35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:A ja dołączę do klubu uj nie matek, bo moje dzieci dziś na obiad Mc'Donalda dostały
mamatrojki80, MartaDidi, kkisia, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kupiłam se m.in. taką bluzkę, video sobie zobaczcie:
http://world.intimissimi.com/product/lace-short-sleeve-top-with-fringes/159860.uts?refineByCategoryId=5331
z frędzlami... no nie wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 16:24
Arwena, MartaDidi, Mega, megan8, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Posadzilam wszystko dziolszki. 8 lawend i szalwi, z milion aksamitek, jakies takie trzy dlugoletnie co je z widzenia znam, ale z nazwy niekoniecznie, dwie funkie..Wczesniej pelargonie i petunie w donicach... i wszystko wpadlo jak w studnie. A ogrod typowo angielski. Chusteczka do nosa mozna go nakryc.
Na koniec przybilam na plocie wyryte na kamieniu IN THE GARDEN jakby co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 16:30
Sabina, Mega, kkisia, moremi, Aasiula, chruszczow lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
caffe wrote:to znaczy, że trza się jeszcze napić?
Sabina, Mega, gretka, kkisia, caffe, BISCA, Simba, moremi, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
caffe wrote:Kupiłam se m.in. taką bluzkę, video sobie zobaczcie:
http://world.intimissimi.com/product/lace-short-sleeve-top-with-fringes/159860.uts?refineByCategoryId=5331
z frędzlami... no nie wiem...caffe lubi tę wiadomość
Magdala wrote:Posadzilam wszystko dziolszki. 8 lawend i szalwi, z milion aksamitek, jakies takie trzy dlugoletnie co je z widzenia znam, ale z nazwy niekoniecznie, dwie funkie..Wczesniej pelargonie i petunie w donicach... i wszystko wpadlo jak w studnie. A ogrod typowo angielski. Chusteczka do nosa mozna go nakryc.
Na koniec przybilam na plocie wyryte na kamieniu IN THE GARDEN jakby co.
Wrzuc fotkechruszczow lubi tę wiadomość
Zofia8
-
caffe wrote:A mó mały zjadł własnie kopiec ziemniaków z kotletem z piersi z kurczaka. Smażonego, ale bez panierki...
Sabina, Mega, Zofia8, mamatrojki80, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, BISCA, Simba, moremi, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
gretka wrote:u mnie cisza kosiarkowa, ale za to handel kwitnie lodowo- pamiatkarski,istny najazd turystow
a ooczywiscie u szwajcarow porzadek ,wsio usankcjonowane, w sobote mozna halasowac takim sprzetem do 14, a w niedziele wogole ( nawet nie mozna odkurzac!!!-nawt na niektorych myjniach samochodowych nie umyjesz samochodu)
a co do swiat co kanton to obyczaj
u nas to samo, nie wolno w niedziele kosic.. zadnych halasow nie wolno robic, my nawet myjki w niedziele nie uzywamy..
i dobrze, spokoj jest..Mega, gretka, macduska, Simba, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny