SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Komornicy tez sie maja dobrze. A najlepszy zawod Dyrektor:-)

Oczywiscie, ze Dyrektor ;-)

PS. Ach te super polskie komedie czasow komuny :-)

BISCA lubi tę wiadomość

Zofia8
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ojciec Dyrektor? ;-) blisko mojego moherowego serca.....
    Zwal jak zwal moze byc i Derektor ale jak raz juz sie zostaje to idzie sie z wiatrem i piach w oczy nie wieje.

Reni lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Mój mąż skończył mechanikę i budowę maszyn, ale jakoś nie odczuwam żeby miał szczególnie łatwo po tym kierunku, chyba mieszkamy w za małym miescie na takie kierunki. Na prawo zdawałam zaraz po maturze, ale za wysoko poprzeczke sobie postawiłam, zachciało mi się do Sopotu, było 17 osób na 1 miejsce i się po prostu nie dostałam. I jeszcze się tak zastanawiam czy gdybym skończyła taki kierunek scisły, czy jest w ogóle szansa żeby na takie stanowisko meskie zatrudnili kobietę? A tak realnie to szukałam farmacji zaocznej, niestety nigdzie nie ma.
    Tylko do Norwegii! Lezysz i pachniesz jak Dziobak , vovlo samo pod drzwi slicznego skandynawskiego domu podjezdza . Maz by sie tam odnalazl zawodowo.

efcia, ola_35, Dziobak, stara.krycha, Zofia8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sie dzieje z Elfem?

Aasiula, Zofia8, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Mój mąż skończył mechanikę i budowę maszyn, ale jakoś nie odczuwam żeby miał szczególnie łatwo po tym kierunku, chyba mieszkamy w za małym miescie na takie kierunki. Na prawo zdawałam zaraz po maturze, ale za wysoko poprzeczke sobie postawiłam, zachciało mi się do Sopotu, było 17 osób na 1 miejsce i się po prostu nie dostałam. I jeszcze się tak zastanawiam czy gdybym skończyła taki kierunek scisły, czy jest w ogóle szansa żeby na takie stanowisko meskie zatrudnili kobietę? A tak realnie to szukałam farmacji zaocznej, niestety nigdzie nie ma.

I dobrze, ze nie ma... co to za farmaceuta po zaocznych studiach :-) medycznych kierunków chyba nie ma w systemie zaocznym, ale mogę się mylić.
    Masz rację w dużych miastach łatwiej. Jeśli ktoś jest dobrym specjalistą to płeć nie powinna mieć znaczenia w idealnym świecie :-) parytety podobno mamy :-)

• Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Informatyka, prawo, fizyka kwantowa:-) - biora wszedzie, dobrze placa.'

...no i medycyna, oczywiście!

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cala strona dla mnie! Dobrze akurAt jest 978 - moje szczesliwe numbers!

stara.krycha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówię do mojej mamy, że dzisiaj pierwszy dzień matur.

A mama:
    Ojej, a ja zapomniałam i nawet się nie denereuję! :-D

Jej wnuk zdaje.

SolarPolar, chruszczow, Aasiula, Reni, efcia, Zofia8, gretka, kkisia, malgos741, anna maria, BISCA, megan8, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola35 - zaocznie jest chyba rehabilitacja. Moze to by ci podpasowalo?

• Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam dziołszki

... do zaś :-)

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pieknie jest 18stp,cieplo i milo :-)

chruszczow, efcia, Aasiula, gretka, kkisia, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo studium medyczne, protetycy dobrze zarabiają.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to zaluje ze nie zostalam lesniczym. Mialabym swoja lesniczowke gdzies w lesie. Dlugie rozmowy z drzewami, zdrowe powietrze, spokoj duszy i drewno do kominka gratis:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 11:47

Aasiula, efcia, chruszczow, stara.krycha, Zofia8, Bozia3, BISCA, megan8, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Ja nadal w dwupaku - nic się nie dzieje, zero skurczy, zero widoków odchodzącego czopa. Dzis popołudniu wizyta u gina - ciekawe co powie.

Termin na 7 maja tut tuz - L4 tez w tym dniu się konczy - ciekawe czy mi przedłuzy L4 czy jak. Chcę już rodzic!!!!

Reni, chruszczow, macduska, ola_35, efcia, Arwena, stara.krycha, Simba, Zofia8, Magdala, kkisia, malgos741, Parka, anna maria, BISCA, megan8, ComeToMeBaby, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Witajcie!
    Ja nadal w dwupaku - nic się nie dzieje, zero skurczy, zero widoków odchodzącego czopa. Dzis popołudniu wizyta u gina - ciekawe co powie.

Termin na 7 maja tut tuz - L4 tez w tym dniu się konczy - ciekawe czy mi przedłuzy L4 czy jak. Chcę już rodzic!!!!
    Do pracy Cie nie wysle. Slash szybko zlecialo. Dzieciowi widocznie calkiem dobrze w srodku. Zycze jednak szybkiego i latwego porodu.

Zofia8 lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma się rozumiec ze do pracy nie. Tylko podobno niektorzy dr pisza wniosek o macierzynski zamiast dac dalsze L4 - dzis się wypytam.

Fakt - zleciało te 40 tyg.

efcia lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    W Gdansku masz farmacje wieczorowo. 8 tysi za semestr.
    http://rekrutacja.gumed.edu.pl/1239.html

Ty jestes z Gdanska?

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    I dobrze, ze nie ma... co to za farmaceuta po zaocznych studiach :-) medycznych kierunków chyba nie ma w systemie zaocznym, ale mogę się mylić.
    Som, moja droga. Piniadz rzadzi swiatem, rowniez tym akademickim.

Ja bym sobie tez poszla na medycyne. Zawsze chcialam byc lekarzem.

ola_35, chruszczow, stara.krycha lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    W Gdansku masz farmacje wieczorowo. 8 tysi za semestr.
    http://rekrutacja.gumed.edu.pl/1239.html

Ty jestes z Gdanska?

Do Gdańska mam 330km, raczej wieczorowo odpada :-)

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Ma się rozumiec ze do pracy nie. Tylko podobno niektorzy dr pisza wniosek o macierzynski zamiast dac dalsze L4 - dzis się wypytam.

Fakt - zleciało te 40 tyg.

Z tego co wiem, to można wziąć dalej zwolnienie tylko nie na ciążę ale na jakąś inną dolegliwość.

‹‹ 9061 9062 9063 9064 9065 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ