35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:A mi arganowy nie lezy wybitnie. Nabylam sobie maske z tymze olejkiem. Po 5 minutach od polozenia jej na pysku czulam sie jak jak mewa ocalona z katastrofy ekologicznej - pozlepiana, tlusta...I zmyc sie tego nie dalo...
Musi byc sam, czysty, od brudnej baby z Maroko, w tlustej butelce, z farfoclami na dnie.anna maria, chruszczow, moremi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A mi arganowy nie lezy wybitnie. Nabylam sobie maske z tymze olejkiem. Po 5 minutach od polozenia jej na pysku czulam sie jak jak mewa ocalona z katastrofy ekologicznej - pozlepiana, tlusta...I zmyc sie tego nie dalo...
Simba, Dziobak, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Simba wrote:Nie, nie, nie
Musi byc sam, czysty, od brudnej baby z Maroko, w tlustej butelce, z farfoclami na dnie.
ania.g, anna maria, moremi, Simba, macduska, Magdala, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:O zesz w doope, krem za tysiaka placac w zlociszach??
Ale ze dobry?? Hmm, grosz do grosza...Dziobak, anna maria, moremi, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:widzisz dla Ciebie to są tylko rozważania teoretyczne
try walking in my shoes
wiesz że ja też jestem mama trójki?
Nie wiem, nie znam Twojej historii, ale uważam, że nie ma to nic wspólnego z kremem na rozstępy czy rozjaśnianiem włosów (jesteś brunetką), a o tym była dyskusja.anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No wlasnie - ale wiesz, jak sie na rumuna przejdziesz po perfumeriach i wyzebrach dwa kilo probek, to na jakis czas starcza
anna maria, moremi, Bozia3, Simba, Magdala, Aasiula, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:pono mocno przereklamowany
a wiecie że to są nasiona przetrawione i wydalone z kupą jakiegoś miejscowego zwierzaka a tubylcy to potem zbierają i ładują w pazłotkamoremi, anna maria, chruszczow, Simba, Zofia8, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
chruszczow wrote:widzisz dla Ciebie to są tylko rozważania teoretyczne
try walking in my shoes
wiesz że ja też jestem mama trójki?
U mnie dochodzą krwiaczki, ale nie leże w łóżku calymi dniami, bo nie chcę mieć płaskiej i szerokiej dupy. Trochę luzu też trzeba, bo stres nie działa korzystnie ani na płód, ani na ceręanna maria, ComeToMeBaby, mamatrojki80, chruszczow, macduska, Simba, efcia, Zofia8, Magdala, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Sisley tez zaje, ale dla mnie za drogi still
, ale kremy od ok 1,5 roku - namowiona przez kolezanke - bo vichy mi wystarczaly - jednak jest duza roznica
w jakosci ale czy mi one zakonserwuja mlodosc? Mmoja tesciowa na nivea cale zycie i cera ma piekna.
anna maria, Simba, megan8, Arwena lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:pono mocno przereklamowany
a wiecie że to są nasiona przetrawione i wydalone z kupą jakiegoś miejscowego zwierzaka a tubylcy to potem zbierają i ładują w pazłotkaComeToMeBaby, mamatrojki80, anna maria, moremi, macduska, Simba, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, zobacz sobie!
http://www.lindex.com/no/barn/baby-44-86-cm/nyfoedt-(44-68-cm)/
http://www.lindex.com/no/barn/baby-44-86-cm/overdeler/#!/page1/row1
http://www.lindex.com/no/barn/baby-44-86-cm/overall-sett/
Ja jeszcze się nie rozglądam, ale jednego bodziaka z kotami już dostałam, a dzisiaj mi ta sama kolezanka napisała, że jeszcze coś znalazła. Na 100% z kotami.
Boję się koleżanek...Dziobak, anna maria, Bozia3, mamatrojki80, Simba, Zofia8, Magdala, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
chruszczow wrote:historia jest krótka, mogę ją zawrzeć w trzech słowach
jestem sama, nie mam dzieci i jest mi niedobrzeanna maria, mamatrojki80, Mega, Simba, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!