35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Te długie weekendy są przereklamowane, nawet nie widać różnicy między nimi i normalnymi weekenadami. A pobudka w poniedziałek boli tak samo
Miłego dnia i trzymam kciuki na naszych forumowych maturzystów Caffe i MartyMega, kapturnica, macduska, efcia, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Lacze sie z Toba w tym bolu. Po 5 dniach lenistwa pobudka o 6h to nieludzkie. Cale szczescie ze ponownie 4-dniowy tydzien
Oby do czwartku !
Milego wszystkim
A dlaczego masz tak dobrze, że tylko 4-dniowy tydzień ? Ja też tak chcę, bo piątek mam najgorszy.BISCA lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o, własnie to czytałam wczoraj sobie właśnie jak się zastanawiałam o jakiej porze ćwiczyć i znalazłam porady co jeść w zależności od pory treningu oraz czy przed czy po. to rzuciło mi się w oczy to białko w różnych postaciach w kontekście glikogenu właśnie. i węglowodany. no i oczywiście warzywa, takie tam.
ja to z moim m nie mam problemu w takim razie- on ze względu na dietę "sportową" białko wcina w sporych ilościach. kurczak, ryż i makaron to podstawa. do tego muesli, jogurty naturalne. plus różne dodatki- czytaj przemycone przeze mnie warzywa.
Dziewczyny ale kurczka to mozna wcinac duze ilosci ale tylko takiego z dobrego zrodla.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Dzien Dobry
Spalam od 20.30 do 5.30. Calkiem,calkiem
Pogoda zapowiada sie beznadziejna ale nastroj dobry i to najwazniejsze
Kapto a co to za mile sny mialas?
Maturzystom powodzenia a matkom spokojnosci zyczeSabina, efcia, kkisia, Aasiula, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyA moze by tak jeszcze pochorowac? Jak mi sie nie chce do roboty! Witam sie po szwabskim dlugim chlaniu, znaczy sie majowce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 07:37
Sabina, kapturnica, efcia, Aasiula, Luna76, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ciekawe czy Polarek znajdzie drogę do domu?
Berlin w kategorii stolic ktore widzialam - pod wzgledem urokliwosci- jest na 4 miejscu po Sztokholmie, Paryzu i Pradze.kkisia, efcia, Aasiula, kapturnica, Zofia8, macduska, Simba, Luna76, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, Arwena, BISCA, stara.krycha, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A snilo m i sie ,ze jak ksiezna kate se szybko urodziłam i nie Maksa a Kornelie jednak.A taka łysa była jak kolano
Moja cora do samego konca miala byc chlopakiem a tu jak nic jest babakapturnica, Sabina, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość