35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:Wiem ze Skarbowka czerpie z tych informacji calymi garsciami... A znajoma prokurator mowila, ze zlodzieje rowniez, np wpis MY NA WAKACJACH- czyli chata pusta:-)
Aasiula, efcia, MartaDidi, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Hehe fajnie i jakie efekty
Aasiula, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:... turbo spalanie i moje wlasne treningi... Z Malym w tle cwicze, strasznie mu sie moje kolorowe buty podobaja i probuje mnie za nie lapac, i stara sie tez cwiczyc- na razie wychodzi mu pies z glowa w dol...
Aasiula, dorbie, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:powiem tak- jak trenowalam sama hardcorowo- to 4 tyg i kostka na brzucu, zarlam jak swinia i bylam zylka... Chodakowska dla mnie troche za slaba, ale ogolnie nakreca i czlowiek lepiej sie czuje... Ja jeszcze dodatkowo na diecie jestem, wiec waga, chcac -niechcac leci... ale okreslone oobszary to sobie sama dopieszczam...
Ja kiedyś próbowałam z Mel B ale to dla mnie zbyt duże ADHD.
Na brzuch dla mnie dobry jest weider, tylko ze nudy, a poza tym to ja muszę głownie poslady i udaAasiula, efcia, kkisia, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no dobra- ale jak się tak skupia na dolnych partiach to one się rozbudują a góra malutka, gubią się proporcje. to trzeba jakoś tak te treningi robić, żeby też i o górze nie zapominać chyba, no nie?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:No ale ona masy chyba nie robi...
moremi, ComeToMeBaby, dorbie, Aasiula, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:ale tu nie chodzi o mase, tylko o uzupełnienie glikogenu po ćwiczeniach, trzeba jeść po treningu, zeby nasz organizm nie zjadal własnych mięsni
Ja to wiem. Kurczaki i białko to mi się z kulturystami kojarzą.efcia, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość