35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:A konkretnie co straszne jest? aspirator do nosa?
Paszcza nie masz przypadkiem delikatnego baby blues? możesz nawet sobie tego nie uświadamiać, ale ja tak miałam, że wszystko mi się skomplikowane wydawało, a każdy płacz dziecka w moim mniemaniu jakiś dramat zwiastował.
jesli niespojnosc mózg a reakcje to bejbi blus, to mam na bank. Skomplikowane to to moze nie jest, intrukcja do aspiratora calkiem prosta
i zgrabnie poszlo, ale to, ze mlody wyl i rzucal sie po zapuszczaniu soli fizjologiczenj, a potem przy odsysaniu mnie rozwala.. tak jak Kapta napisala, sie czlowiek kruszy i juz..
ja wiem, ze po trzecim, to pewnie sie gluta odsysa odkurzaczem bez aspiratora
, ale mi chodzi wlasnie o brak przygotowania psychicznego na takie reakcje przy pierwszym dziecku..
ComeToMeBaby, Sabina, efcia, BISCA, Mega, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zosia ale skad wiesz kiedy ona zaczela miec bole zanim trafila do szpitala ?? Mogla je miec kilka godzina rownie dobrze i kilkanascie...
Nie ryzykowaliby moim zdaniem. Uwazam, ze nawet sztab fachowcow nie pomoze kobiecie po ciezkim porodzie.
caffe, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:jesli niespojnosc mózg a reakcje to bejbi blus, to mam na bank. Skomplikowane to to moze nie jest, intrukcja do aspiratora calkiem prosta
i zgrabnie poszlo, ale to, ze mlody wyl i rzucal sie po zapuszczaniu soli fizjologiczenj, a potem przy odsysaniu mnie rozwala.. tak jak Kapta napisala, sie czlowiek kruszy i juz..
, ale mi chodzi wlasnie o brak przygotowania psychicznego na takie reakcje przy pierwszym dziecku..
Co Ty, niepokój o dziecko i o to czy dam radę to przy trzecim też miałam, nie ma możliwości, aby się na każdą ewentualność przygotować... wszystko w praniu wychodzi. Najgorsze pierwsze 3 miechy moim zdaniem. Hormony Ci się uspokoją i trochę wyluzujesz. Będzie ok.
paszczakin, BISCA, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
Ale paszcza ja wiem ,ze jak teraz urodze to mimo ,ze kolejne dziecko tez bede sie topic jak mlodziezy bedzie wyło.Nawet przy glupiej zmianie pieluchy potrafia wrzeszczec jak obdzierane ze skory ..Jak bedzie starszy i bardziej kontaktowy to napewno bedziesz juz inaczej reagowala.A poczatki przy maliznie sa dla kazdego raczej emocjonalne , moj potrafil sie rozplakac jak mlodego szczepili heheheh..paszczakin wrote:jesli niespojnosc mózg a reakcje to bejbi blus, to mam na bank. Skomplikowane to to moze nie jest, intrukcja do aspiratora calkiem prosta
paszczakin, moremi, Aasiula, chruszczow lubią tę wiadomość

-
Help!
Jutro do pracy! Która chce się zamienić?
A poza tym, to w życiu Was nie nadrobię. Z tego co pobieżnie poczytałam to Dobrbie, Efcia i niejaka Natasza są w ciąży - gratulacje, a Bisca i Kkisia w trakcie protokołu in vitro - również gratulacje. Coś jeszcze?
Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega, Simba, malgos741, moremi, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Help!
Jutro do pracy! Która chce się zamienić?
A poza tym, to w życiu Was nie nadrobię. Z tego co pobieżnie poczytałam to Dobrbie, Efcia i niejaka Natasza są w ciąży - gratulacje, a Bisca i Kkisia w trakcie protokołu in vitro - również gratulacje. Coś jeszcze?
Bisca juz jest w ciazy.
Twoj Wojtus na tym zdjeciu w wanience, wyglada jakby byl niezle napakowany
mysza1975, BISCA, Mega, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Tam jest filmik jak wygląda na człowieku. Ta bluzka jest z koronki, ciekawie wygląda jak się założy. Frędzli tych się nie wiąże.ComeToMeBaby wrote:Ciekawe jak wygląda na człowieku i czy te fredzle to tak mają zwisac czy można je jakoś wiązać?
ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
A mnie się wydaje, że po prostu się nie zmęczyła, bo zmęczenia to i dobry makijaż nie jest w stanie zamaskować.macduska wrote:Kazda z nas na jej miejscu by tak wyglądała. Sztab ludzi do pomocy, fryzjer, dobry mejkap.... I już.
Jak się porówna jej wygląd na zdjęciu po pierwszym porodzie, to widać różnicę.
Zofia8, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Paskudny ten wózekkapturnica wrote:Prawie 7kafli za wozek

Padlam
http://www.nokaut.pl/w-sklepie/04a6d8af941e3f5239d18832411fb629/9688/25450/0/RSNiXWT3Y1mz0GS9vtwd4f4iNZpyyUTogffcn2pIxNvBUQxibqzjPPOq4Lg2vUiL/
Mysza masz opiekunkę? -
Ale te fredzle super! Co Ty chcesz wiazac?caffe wrote:Tam jest filmik jak wygląda na człowieku. Ta bluzka jest z koronki, ciekawie wygląda jak się założy. Frędzli tych się nie wiąże.
Simba lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cz beda jeszcze jakies male poprawki? Z boku wyglada jakby byla wlasnie zebrana (spieta szpilkami) do poprawki. No a jak dasz rade bez biustonosza?
Edit: juz doczytalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 19:19
ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH