X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Komornicy tez sie maja dobrze. A najlepszy zawod Dyrektor:-)

Oczywiscie, ze Dyrektor ;-)

PS. Ach te super polskie komedie czasow komuny :-)

BISCA lubi tę wiadomość

Zofia8
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ojciec Dyrektor? ;-) blisko mojego moherowego serca.....
    Zwal jak zwal moze byc i Derektor ale jak raz juz sie zostaje to idzie sie z wiatrem i piach w oczy nie wieje.

Reni lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Mój mąż skończył mechanikę i budowę maszyn, ale jakoś nie odczuwam żeby miał szczególnie łatwo po tym kierunku, chyba mieszkamy w za małym miescie na takie kierunki. Na prawo zdawałam zaraz po maturze, ale za wysoko poprzeczke sobie postawiłam, zachciało mi się do Sopotu, było 17 osób na 1 miejsce i się po prostu nie dostałam. I jeszcze się tak zastanawiam czy gdybym skończyła taki kierunek scisły, czy jest w ogóle szansa żeby na takie stanowisko meskie zatrudnili kobietę? A tak realnie to szukałam farmacji zaocznej, niestety nigdzie nie ma.
    Tylko do Norwegii! Lezysz i pachniesz jak Dziobak , vovlo samo pod drzwi slicznego skandynawskiego domu podjezdza . Maz by sie tam odnalazl zawodowo.

efcia, ola_35, Dziobak, stara.krycha, Zofia8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sie dzieje z Elfem?

Aasiula, Zofia8, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Mój mąż skończył mechanikę i budowę maszyn, ale jakoś nie odczuwam żeby miał szczególnie łatwo po tym kierunku, chyba mieszkamy w za małym miescie na takie kierunki. Na prawo zdawałam zaraz po maturze, ale za wysoko poprzeczke sobie postawiłam, zachciało mi się do Sopotu, było 17 osób na 1 miejsce i się po prostu nie dostałam. I jeszcze się tak zastanawiam czy gdybym skończyła taki kierunek scisły, czy jest w ogóle szansa żeby na takie stanowisko meskie zatrudnili kobietę? A tak realnie to szukałam farmacji zaocznej, niestety nigdzie nie ma.

I dobrze, ze nie ma... co to za farmaceuta po zaocznych studiach :-) medycznych kierunków chyba nie ma w systemie zaocznym, ale mogę się mylić.
    Masz rację w dużych miastach łatwiej. Jeśli ktoś jest dobrym specjalistą to płeć nie powinna mieć znaczenia w idealnym świecie :-) parytety podobno mamy :-)

• Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Informatyka, prawo, fizyka kwantowa:-) - biora wszedzie, dobrze placa.'

...no i medycyna, oczywiście!

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cala strona dla mnie! Dobrze akurAt jest 978 - moje szczesliwe numbers!

stara.krycha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówię do mojej mamy, że dzisiaj pierwszy dzień matur.

A mama:
    Ojej, a ja zapomniałam i nawet się nie denereuję! :-D

Jej wnuk zdaje.

SolarPolar, chruszczow, Aasiula, Reni, efcia, Zofia8, gretka, kkisia, malgos741, anna maria, BISCA, megan8, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola35 - zaocznie jest chyba rehabilitacja. Moze to by ci podpasowalo?

• Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam dziołszki

... do zaś :-)

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pieknie jest 18stp,cieplo i milo :-)

chruszczow, efcia, Aasiula, gretka, kkisia, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo studium medyczne, protetycy dobrze zarabiają.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to zaluje ze nie zostalam lesniczym. Mialabym swoja lesniczowke gdzies w lesie. Dlugie rozmowy z drzewami, zdrowe powietrze, spokoj duszy i drewno do kominka gratis:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 11:47

Aasiula, efcia, chruszczow, stara.krycha, Zofia8, Bozia3, BISCA, megan8, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Ja nadal w dwupaku - nic się nie dzieje, zero skurczy, zero widoków odchodzącego czopa. Dzis popołudniu wizyta u gina - ciekawe co powie.

Termin na 7 maja tut tuz - L4 tez w tym dniu się konczy - ciekawe czy mi przedłuzy L4 czy jak. Chcę już rodzic!!!!

Reni, chruszczow, macduska, ola_35, efcia, Arwena, stara.krycha, Simba, Zofia8, Magdala, kkisia, malgos741, Parka, anna maria, BISCA, megan8, ComeToMeBaby, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Witajcie!
    Ja nadal w dwupaku - nic się nie dzieje, zero skurczy, zero widoków odchodzącego czopa. Dzis popołudniu wizyta u gina - ciekawe co powie.

Termin na 7 maja tut tuz - L4 tez w tym dniu się konczy - ciekawe czy mi przedłuzy L4 czy jak. Chcę już rodzic!!!!
    Do pracy Cie nie wysle. Slash szybko zlecialo. Dzieciowi widocznie calkiem dobrze w srodku. Zycze jednak szybkiego i latwego porodu.

Zofia8 lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma się rozumiec ze do pracy nie. Tylko podobno niektorzy dr pisza wniosek o macierzynski zamiast dac dalsze L4 - dzis się wypytam.

Fakt - zleciało te 40 tyg.

efcia lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    W Gdansku masz farmacje wieczorowo. 8 tysi za semestr.
    http://rekrutacja.gumed.edu.pl/1239.html

Ty jestes z Gdanska?

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    I dobrze, ze nie ma... co to za farmaceuta po zaocznych studiach :-) medycznych kierunków chyba nie ma w systemie zaocznym, ale mogę się mylić.
    Som, moja droga. Piniadz rzadzi swiatem, rowniez tym akademickim.

Ja bym sobie tez poszla na medycyne. Zawsze chcialam byc lekarzem.

ola_35, chruszczow, stara.krycha lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    W Gdansku masz farmacje wieczorowo. 8 tysi za semestr.
    http://rekrutacja.gumed.edu.pl/1239.html

Ty jestes z Gdanska?

Do Gdańska mam 330km, raczej wieczorowo odpada :-)

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Ma się rozumiec ze do pracy nie. Tylko podobno niektorzy dr pisza wniosek o macierzynski zamiast dac dalsze L4 - dzis się wypytam.

Fakt - zleciało te 40 tyg.

Z tego co wiem, to można wziąć dalej zwolnienie tylko nie na ciążę ale na jakąś inną dolegliwość.

‹‹ 9061 9062 9063 9064 9065 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ