35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba skad znasz tyle zagranicznych slowSimba wrote:Zosia, a co nie szkodzi?
Oczywiscie ze jest w tych wszystkich kremach tablica Mendeleeva (czy jak to sie tam pisze). Ale teog specyfiku nie widze. Moze w dawniejszych wersjach byl?
A co do drogich kosmetykow to sie z Toba zgadzam. Wprawdzie Diora nie uzywalam, ale nawet po Clarinsie widzialam roznice. A ostatnio wyprobowalam Nuxe i Filorga i powiem szczerze ze oba sa tak dobre ze nie wiem na ktory sie zdecydowac.
To sklad Musteli
Stretch Marks Prevention Cream with fragrance:
AQUA/WATER/EAU, DI-C12-13 ALKYL MALATE, ETHYLHEXYL COCOATE, CETEARYL ALCOHOL, DICAPRYLYL CARBONATE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, BUTYLENE GLYCOL, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D’ABEILLE, LAURETH-23, GALACTOARABINAN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERYL STEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, CETYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, CETYL PALMITATE, COCOGLYCERIDES, SCLEROTIUM GUM, ZINC GLUCONATE, PENTYLENE GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SOPHORA JAPONICA FRUIT EXTRACT, HYDROLYZED AVOCADO PROTEIN, MALTODEXTRIN, CITRIC ACID, LUPINUS ALBUS SEED EXTRACT, TOCOPHEROL.
Stretch Marks Prevention Cream fragrance-free:
Aqua (Water), Di-C12-13 Alkyl Malate, Ethylhexyl Cocoate, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Hydrolyzed Soy Protein, Butylene Glycol, Cera Alba (Beeswax), Laureth-23, Galactoarabinan, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, 1,2-Hexanediol, Cetyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Cetyl Palmitate, Cocoglycerides, Sclerotium Gum, Zinc Gluconate, Pentylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sophora Japonica Fruit Extract, Hydrolyzed Avocado Protein, Maltodextrin, Citric Acid, Lupinus Albus Seed Extract, Tocopherol.Zofia8, Simba, chruszczow lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie, nie, nie. Już i tak nie mogę stosować odżywki revitalash, a Ty mi kazesz to czytać... To czym mam się kurka smarować? Masłem???
mamatrojki80, anna maria, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja mam tam takie skaly, ze stado wiewiorek by im nie dalo rady...
anna maria, Dziobak, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Witam wieczornie, niezmiernie sie ciesze z 2 dni wolnego
macduska, anna maria, gretka, Simba, ania.g, moremi, chruszczow, efcia, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:I widzisz warto bylo poczytac
Usunieto toksyczny skladnik ale nie ma takich, ktore maja przyniesc zamierzony skutek-antyrozstepowy, wiec lepiej poszukac innego produktu.MartaDidi, anna maria, mamatrojki80, Dziobak, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:HELLO! PO MUSTELI NIE MA ROZSTEPOW
mamatrojki80, anna maria, Dziobak, Zofia8, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ale u mnie jak już wstaje rano, to sucha jakaś jestem po tym oleju. Za to jak się posmaruje to jak na slizgawce z łazienki do łóżka mogę trafić
Do jedzenia ponoć dobryanna maria, moremi, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Helka pokazala mi dzisiaj moc jednego ,jak szukalam czy ma drugiego i ta mala malpa odrazu mnie ugryzlaMartaDidi wrote:NIe znasz mocy i potegi mleczakow... Jak wyrosna, wloz palec- wyparzony nad piekarnikiem- do paszczu stworka... Skalniak to pikus...
MartaDidi, Zofia8, Simba, moremi, megan8, Magdala, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:nie znam gościa ale nie zawsze jest to z brudu, czasami jakaś choroba a czasami genetyczne sprawy
nic nie pomoże, nawet zdzieranie skóry do żywego
masakra, był kiedyś o tym program, nie pamiętam nazwy tej choroby, ale tej dziewczyny o której to było to mi tak szkoda było ze się poryczałamchruszczow lubi tę wiadomość
anna maria wrote:Simba skad znasz tyle zagranicznych slow
Po niemiecku tez szprecham, pacz:
Ich habe grube babe gedupcichMartaDidi, anna maria, moremi, Bozia3, Heretyczka, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wole arganowy. Cala ciaze smarowalam nim wlosy przed myciem i byly ok. Okazjonalnie tez brzuch po kapieli. Teraz kilka razy posmarowalam kokosowym i wlasnie mam wrazenie ze wysusza on
Simba, anna maria, paszczakin, Aasiula lubią tę wiadomość