X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A konkretnie co straszne jest? aspirator do nosa? ;-) Paszcza nie masz przypadkiem delikatnego baby blues? możesz nawet sobie tego nie uświadamiać, ale ja tak miałam, że wszystko mi się skomplikowane wydawało, a każdy płacz dziecka w moim mniemaniu jakiś dramat zwiastował.

jesli niespojnosc mózg a reakcje to bejbi blus, to mam na bank. Skomplikowane to to moze nie jest, intrukcja do aspiratora calkiem prosta ;) i zgrabnie poszlo, ale to, ze mlody wyl i rzucal sie po zapuszczaniu soli fizjologiczenj, a potem przy odsysaniu mnie rozwala.. tak jak Kapta napisala, sie czlowiek kruszy i juz..
    ja wiem, ze po trzecim, to pewnie sie gluta odsysa odkurzaczem bez aspiratora ;), ale mi chodzi wlasnie o brak przygotowania psychicznego na takie reakcje przy pierwszym dziecku..

ComeToMeBaby, Sabina, efcia, BISCA, Mega, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie 7kafli za wozek o.O
    Padlam

http://www.nokaut.pl/w-sklepie/04a6d8af941e3f5239d18832411fb629/9688/25450/0/RSNiXWT3Y1mz0GS9vtwd4f4iNZpyyUTogffcn2pIxNvBUQxibqzjPPOq4Lg2vUiL/

efcia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zosia ale skad wiesz kiedy ona zaczela miec bole zanim trafila do szpitala ?? Mogla je miec kilka godzina rownie dobrze i kilkanascie...

Nie ryzykowaliby moim zdaniem. Uwazam, ze nawet sztab fachowcow nie pomoze kobiecie po ciezkim porodzie.

caffe, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Nie ryzykowaliby moim zdaniem. Uwazam, ze nawet sztab fachowcow nie pomoze kobiecie po ciezkim porodzie.

Przeciez ona dostala znieczulenie heheh to mogla se spac i pomyslec tylko o bolu.... 8)

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jesli niespojnosc mózg a reakcje to bejbi blus, to mam na bank. Skomplikowane to to moze nie jest, intrukcja do aspiratora calkiem prosta ;) i zgrabnie poszlo, ale to, ze mlody wyl i rzucal sie po zapuszczaniu soli fizjologiczenj, a potem przy odsysaniu mnie rozwala.. tak jak Kapta napisala, sie czlowiek kruszy i juz..
    ja wiem, ze po trzecim, to pewnie sie gluta odsysa odkurzaczem bez aspiratora ;), ale mi chodzi wlasnie o brak przygotowania psychicznego na takie reakcje przy pierwszym dziecku..

Co Ty, niepokój o dziecko i o to czy dam radę to przy trzecim też miałam, nie ma możliwości, aby się na każdą ewentualność przygotować... wszystko w praniu wychodzi. Najgorsze pierwsze 3 miechy moim zdaniem. Hormony Ci się uspokoją i trochę wyluzujesz. Będzie ok.

paszczakin, BISCA, megan8, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ale paszcza ja wiem ,ze jak teraz urodze to mimo ,ze kolejne dziecko tez bede sie topic jak mlodziezy bedzie wyło.Nawet przy glupiej zmianie pieluchy potrafia wrzeszczec jak obdzierane ze skory ..Jak bedzie starszy i bardziej kontaktowy to napewno bedziesz juz inaczej reagowala.A poczatki przy maliznie sa dla kazdego raczej emocjonalne , moj potrafil sie rozplakac jak mlodego szczepili heheheh..

paszczakin, moremi, Aasiula, chruszczow lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przeciez ona dostala znieczulenie heheh to mogla se spac i pomyslec tylko o bolu.... 8)

No ale mimo wszystko. Urodzila dziecko a nie jabluszko ;-)

BISCA, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    No ale mimo wszystko. Urodzila dziecko a nie jabluszko ;-)
    Jak widac dla niej to bylo jak jabluszko jak wypadla na szpileczkach hehehe

chruszczow lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Help!

Jutro do pracy! Która chce się zamienić?

A poza tym, to w życiu Was nie nadrobię. Z tego co pobieżnie poczytałam to Dobrbie, Efcia i niejaka Natasza są w ciąży - gratulacje, a Bisca i Kkisia w trakcie protokołu in vitro - również gratulacje. Coś jeszcze?

Sabina, kkisia, efcia, BISCA, Mega, Simba, malgos741, moremi, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak widac dla niej to bylo jak jabluszko jak wypadla na szpileczkach hehehe

No wlasnie. Urodzona do rodzenia :-)

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Help!

Jutro do pracy! Która chce się zamienić?

A poza tym, to w życiu Was nie nadrobię. Z tego co pobieżnie poczytałam to Dobrbie, Efcia i niejaka Natasza są w ciąży - gratulacje, a Bisca i Kkisia w trakcie protokołu in vitro - również gratulacje. Coś jeszcze?

Bisca juz jest w ciazy.
    Twoj Wojtus na tym zdjeciu w wanience, wyglada jakby byl niezle napakowany :-)

mysza1975, BISCA, Mega, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale numer. Burza zwinela telewizje :-)

BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ciekawe jak wygląda na człowieku i czy te fredzle to tak mają zwisac czy można je jakoś wiązać?
    Tam jest filmik jak wygląda na człowieku. Ta bluzka jest z koronki, ciekawie wygląda jak się założy. Frędzli tych się nie wiąże.

ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kazda z nas na jej miejscu by tak wyglądała. Sztab ludzi do pomocy, fryzjer, dobry mejkap.... I już.
    A mnie się wydaje, że po prostu się nie zmęczyła, bo zmęczenia to i dobry makijaż nie jest w stanie zamaskować.

Jak się porówna jej wygląd na zdjęciu po pierwszym porodzie, to widać różnicę.

Zofia8, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Prawie 7kafli za wozek o.O
    Padlam

http://www.nokaut.pl/w-sklepie/04a6d8af941e3f5239d18832411fb629/9688/25450/0/RSNiXWT3Y1mz0GS9vtwd4f4iNZpyyUTogffcn2pIxNvBUQxibqzjPPOq4Lg2vUiL/
    Paskudny ten wózek :P

Mysza masz opiekunkę?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tam jest filmik jak wygląda na człowieku. Ta bluzka jest z koronki, ciekawie wygląda jak się założy. Frędzli tych się nie wiąże.
    Ale te fredzle super! Co Ty chcesz wiazac?

Simba lubi tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cekamy :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dawaj bo ja się na nie czaje ;-) te zdjęcia znaczy....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 19:13

ComeToMeBaby, chruszczow lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ładna :-) mi się bardzo podoba, kolor super.

ComeToMeBaby, Simba, chruszczow lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cz beda jeszcze jakies male poprawki? Z boku wyglada jakby byla wlasnie zebrana (spieta szpilkami) do poprawki. No a jak dasz rade bez biustonosza?

Edit: juz doczytalam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 19:19

ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 9049 9050 9051 9052 9053 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ