenia KOnstytucji. Podwojny grzech jakkto wczoraj dnia swietego nie swiecilZofia8, moremi, Sabina, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Luna76 wrote:Ja tez tak mialam. Pozbylam sie depresji. Ciagle powtarzam mojej endo, ze uratowala mi zycie:-)
Luna to potwierdzilas moje przypuszczenia. Normalnie pewno nie dostalabym leku, bo mialam TSH w normie. Chcialam zbic do starani tu taki mile zaskoczenie -diametralnie lepszy nastroj
chruszczow, Luna76, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Przypomnialo mi sie. Mama mi mowila, ze Kosciol przelozyl swieto NMP Krolowej Polski 3 maja na wczoraj. Czyli wczoraj bylo jak niedziela. A dzis niedziela z urzedu. No i rocznica uchwalenia KOnstytucji. Podwojny grzech jakkto wczoraj dnia swietego nie swiecil
A jak ktoś świat maryjnych nie obchodzi to chyba ma luz co?
ComeToMeBaby, chruszczow, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mi sie nie zdarza , ale przeca nie kazdy siwetuje
No nie ma obowiązku swiętowania czegokolwiek. Mam raczej na myśli szacunek do samego siebie i jakiś jeden chociaż dzień odpoczynku od kieratu.
Jak ktoś woli pracować 7 dni to jego wola ale za koszenie trawy to bym utłukła jakby mi ktos warczał kosiarką pod oknem.
moremi, Sabina, gretka, kkisia, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:to co w linku czytalas?
co do autorytetow- link czytalas?
metka jest jaka jest, i nie kazdy ja przepisze
najwiekszym plusem jest chyba cena, bo nie kazdy moze sobie pozwolic na kuracje inofolikiem plus iles tam lekow d tego
ja cie nie probuje przekonac,
po prostu nie lubie jak ktos na kogos napada, tym bardziej ze Arwena dokladnie nie naswietlila sytuacji
poza tym czy w szczesliwym cyklu nie zastosowalas miksu?
Link czytalam ale nigdzie w tym linku nie ma nawiazania konkretnie do tego o czym mowa a o to mi konkretnie chodzi. Nigdzie nie stoi jak byk na trawie ,ze metformina i infolic vel inofem dzialaja identycznie Tu jest meritum ....
Znaczy sie napisanie ze cos jest wg mnie bzdura jest napadanaiem na koos ??
Ps . W artykule o ktorym mowa nie pisze nigdzie ,ze zastosowano badania kliniczne i porownanie grup kobiet i skutecznosci suplementu w porownaniu do leku jakim jest metformina.I przetrzasam neta i jakos sie nie moge dokopac do tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 14:04
chruszczow lubi tę wiadomość