35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No! I to jest sukienka! Co Ty byś bez nas zrobiła? Poszłabys do ślubu w szlafrokuComeToMeBaby wrote:no dobra, może te fotki nie są najlepszej jakości ale widać o co chodzi.
kolor tu średnio widać, ale pewnie dostrzeżecie, ze nie biel- nie zmniejszałam zdjęć, więc jak się kliknie to otwierają się duże. wersja z trenem rozpiętym i zapiętym. jak zbliżycie zdjęcie gdzie stoję przodem na gorset to tam trochę widać, że się błyska- tam trochę świecidełek jest delikatnych. na zdjęciu to nie wyszło za bardzo.
no i oczywiście bez stanika hehehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 19:29
ComeToMeBaby, kkisia, efcia, mamatrojki80, kapturnica, malgos741, caffe, moremi, Aasiula, BISCA, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A ja mam wkurw
Miałam iść dzisiaj Paszczowego Adasia obgladac i opryszczka mi na gębie wyskoczyła.
To pewnie od nadmiaru przekleństw w ostatnim czasie.
Pierdole! Wiecej nie klne!efcia, macduska, mamatrojki80, malgos741, caffe, moremi, paszczakin, Arwena, anna maria, Aasiula, BISCA, Reni, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no! kuźwa!
jeny, jak popatrzę na tamtą to mi się płakać chce.
znaczy, podoba się?super.
w tej się poczułam jak panna młoda.
prócz innych walorów kolor też swoje zrobił.
cza kupować
I to prawda ze szerokie biodra pomagają w rodzeniu dzieci - wiem po sobie.
Miałam cesarkęComeToMeBaby, macduska, mamatrojki80, malgos741, caffe, kapturnica, kkisia, moremi, anna maria, Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
wiecie co? mam jeszcze jedno przemyslenie odnośnie sukienki.
tak mi się zdaje, ze nie będę jej obcinać trenu. jest bardzo delikatny nawet jak rozłożony, a spięty z tyłu tworzy taką fajną fałdkę, taki wzór z tyłu, wygląda jak mini wersja sukni z epokityle że z delikatnego materiału, bo tamte to sztywne tafty były, napuszone te tyłki na maxa miały i dodatkowo jeszcze upięcie.
mamatrojki80, malgos741, kapturnica, moremi, Arwena, anna maria, Aasiula, BISCA, chruszczow lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:wiecie co? mam jeszcze jedno przemyslenie odnośnie sukienki.
tak mi się zdaje, ze nie będę jej obcinać trenu. jest bardzo delikatny nawet jak rozłożony, a spięty z tyłu tworzy taką fajną fałdkę, taki wzór z tyłu, wygląda jak mini wersja sukni z epokityle że z delikatnego materiału, bo tamte to sztywne tafty były, napuszone te tyłki na maxa miały i dodatkowo jeszcze upięcie.
Zofia8, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, anna maria, Aasiula, BISCA, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gupki hehehehe
no bo to pierwsza suknia, w której sobie myślę, że będzie lepiej jak tren zostawię a nie utnę. wszystkim do tej pory chciałam ucinać tren
w urzędzie to się nie będę wygłupiać z trenem i podepnę, ale będzie super wyglądać na zdjęciach, choćby w plenerze, czy pozowanych. muszę sobie niewolnika zatrudnić do dbania o mój trenzajmuje się tym zazwyczaj świadkowa- no to mój brat będzie przeeeeeszcześliwy
hehehe ja mam brata na świadka.
malgos741, mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość
-
Kometa ta mnie się bardziej podoba
ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:gupki hehehehe
no bo to pierwsza suknia, w której sobie myślę, że będzie lepiej jak tren zostawię a nie utnę. wszystkim do tej pory chciałam ucinać tren
w urzędzie to się nie będę wygłupiać z trenem i podepnę, ale będzie super wyglądać na zdjęciach, choćby w plenerze, czy pozowanych. muszę sobie niewolnika zatrudnić do dbania o mój trenzajmuje się tym zazwyczaj świadkowa- no to mój brat będzie przeeeeeszcześliwy
Ja Ci mogę kwiatki sypać, mogę?
ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:gupki hehehehe
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017