SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, Kometa, ja kiecki nie widziałam .... :(

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo? Jest tu kto???

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chuj...idę spać ;)

Jutro do roboty, yyyy dzisiaj już, o kurwa ale późno .... :) dobrej nocki :)

megan8, BISCA, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Te długie weekendy są przereklamowane, nawet nie widać różnicy między nimi i normalnymi weekenadami. A pobudka w poniedziałek boli tak samo :-O

Miłego dnia i trzymam kciuki na naszych forumowych maturzystów Caffe i Marty <3

Mega, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, Parka lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lacze sie z Toba w tym bolu. Po 5 dniach lenistwa pobudka o 6h to nieludzkie. Cale szczescie ze ponownie 4-dniowy tydzien :-)
    Oby do czwartku !

Milego wszystkim

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, efcia, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry...Widzi mi sie ,ze nie tylko ja mialam dzis problem z podniesieniem zwłok z łóżka.A takie mialam fajne sny ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie głowa boli, i wszystko inne!

Dzień dobry! Mimo wszystko!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Lacze sie z Toba w tym bolu. Po 5 dniach lenistwa pobudka o 6h to nieludzkie. Cale szczescie ze ponownie 4-dniowy tydzien :-)
    Oby do czwartku !

Milego wszystkim

A dlaczego masz tak dobrze, że tylko 4-dniowy tydzień ? Ja też tak chcę, bo piątek mam najgorszy.

BISCA lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o, własnie to czytałam wczoraj sobie właśnie jak się zastanawiałam o jakiej porze ćwiczyć i znalazłam porady co jeść w zależności od pory treningu oraz czy przed czy po. to rzuciło mi się w oczy to białko w różnych postaciach w kontekście glikogenu właśnie. i węglowodany. no i oczywiście warzywa, takie tam.

ja to z moim m nie mam problemu w takim razie- on ze względu na dietę "sportową" białko wcina w sporych ilościach. kurczak, ryż i makaron to podstawa. do tego muesli, jogurty naturalne. plus różne dodatki- czytaj przemycone przeze mnie warzywa.

Dziewczyny ale kurczka to mozna wcinac duze ilosci ale tylko takiego z dobrego zrodla.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry :-)
    Spalam od 20.30 do 5.30. Calkiem,calkiem :-)
    Pogoda zapowiada sie beznadziejna ale nastroj dobry i to najwazniejsze :-)
    Kapto a co to za mile sny mialas?

Maturzystom powodzenia a matkom spokojnosci zycze :-)

nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze by tak jeszcze pochorowac? Jak mi sie nie chce do roboty! Witam sie po szwabskim dlugim chlaniu, znaczy sie majowce :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 07:37

nick nieaktualny, kapturnica, efcia, Aasiula, Luna76, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Polarek znajdzie drogę do domu? ;-)

kapturnica, Zofia8, SolarPolar, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten przepiękny poniedzialek ;-)
    hi hi, trza oszukac podświadomość:D

kapturnica, Zofia8, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kciuki za maturzystów

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A snilo m i sie ,ze jak ksiezna kate se szybko urodziłam i nie Maksa a Kornelie jednak.A taka łysa była jak kolano XD

Zofia8, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ciekawe czy Polarek znajdzie drogę do domu? ;-)
    Witam sie ze spaceru. Dotarlam wczoraj poznym wieczorem. Zmeczona, musialam wyspac sie. Dobrze ze mam dwa dni urlopu!
    Berlin w kategorii stolic ktore widzialam - pod wzgledem urokliwosci- jest na 4 miejscu po Sztokholmie, Paryzu i Pradze.

nick nieaktualny, efcia, Aasiula, kapturnica, Zofia8, nick nieaktualny, Simba, Luna76, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gretka, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Kciuki za tych co potrzebuja :)

Jade troche popracowac ;)

efcia, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gretka, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A snilo m i sie ,ze jak ksiezna kate se szybko urodziłam i nie Maksa a Kornelie jednak.A taka łysa była jak kolano XD
    Ja tam jeszcze wierze ze moze jednak dziołcha bedzie :)
    Moja cora do samego konca miala byc chlopakiem a tu jak nic jest baba :)

kapturnica, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Kciukam za maturzystow i mamuski :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 9056 9057 9058 9059 9060 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ