35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, moj syn jutro mature pisze... Z tego wszystkiego kupilam sobie buty i spodnie w necie- kompulsywna kompensacja...I jeszcze jedne buty...
moremi, mamatrojki80, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, gretka, caffe, Mega, Magdala, efcia, kkisia, paszczakin, anna maria, BISCA, Simba, malgos741, Aasiula, gosia7122, chruszczow, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
chruszczow wrote:Gretka a ja bardzo lubię jak sobie dyskutujecie obie o medycznych sprawach, człowiek się zawsze czegoś dowie,, dokształci, bo jak sam gdzies próbuje wszystko analizować to by życie całe stracił
fajnie że rozmawiacie o takich tematach, te rozmowy mają dla mnie ogromną watrość
odnioslam wrazenie ze Kapta swoim stwerdzeniem potraktowala Arwene "z buta"
zreszta zdarza jej sie to od czasu do czasu....mamatrojki80, Arwena, ComeToMeBaby, megan8, caffe, kkisia, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Dziewczyny, moj syn jutro mature pisze... Z tego wszystkiego kupilam sobie buty i spodnie w necie- kompulsywna kompensacja...I jeszcze jedne buty...
Jesteś rozgrzeszona siostroprzed chwilą zrobiłam to samo, a nikt matury nie zdaje... trzymam kciuki za Twojego maturzystę.
Sabina, moremi, ComeToMeBaby, macduska, MartaDidi, caffe, Mega, Magdala, efcia, kkisia, Simba, malgos741, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie laska powiedziała do swojego faceta (przez telefon oczywiście) "koło chuja mi to lata"
to pewnie dlatego cesarkę będzie miała, bo przez chuja ciężko o poród naturalny
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, MartaDidi, Zofia8, Mega, Magdala, efcia, kkisia, paszczakin, anna maria, BISCA, Simba, malgos741, Aasiula, gosia7122, chruszczow lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Właśnie laska powiedziała do swojego faceta (przez telefon oczywiście) "koło chuja mi to lata"
Tu same chuje som... chuj nie matki, chuj nie gospodynie, chuj nie żony i inne takie
Wulgarne kobiety są żałosne jak dla mnie.... szkoda, że spokoju nie masz i musisz tego słuchać.
megan8, ComeToMeBaby, Sabina, Zofia8, Mega, efcia, kkisia, Simba, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Właśnie laska powiedziała do swojego faceta (przez telefon oczywiście) "koło chuja mi to lata"
A widzisz! Warto było podsłuchiwać!ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bardzo Wam dziekuje, ale raczej za mnie kciuki trzymajcie, bo ja tego nerwowo nie zniese...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 15:47
macduska, ComeToMeBaby, moremi, mamatrojki80, gretka, Sabina, Mega, Magdala, efcia, paszczakin, peppapig, kkisia, anna maria, BISCA, Simba, malgos741, Aasiula, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Dziewczyny bardzo Wam dziekuje, ale raczej za mnie kciuki trzymajcie, bo ja tego nerwowo nie zniese...
Ty, jak Ty ale Twój portfel!
Będziemy trzymać! Słowo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 15:49
ComeToMeBaby, moremi, gretka, MartaDidi, Mega, Sabina, kkisia, BISCA, chruszczow lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Dziewczyny bardzo Wam dziekuje, ale raczej za mnie kciuki trzymajcie, bo ja tego nerwowo nie zniese...
). A jak będzie chciał któryś lekarzem zostać? To specjalizacyjny chyba w wariatkowie spędzisz
Trzymam z całych siłmacduska, MartaDidi, mamatrojki80, Mega, Sabina, Magdala, Zofia8, kkisia, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Zniesiesz, zniesiesz, a za 17 lat jeszcze raz. I może jeszcze bo starasz się o kolejne?
). A jak będzie chciał któryś lekarzem zostać? To specjalizacyjny chyba w wariatkowie spędzisz
Trzymam z całych siłmamatrojki80, Mega, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Zofia8, efcia, kkisia, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
u mnie cisza kosiarkowa, ale za to handel kwitnie lodowo- pamiatkarski,istny najazd turystow
a ooczywiscie u szwajcarow porzadek ,wsio usankcjonowane, w sobote mozna halasowac takim sprzetem do 14, a w niedziele wogole ( nawet nie mozna odkurzac!!!-nawt na niektorych myjniach samochodowych nie umyjesz samochodu)
a co do swiat co kanton to obyczajMega, Sabina, Magdala, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Mój też jutro zdaje maturę i wczoraj miałam sobie kupić jakiś gówniany kostium bo mi potrzebny, a wydałam ponad 1500 zł na pierdoły... wczoraj się z tym czułam dobrze, ale dzisiaj stwierdzam, ze przesadziłam
no ale ładne rzeczy mam, od majtek po perfumy...
MartaDidi, Arwena, mamatrojki80, megan8, Mega, gretka, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, paszczakin, kkisia, anna maria, Simba, malgos741, Aasiula, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mój też jutro zdaje maturę i wczoraj miałam sobie kupić jakiś gówniany kostium bo mi potrzebny, a wydałam ponad 1500 zł na pierdoły... wczoraj się z tym czułam dobrze, ale dzisiaj stwierdzam, ze przesadziłam
Mega, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mój też jutro zdaje maturę i wczoraj miałam sobie kupić jakiś gówniany kostium bo mi potrzebny, a wydałam ponad 1500 zł na pierdoły... wczoraj się z tym czułam dobrze, ale dzisiaj stwierdzam, ze przesadziłam
...to wiesz co...
Mega, mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, caffe, kkisia, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
A ja właśnie wciaglam 2 kawę i rurki z kremem....
Kciuki za maturzystów zaciśniętemamatrojki80, ComeToMeBaby, Magdala, MartaDidi, efcia, kkisia, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość