35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO macica wrocila
Kobity mam pytanie
1 dostalam regularna @
I wzielam pierwszego tabasa
Od tamtej pory zrobilo sie jakies takie mizerne krwawienie-plamienie
nie wiem o co biega
obszukalam neta i pisza ze niby tak moze byc jak sie zaczyna tabsymacduska, moremi, Arwena, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometa, suknia super. Nic nie obcinaj, ten tren nie jest jakiś ogromny, takim się fajnie w tańcu zarzuca.
No i choć raz się na zdjęcia zalapalam!kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:O macica wrocila
Kobity mam pytanie
1 dostalam regularna @
I wzielam pierwszego tabasa
Od tamtej pory zrobilo sie jakies takie mizerne krwawienie-plamienie
nie wiem o co biega
obszukalam neta i pisza ze niby tak moze byc jak sie zaczyna tabsykkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej, a tak w kwestii formalnej - my to chyba jesteśmy na ten ślub zaproszone, co?
Twojego lubego koledzy zrobią Wam łuk szabelkami czy innymi kalachami, a my.. testami ciazowymi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 20:15
kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, macduska, anna maria, Simba, malgos741, BISCA, chruszczow, Parka, caffe, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jestem po obchodzie i szok. Bez usg diagnoza, że jest w porządku i jutro wychodzę. Na sali jesteśmy trzy i każda zdrowa.
macduska, Aasiula, Simba, malgos741, BISCA, chruszczow, Reni, megan8, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ej, a tak w kwestii formalnej - my to chyba jesteśmy na ten ślub zaproszone, co?
Twojego lutego koledzy zrobią Wam łuk szabelkami czy innymi kalachami, a my.. testami ciazowymi!
Oooo tak ja juz mam zamiar ciazowo-wzdeciowym brzuchem robicComeToMeBaby, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Jestem po obchodzie i szok. Bez usg diagnoza, że jest w porządku i jutro wychodzę. Na sali jesteśmy trzy i każda zdrowa.
Poczekaj na ranna zmiane i konsultacje innego lekarza
barany jakies jak moj cholerny profesorekMega lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bosz, antyki.. Kiedy to bylo, nie pamiętam nic a nic jak to wyglądało..
Tyle ,ze teraz mozna jakies tabsy brac karmiac cyckiem co mi sie bardzo podoba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A trza se bedzie niedlugo przypomniec Przynajmnij ja bo palec boży moze nie uchronic HEHEH
Tyle ,ze teraz mozna jakies tabsy brac karmiac cyckiem co mi sie bardzo podoba
Ja juz nie bede musiala
Raczej rury same sie nie odetkaja
zero trucia tabsamimoremi, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A trza se bedzie niedlugo przypomniec Przynajmnij ja bo palec boży moze nie uchronic HEHEH
Tyle ,ze teraz mozna jakies tabsy brac karmiac cyckiem co mi sie bardzo podoba
Phi, ja tam nic nie biorę, tylko wracam na rynek staraczkowy. Będę się zastanawiać co robić po Julce lub yyyy braciaku Adasiakkisia, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Zofia8, anna maria, Simba, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Dziwne, a robili Ci usg po przyjęciu do szpitala?
Swoją drogą obrzydliwe jest zbieranie zużytych podpasek i pokazywanie ich komukolwiek. Oprócz tego lekarza tylko moja kota zachwyca się zużytymi podpaskami. BleWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 20:29
dorbie, ComeToMeBaby, mamatrojki80, kapturnica, Arwena, anna maria, Aasiula, paszczakin, Zofia8, macduska, malgos741, BISCA, chruszczow, Parka, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Robili, dwa razy. I dwa razy badanie ginekologiczne. Krwią wtedy chlustało, ale nie było żadnego źródła krwawienia, żadnego krwiaka, kosmówka super, szyjka nienaruszona. Miałam leżeć i czekać aż krwawienie ustanie. Ustało w sobotę i od tej pory trwa oczyszczanie. Oceniają na podstawie stanu podpasek. A te są praktycznie czyste.
Swoją drogą obrzydliwe jest zbieranie zużytych podpasek i pokazywanie ich komukolwiek. Oprócz tego lekarza tylko moja kota zachwyca się zużytymi podpaskami. Ble
I pewnie dlatego Cię puszczająnie krwawisz, nie plamisz, więc jest ok. Kiedy masz wizytę u swojego gina? może dla swojej spokojności umów się po wypisie ze szpitala.
ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość