35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Ja daje czadu cały czas

Codziennie koniowata
ale tylko skalpel 
No w piątek nie było ale ten chora byłam
Asiula polecam BODY EXPRESS (jest na YT) ćwiczenia z Choda z dwoma przystojniakami
ComeToMeBaby, Simba, MartaDidi, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość
-
To nie od tego. To kara za to, że znowu jesteś taka laska 5 minut po porodzie.Simba wrote:Co za chujnia.
Ups. I did it again.
Simba, paszczakin, Aasiula, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Asiula, ja tez! Ale turbo spalanie i moje wlasne treningi... Z Malym w tle cwicze, strasznie mu sie moje kolorowe buty podobaja i probuje mnie za nie lapac, i stara sie tez cwiczyc- na razie wychodzi mu pies z glowa w dol...Aasiula wrote:Ja daje czadu cały czas

Codziennie koniowata
ale tylko skalpel 
No w piątek nie było ale ten chora byłam
efcia, moremi, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
chyba wiem któramoremi wrote:... że dziewucha w dziale poronienia, gdzies w naszym wieku poinformowała znajomych o tym, że jest w ciąży wrzucając swój test ciążowy na facebooka
za to moja znajoma wrzuciła usg z czwartego miesiąca.
byla sie tu przywitac
MartaDidi lubi tę wiadomość
-
Kocham Ciemoremi wrote:To nie od tego. To kara za to, że znowu jesteś taka laska 5 minut po porodzie.

Laska jeszcze będę, jak mi Marta facelift zrobi.
efcia, moremi, Aasiula, MartaDidi, chruszczow, nick nieaktualny, BISCA, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Możliwe.efcia wrote:chyba wiem która
byla sie tu przywitac
Ja myślałam, że tylko małolaty robią takie numery, ale okazuje się, że nie. Zgroza.
ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, MartaDidi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
w notatkach pod wykresem napisala ze wszyscy znajomi jej na fejsie gratuluja, mało tego pochwalila sie tym od razu jak jej wyszedl pozytywny testmoremi wrote:Możliwe.
Ja myślałam, że tylko małolaty robią takie numery, ale okazuje się, że nie. Zgroza. -
A ta histeroskopie mozna sobie w warunkach domowych przeprowadzic, wiesz, jakis zestaw w stylu ZROB TO SAMmacduska wrote:Pomagają też 2 zabiegi histeroskopii. Po celulicie ni śladu, ni popiołu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 21:32
Simba, paszczakin, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Mnie to jednak nadal szokuje.efcia wrote:ale mnie juz nic nie zdziwi, ludzie na fejsie pisza takie rzeczy, ze oczy z orbit wychodza - chodzi mi o pisanie o sprawach bardzo prywatnych, intymnych
efcia, Aasiula, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A ta histeroskopie mozna sobie w warunkach domowych przeprowadzic, wiesz, jakis zestaw w stylu ZROB TO SAM

Hmmm, w sumie jakieś doświadczenie mam. Możemy spróbować!
efcia, moremi, Simba, MartaDidi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wiem ze Skarbowka czerpie z tych informacji calymi garsciami... A znajoma prokurator mowila, ze zlodzieje rowniez, np wpis MY NA WAKACJACH- czyli chata pusta:-)efcia wrote:ale mnie juz nic nie zdziwi, ludzie na fejsie pisza takie rzeczy, ze oczy z orbit wychodza - chodzi mi o pisanie o sprawach bardzo prywatnych, intymnych
Simba, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Wrzuc na YT filmik instruktazowy i na fejsa moze...macduska wrote:Hmmm, w sumie jakieś doświadczenie mam. Możemy spróbować!

Simba, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Hehe fajnie i jakie efektyMartaDidi wrote:Asiula, ja tez! Ale turbo spalanie i moje wlasne treningi... Z Malym w tle cwicze, strasznie mu sie moje kolorowe buty podobaja i probuje mnie za nie lapac, i stara sie tez cwiczyc- na razie wychodzi mu pies z glowa w dol...

-
No wlasnie mialam to napisac, ale nie wiem jak to lecialo...Simba wrote:Powiem tak: mi casa es su casa tambien czy jak to tam leciało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 21:39
Simba lubi tę wiadomość