35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:Dziobak, a gdzie byłaś jak cie nie bylo? nowa fura sie woziłaś
Dzis zaliczylismy pierwsza wycieczke w gory od czasow urodzenia Adasia. Zapieprzalam z wozkiem prawie na sam top, na szczescie droga szutrowa, a wozek do off roadu. Do topu nie doszlismy, bo lezal jeszcze snieg. Trening mialam jak 2 skalpele i 1 malutki.Jutro sie nie zwleke z wyra. Ale bylo cudnie.
ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, kkisia, anna maria, BISCA, MartaDidi, megan8, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
która?
bryefcia wrote:w notatkach pod wykresem napisala ze wszyscy znajomi jej na fejsie gratuluja, mało tego pochwalila sie tym od razu jak jej wyszedl pozytywny testkkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
u nas wysypiska śmieci są wyższe
Dziobak wrote:
Taaaakie gory mamy. I ja w pozie zdobywcy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 22:20
Dziobak, BISCA, paszczakin, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nigdy nie zrozumiem, po co ludzie to robią? tak się męczyć i jeszcze butle z tlenem dźwigają
Dziobak wrote:Weszlam z wozkiem na 5000 m, bez tlenu i jeszcze zle...kkisia, Dziobak, BISCA, paszczakin, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nigdy nie zrozumiem, po co ludzie to robią? tak się męczyć i jeszcze butle z tlenem dźwigają
Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, BISCA, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:widziałam:)))) dzięki:)))))
jak zobaczylam przed chwilą godzinę o której powiedziałaś że wstawiasz to zbladłam że się nie załapię i tak mi się miło zrobiłam jak zobaczyłam że nadal JESTEŚ)))
Piękna suknia:DDDDD
Pięknie wyglądasz, bardzo kobieco:)
koronka jest super i kolor:)
dlatego chciałam zobaczyć real foto:)
JEST SUPER:)))
A włosy jakie będziesz miała????
Szkoda że nie chcesz się pokazać na sekunde bez tego jaja na twarzy:) wtedy bym się może i ja popłakała:DDD
no obiecałam wczoraj.
cieszę się, że się podobazawsze to inaczej w katalogu a inaczej w realu, amatorskimi zdjęciami, bez odpowiedniego oświetlenia, tła, mejkapu, fryzury, no i dopasowania jeszcze sukienki.
nie wiem jeszcze co z włosami, ale żeby było plecy widać powinny być upięte do góry. ja lubię takie "wiatrem czesane" koki, może coś na bok do przodu? ale wolałaby chyba jednak do góry włosy.
bez jaja to się pokażę w sierpniu, w całej krasiechruszczow, efcia, Aasiula, BISCA, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
ooo a myślałam, że z chodzikiem
Dziobak wrote:Duzo lepiej wchodzi sie z wozkiem. Mozna sie podeprzec, a jak wozek zaladowany ( kurtka, bidon, pieluchy, jablka, dziecko, czekolada, aparat, sloiczek z obiadkiem, mata pod tylek ) mozna potem delikatnie uplynniac towar po drodze i od razu sie lezej idzie.Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale to sama sobie trening wymyslalas?
Ja kiedyś próbowałam z Mel B ale to dla mnie zbyt duże ADHD.
Na brzuch dla mnie dobry jest weider, tylko ze nudy, a poza tym to ja muszę głownie poslady i udaComeToMeBaby, peppapig, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Dziobak wrote:Ello. Wchodze, pacze, a tu trenujom wszystkie. No prawie wszystkie. No dobra, Marta, Asiula i Efcia. Najs.
no i ja też
od 1 maja
mam płytę : skalpel 2 , szok trening
Dziobak, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość