X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Nie mam dziś motywacji do pracy, jakiś słomiany zapał mam, rozgrzebałam ogród w 3 miejscach i se poszłam...
    ja tez :) i jeszcze zaczelam kosic i zostawiłam i w dupie :/

mamatrojki80, malgos741, chruszczow, Mega, MartaDidi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    A ja jak zaczelam stosowac lek na tarczyce to mialam wrazenie, ze robi bardzo dobra robote. Super sie zaczelam czuc, nawet psychicznie.

Ja po Eutyroxie czuję się bardzo dobrze.

Aasiula, chruszczow, Zofia8, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Tak sie rano cieszylam, ze gardlo nie bolalo ale teraz doslownie rozsadza mi czaszke w skroniach i z tylu :-(

Wspolczuje. A pogoda nie pomaga. Temp jaka? Do polskiego lekarza moze sie umow, bo cos dlugo to sie ciagnie.

Zofia8 lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo dzis swieto i Wy zamiast swietowac to sie wzielyscie za robote..To przez to Wam ona nie idze 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 13:42

macduska, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, gretka, Aasiula, moremi, Sabina, Mega, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę kosicie trawę i pielicie ogród w niedzielę???

malgos741, gretka, chruszczow, Aasiula, moremi, Mega, MartaDidi, Sabina, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    A ja jak zaczelam stosowac lek na tarczyce to mialam wrazenie, ze robi bardzo dobra robote. Super sie zaczelam czuc, nawet psychicznie.

Ja tez tak mialam. Pozbylam sie depresji. Ciagle powtarzam mojej endo, ze uratowala mi zycie:-)

chruszczow, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bo dzis swieto i Wy zamaist swietowac to sie wzielyscie za robote..To przez to Wam ona nie idze 8)
    O to, to, to!

kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Nie koszę, z szacunku dla sąsiadów, ale inne rzeczy robię.

ComeToMeBaby, malgos741, chruszczow, Aasiula, Zofia8, moremi, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Nie mam dziś motywacji do pracy, jakiś słomiany zapał mam, rozgrzebałam ogród w 3 miejscach i se poszłam...

Ja tez. Od kilku dni czekaja na mnie papiery. Nie moge sie zabrac.

chruszczow lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez grzebie. Moze cos wygrzebie. W ogrodzie ;-)

megan8, chruszczow, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Ja tez tak mialam. Pozbylam sie depresji. Ciagle powtarzam mojej endo, ze uratowala mi zycie:-)

I waga ruszyła w dół.

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    a kiedy real foto? :-)
    Dziś? Wieczorem będą. Jak dostanę.

mamatrojki80, efcia, chruszczow, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Dziś? Wieczorem będą. Jak dostanę.

to fajnie, bom ciekawa :-)

ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to skoro mozna podeprzec sie autorytetem i publikacjami w danych dziedzinach to nigdzie nie ma publikacji jakoby inofem , infolic suplement diety dostepny od reki dla kazdego mial takie samo dzialanie jak metformina lek wydawany tylko i wylacznie na recepte..Juz samo to swiadczy o czyms....

to co w linku czytalas?
    co do autorytetow- link czytalas?

metka jest jaka jest, i nie kazdy ja przepisze
    najwiekszym plusem jest chyba cena, bo nie kazdy moze sobie pozwolic na kuracje inofolikiem plus iles tam lekow d tego
    ja cie nie probuje przekonac,
    po prostu nie lubie jak ktos na kogos napada, tym bardziej ze Arwena dokladnie nie naswietlila sytuacji
    poza tym czy w szczesliwym cyklu nie zastosowalas miksu?

Arwena, chruszczow, caffe lubią tę wiadomość

gretka
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bo dzis swieto i Wy zamiast swietowac to sie wzielyscie za robote..To przez to Wam ona nie idze 8)

Przypomnialo mi sie. Mama mi mowila, ze Kosciol przelozyl swieto NMP Krolowej Polski 3 maja na wczoraj. Czyli wczoraj bylo jak niedziela. A dzis niedziela z urzedu. No i rocznica uchwalenia KOnstytucji. Podwojny grzech jakkto wczoraj dnia swietego nie swiecil ;-)

Zofia8, moremi, Sabina, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mi sie nie zdarza , ale przeca nie kazdy siwetuje 8)

mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:

Luna to potwierdzilas moje przypuszczenia. Normalnie pewno nie dostalabym leku, bo mialam TSH w normie. Chcialam zbic do staran :-) i tu taki mile zaskoczenie -diametralnie lepszy nastroj :-)

chruszczow, Luna76, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Przypomnialo mi sie. Mama mi mowila, ze Kosciol przelozyl swieto NMP Krolowej Polski 3 maja na wczoraj. Czyli wczoraj bylo jak niedziela. A dzis niedziela z urzedu. No i rocznica uchwalenia KOnstytucji. Podwojny grzech jakkto wczoraj dnia swietego nie swiecil ;-)

A jak ktoś świat maryjnych nie obchodzi to chyba ma luz co? ;-)

ComeToMeBaby, chruszczow, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mi sie nie zdarza , ale przeca nie kazdy siwetuje 8)

No nie ma obowiązku swiętowania czegokolwiek. Mam raczej na myśli szacunek do samego siebie i jakiś jeden chociaż dzień odpoczynku od kieratu.

Jak ktoś woli pracować 7 dni to jego wola ale za koszenie trawy to bym utłukła jakby mi ktos warczał kosiarką pod oknem.

moremi, Sabina, gretka, kkisia, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    to co w linku czytalas?
    co do autorytetow- link czytalas?

metka jest jaka jest, i nie kazdy ja przepisze
    najwiekszym plusem jest chyba cena, bo nie kazdy moze sobie pozwolic na kuracje inofolikiem plus iles tam lekow d tego
    ja cie nie probuje przekonac,
    po prostu nie lubie jak ktos na kogos napada, tym bardziej ze Arwena dokladnie nie naswietlila sytuacji
    poza tym czy w szczesliwym cyklu nie zastosowalas miksu?
    Taak miks byl bo zwiekszylam az do 3razy 850mg metke , bromka do 2tabsow dziennie i wypilam raz dziennie infolic do ovu .Nie sadze ze suplement wygral z tak zwiekszona dawka lekow.No sory
    Link czytalam ale nigdzie w tym linku nie ma nawiazania konkretnie do tego o czym mowa a o to mi konkretnie chodzi. Nigdzie nie stoi jak byk na trawie ,ze metformina i infolic vel inofem dzialaja identycznie Tu jest meritum ....
    Znaczy sie napisanie ze cos jest wg mnie bzdura jest napadanaiem na koos ? o.O ?
    Ps . W artykule o ktorym mowa nie pisze nigdzie ,ze zastosowano badania kliniczne i porownanie grup kobiet i skutecznosci suplementu w porownaniu do leku jakim jest metformina.I przetrzasam neta i jakos sie nie moge dokopac do tego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 14:04

chruszczow lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 9044 9045 9046 9047 9048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ