35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Ja daje czadu cały czas
Codziennie koniowataale tylko skalpel
No w piątek nie było ale ten chora byłam
Asiula polecam BODY EXPRESS (jest na YT) ćwiczenia z Choda z dwoma przystojniakamiComeToMeBaby, Simba, MartaDidi, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Co za chujnia.
Ups. I did it again.Simba, paszczakin, Aasiula, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Ja daje czadu cały czas
Codziennie koniowataale tylko skalpel
No w piątek nie było ale ten chora byłamefcia, moremi, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
moremi wrote:... że dziewucha w dziale poronienia, gdzies w naszym wieku poinformowała znajomych o tym, że jest w ciąży wrzucając swój test ciążowy na facebooka
za to moja znajoma wrzuciła usg z czwartego miesiąca.
byla sie tu przywitac
MartaDidi lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:chyba wiem która
byla sie tu przywitac
Ja myślałam, że tylko małolaty robią takie numery, ale okazuje się, że nie. Zgroza.ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Możliwe.
Ja myślałam, że tylko małolaty robią takie numery, ale okazuje się, że nie. Zgroza. -
macduska wrote:Pomagają też 2 zabiegi histeroskopii. Po celulicie ni śladu, ni popiołu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 21:32
Simba, paszczakin, Aasiula, kkisia, BISCA, caffe, Mega lubią tę wiadomość
efcia wrote:ale mnie juz nic nie zdziwi, ludzie na fejsie pisza takie rzeczy, ze oczy z orbit wychodza - chodzi mi o pisanie o sprawach bardzo prywatnych, intymnych
efcia, Aasiula, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A ta histeroskopie mozna sobie w warunkach domowych przeprowadzic, wiesz, jakis zestaw w stylu ZROB TO SAM
Hmmm, w sumie jakieś doświadczenie mam. Możemy spróbować!efcia, moremi, Simba, MartaDidi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:ale mnie juz nic nie zdziwi, ludzie na fejsie pisza takie rzeczy, ze oczy z orbit wychodza - chodzi mi o pisanie o sprawach bardzo prywatnych, intymnych
Simba, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
macduska wrote:Hmmm, w sumie jakieś doświadczenie mam. Możemy spróbować!
Simba, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Asiula, ja tez! Ale turbo spalanie i moje wlasne treningi... Z Malym w tle cwicze, strasznie mu sie moje kolorowe buty podobaja i probuje mnie za nie lapac, i stara sie tez cwiczyc- na razie wychodzi mu pies z glowa w dol...
-
Simba wrote:Powiem tak: mi casa es su casa tambien czy jak to tam leciało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 21:39
Simba lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę