X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, Kometa, ja kiecki nie widziałam .... :(

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo? Jest tu kto???

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i chuj...idę spać ;)

Jutro do roboty, yyyy dzisiaj już, o kurwa ale późno .... :) dobrej nocki :)

megan8, BISCA, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Te długie weekendy są przereklamowane, nawet nie widać różnicy między nimi i normalnymi weekenadami. A pobudka w poniedziałek boli tak samo :-O

Miłego dnia i trzymam kciuki na naszych forumowych maturzystów Caffe i Marty <3

Mega, kapturnica, macduska, efcia, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, Parka lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lacze sie z Toba w tym bolu. Po 5 dniach lenistwa pobudka o 6h to nieludzkie. Cale szczescie ze ponownie 4-dniowy tydzien :-)
    Oby do czwartku !

Milego wszystkim

Sabina, macduska, Margolcia88, Zofia8, efcia, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry...Widzi mi sie ,ze nie tylko ja mialam dzis problem z podniesieniem zwłok z łóżka.A takie mialam fajne sny ;)

macduska, Margolcia88, Sabina, efcia, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie głowa boli, i wszystko inne!

Dzień dobry! Mimo wszystko!

Margolcia88, Sabina, Zofia8, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Lacze sie z Toba w tym bolu. Po 5 dniach lenistwa pobudka o 6h to nieludzkie. Cale szczescie ze ponownie 4-dniowy tydzien :-)
    Oby do czwartku !

Milego wszystkim

A dlaczego masz tak dobrze, że tylko 4-dniowy tydzień ? Ja też tak chcę, bo piątek mam najgorszy.

BISCA lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o, własnie to czytałam wczoraj sobie właśnie jak się zastanawiałam o jakiej porze ćwiczyć i znalazłam porady co jeść w zależności od pory treningu oraz czy przed czy po. to rzuciło mi się w oczy to białko w różnych postaciach w kontekście glikogenu właśnie. i węglowodany. no i oczywiście warzywa, takie tam.

ja to z moim m nie mam problemu w takim razie- on ze względu na dietę "sportową" białko wcina w sporych ilościach. kurczak, ryż i makaron to podstawa. do tego muesli, jogurty naturalne. plus różne dodatki- czytaj przemycone przeze mnie warzywa.

Dziewczyny ale kurczka to mozna wcinac duze ilosci ale tylko takiego z dobrego zrodla.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry :-)
    Spalam od 20.30 do 5.30. Calkiem,calkiem :-)
    Pogoda zapowiada sie beznadziejna ale nastroj dobry i to najwazniejsze :-)
    Kapto a co to za mile sny mialas?

Maturzystom powodzenia a matkom spokojnosci zycze :-)

Sabina, efcia, kkisia, Aasiula, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze by tak jeszcze pochorowac? Jak mi sie nie chce do roboty! Witam sie po szwabskim dlugim chlaniu, znaczy sie majowce :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 07:37

Sabina, kapturnica, efcia, Aasiula, Luna76, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Polarek znajdzie drogę do domu? ;-)

kapturnica, Zofia8, SolarPolar, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten przepiękny poniedzialek ;-)
    hi hi, trza oszukac podświadomość:D

kapturnica, Zofia8, kkisia, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kciuki za maturzystów

kkisia, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A snilo m i sie ,ze jak ksiezna kate se szybko urodziłam i nie Maksa a Kornelie jednak.A taka łysa była jak kolano XD

Zofia8, efcia, kkisia, Aasiula, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ciekawe czy Polarek znajdzie drogę do domu? ;-)
    Witam sie ze spaceru. Dotarlam wczoraj poznym wieczorem. Zmeczona, musialam wyspac sie. Dobrze ze mam dwa dni urlopu!
    Berlin w kategorii stolic ktore widzialam - pod wzgledem urokliwosci- jest na 4 miejscu po Sztokholmie, Paryzu i Pradze.

kkisia, efcia, Aasiula, kapturnica, Zofia8, macduska, Simba, Luna76, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, Arwena, BISCA, stara.krycha, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Kciuki za tych co potrzebuja :)

Jade troche popracowac ;)

efcia, kapturnica, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A snilo m i sie ,ze jak ksiezna kate se szybko urodziłam i nie Maksa a Kornelie jednak.A taka łysa była jak kolano XD
    Ja tam jeszcze wierze ze moze jednak dziołcha bedzie :)
    Moja cora do samego konca miala byc chlopakiem a tu jak nic jest baba :)

kapturnica, Sabina, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Kciukam za maturzystow i mamuski :)

macduska, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 9056 9057 9058 9059 9060 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: