35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:A konkretnie co straszne jest? aspirator do nosa?
Paszcza nie masz przypadkiem delikatnego baby blues? możesz nawet sobie tego nie uświadamiać, ale ja tak miałam, że wszystko mi się skomplikowane wydawało, a każdy płacz dziecka w moim mniemaniu jakiś dramat zwiastował.
jesli niespojnosc mózg a reakcje to bejbi blus, to mam na bank. Skomplikowane to to moze nie jest, intrukcja do aspiratora calkiem prostai zgrabnie poszlo, ale to, ze mlody wyl i rzucal sie po zapuszczaniu soli fizjologiczenj, a potem przy odsysaniu mnie rozwala.. tak jak Kapta napisala, sie czlowiek kruszy i juz..
ja wiem, ze po trzecim, to pewnie sie gluta odsysa odkurzaczem bez aspiratora, ale mi chodzi wlasnie o brak przygotowania psychicznego na takie reakcje przy pierwszym dziecku..
ComeToMeBaby, Sabina, efcia, BISCA, Mega, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zosia ale skad wiesz kiedy ona zaczela miec bole zanim trafila do szpitala ?? Mogla je miec kilka godzina rownie dobrze i kilkanascie...
Nie ryzykowaliby moim zdaniem. Uwazam, ze nawet sztab fachowcow nie pomoze kobiecie po ciezkim porodzie.
caffe, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:jesli niespojnosc mózg a reakcje to bejbi blus, to mam na bank. Skomplikowane to to moze nie jest, intrukcja do aspiratora calkiem prosta
i zgrabnie poszlo, ale to, ze mlody wyl i rzucal sie po zapuszczaniu soli fizjologiczenj, a potem przy odsysaniu mnie rozwala.. tak jak Kapta napisala, sie czlowiek kruszy i juz..
ja wiem, ze po trzecim, to pewnie sie gluta odsysa odkurzaczem bez aspiratora, ale mi chodzi wlasnie o brak przygotowania psychicznego na takie reakcje przy pierwszym dziecku..
Co Ty, niepokój o dziecko i o to czy dam radę to przy trzecim też miałam, nie ma możliwości, aby się na każdą ewentualność przygotować... wszystko w praniu wychodzi. Najgorsze pierwsze 3 miechy moim zdaniem. Hormony Ci się uspokoją i trochę wyluzujesz. Będzie ok.paszczakin, BISCA, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jesli niespojnosc mózg a reakcje to bejbi blus, to mam na bank. Skomplikowane to to moze nie jest, intrukcja do aspiratora calkiem prosta
i zgrabnie poszlo, ale to, ze mlody wyl i rzucal sie po zapuszczaniu soli fizjologiczenj, a potem przy odsysaniu mnie rozwala.. tak jak Kapta napisala, sie czlowiek kruszy i juz..
paszczakin, moremi, Aasiula, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Help!
Jutro do pracy! Która chce się zamienić?
A poza tym, to w życiu Was nie nadrobię. Z tego co pobieżnie poczytałam to Dobrbie, Efcia i niejaka Natasza są w ciąży - gratulacje, a Bisca i Kkisia w trakcie protokołu in vitro - również gratulacje. Coś jeszcze?Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega, Simba, malgos741, moremi, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Help!
Jutro do pracy! Która chce się zamienić?
A poza tym, to w życiu Was nie nadrobię. Z tego co pobieżnie poczytałam to Dobrbie, Efcia i niejaka Natasza są w ciąży - gratulacje, a Bisca i Kkisia w trakcie protokołu in vitro - również gratulacje. Coś jeszcze?
Bisca juz jest w ciazy.
Twoj Wojtus na tym zdjeciu w wanience, wyglada jakby byl niezle napakowany
mysza1975, BISCA, Mega, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:Ciekawe jak wygląda na człowieku i czy te fredzle to tak mają zwisac czy można je jakoś wiązać?
ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kazda z nas na jej miejscu by tak wyglądała. Sztab ludzi do pomocy, fryzjer, dobry mejkap.... I już.
Jak się porówna jej wygląd na zdjęciu po pierwszym porodzie, to widać różnicę.Zofia8, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Prawie 7kafli za wozek
Padlam
http://www.nokaut.pl/w-sklepie/04a6d8af941e3f5239d18832411fb629/9688/25450/0/RSNiXWT3Y1mz0GS9vtwd4f4iNZpyyUTogffcn2pIxNvBUQxibqzjPPOq4Lg2vUiL/
Mysza masz opiekunkę? -
caffe wrote:Tam jest filmik jak wygląda na człowieku. Ta bluzka jest z koronki, ciekawie wygląda jak się założy. Frędzli tych się nie wiąże.
Simba lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cz beda jeszcze jakies male poprawki? Z boku wyglada jakby byla wlasnie zebrana (spieta szpilkami) do poprawki. No a jak dasz rade bez biustonosza?
Edit: juz doczytalamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 19:19
ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8