35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Ludzie, przeżyłam skalpel. Cały. Po długiej przerwie. Dałam radę tak na 90%. Aaale jestem wylaszczona teraz fiu fiu
To kiedy ten cellulit znika? Za drugim razem? Bo za pierwszym nie zniknął. Może jak się rano obudzę to go nie będzie?
Ide dalej nadrabiaćComeToMeBaby, kkisia, paszczakin, BISCA, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:I pewnie dlatego Cię puszczają
nie krwawisz, nie plamisz, więc jest ok. Kiedy masz wizytę u swojego gina? może dla swojej spokojności umów się po wypisie ze szpitala.
ComeToMeBaby, Simba, chruszczow lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Ej, a tak w kwestii formalnej - my to chyba jesteśmy na ten ślub zaproszone, co?
Twojego lubego koledzy zrobią Wam łuk szabelkami czy innymi kalachami, a my.. testami ciazowymi!ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:pokazujesz swojej kocie swoje zużyte podpaski?
Nauczka jest taka, że śmieci zostają zwykle maksymalnie dwa dni.
Oczywiście musi mieć wspólnika, bo drzwi do łazienki są zazwyczaj zamknięte. To jest " moc" drugiego kota. Ten otwiera wszystkie drzwi. Tylko klucza przekręcić nie umie
Jak już na wiosce zamieszkamy to w drzwiach wejściowych będziemy mieć gałkęAasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, Simba, BISCA, Zofia8, chruszczow, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Poczytalam sobie w necie- nie mam bejbi blusa.. Bo Adas mnie cieszy niemozebnie (usmiechal sie przed chwila caly czas jak mu spiewalam, a on zasypial- od tego sie mozna z kolei rozplynac ze szczescia, szczegolnie przy mojej jakosci spiewu), zmeczona tez jakos specjalne nie jestem, bo spimy calkiem niezle, o siebie i o dom dbam
wyglada na to, ze mi po prostu hormony mozg zlasowaly.Simba, moremi, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, anna maria, chruszczow, caffe, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Poczytalam sobie w necie- nie mam bejbi blusa.. Bo Adas mnie cieszy niemozebnie (usmiechal sie przed chwila caly czas jak mu spiewalam, a on zasypial- od tego sie mozna z kolei rozplynac ze szczescia, szczegolnie przy mojej jakosci spiewu), zmeczona tez jakos specjalne nie jestem, bo spimy calkiem niezle, o siebie i o dom dbam
wyglada na to, ze mi po prostu hormony mozg zlasowaly.
Aaa miałam nie kląć?Aasiula, kkisia, moremi, macduska, BISCA, chruszczow, caffe lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Aasiula- metoda ze zgaszeniem światła działa.
Będę żyła w ciemnościach
Kometa, mi celulit w ciazy zszedl..W rozliczeniu dostalam za to rozstepy
Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
Kometa, też miałam napisać, że sukienka super i będzie pięknie wygladała przy oliwkowym mundurze
I też się wybieram kwiatki Ci sypać.
Co do pomysłu Paszczy, to mi się skojarzyło, że dziewucha w dziale poronienia, gdzies w naszym wieku poinformowała znajomych o tym, że jest w ciąży wrzucając swój test ciążowy na facebookaza to moja znajoma wrzuciła usg z czwartego miesiąca.
Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Simba, efcia, Arwena, chruszczow, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kometa suknia śliczna
mam tylko nadzieje ze temat bolerka umarł śmiercią naturalna
do niej widziałabym tylko jakieś długie kolczyki i może bransoletę
i ekstra bukiet oczywiście
Moremi, u mnie w szpitalu wystarczają lekarza jedynie opisy wydzieliny
Co ja to jeszcze chciałam napisać....może pózniej mi sie przypomniComeToMeBaby, Aasiula, moremi, BISCA, MartaDidi, caffe lubią tę wiadomość
-
Morka a ty byłaś na tym basenie ostatnio moze to od wysiłku pobjawiły sie te plamienia i krew
Moze nie możesz nawet na basen chodzić
Podczas pływania jednak cały organizm pracuje . Ciesze sie ze juz jest lepiej uważajcie na siebieComeToMeBaby, moremi, Simba, Zofia8, chruszczow, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Kometa, mi celulit w ciazy zszedl..
W rozliczeniu dostalam za to rozstepy
Pomagają też 2 zabiegi histeroskopii. Po celulicie ni śladu, ni popiołu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 21:14
ComeToMeBaby, Simba, moremi, MartaDidi, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Morka a ty byłaś na tym basenie ostatnio moze to od wysiłku pobjawiły sie te plamienia i krew
Moze nie możesz nawet na basen chodzić
Podczas pływania jednak cały organizm pracuje . Ciesze sie ze juz jest lepiej uważajcie na siebie
Poza tym od wysiłku odklejała by się kosmowka, robiły krwiaczki itp.
Ja obstawiam jednak pseudomiesiączkę. Akurat przelom 3/4 miesiąca. Poprzednio taką mniej intensywną miałam na przelomie 2/3 już po wyjściu ze szpitala. Wtedy lekarz też nie widział żadnego źródła krwawienia. Również wtedy miałam bóle @. Po dwoch dniach przeszło.efcia, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, Arwena, chruszczow lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!