X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja laski pedze do m, bo już jest i wyszedł z jednostki, spotykamy się w pół drogi to od razu kota nakarmimy.
    Podobno m załatwił łopatkę z dzika. Kuźwa, jak ja mam to ogarnąć?!?! No i mam nadzieję, że mięso zdrowe. Muszę go wziąć na spytki skąd to. Mam nadzieję, że sami tego dzika nie upolowali...

kapturnica, BISCA, Mala79, kkisia, Elfik, efcia, Krakonka, Magdala, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ale i tak masz bardzo ale to bardzo pozna wizyte ..Pilne jest na now..Ja bym walczyla o szybszy termin :)

Wiesz ja tak nie umiem, moze kiedys sie tego naucze i tak jak tam dzisiaj dzwonilam to rece mi sie trzesly nie wiem dlaczego i bylam jakas nieswoja jakbym wymuszala ....

Ja juz tak mam ...

Sprobuje zadzwonic w inne miejsce i tam zagrac w otwarte karty i byc bardziej stanowcza, moze sie uda na wczesniej...

Chociaz wizyte mam u neurochirurga na 22 lipca

Taaa a pytanie teraz czy z opisem zdarza ...

Masz racje ide sie bawic w dzwonienie dalej...

caffe, Elfik, efcia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mowcie co chcecie ale to mi sie bardzo zdjecie podoba :)
    http://www.planujemydziecko.pl/index.php/Ciekawostki/Twoje-galerie-zdjec/Nasze-brzuszki/Coreczka
    Mnie też, ale taki ciążowy akt jednak zostawilabym dla siebie.

Reni, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mowcie co chcecie ale to mi sie bardzo zdjecie podoba :)
    http://www.planujemydziecko.pl/index.php/Ciekawostki/Twoje-galerie-zdjec/Nasze-brzuszki/Coreczka

Ok, to jest estetyczne. Ladne ujecien dyskretne kolory.
    Lubie to

i tez kcem taki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Mala79, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Wiesz ja tak nie umiem, moze kiedys sie tego naucze i tak jak tam dzisiaj dzwonilam to rece mi sie trzesly nie wiem dlaczego i bylam jakas nieswoja jakbym wymuszala ....

Ja juz tak mam ...

Sprobuje zadzwonic w inne miejsce i tam zagrac w otwarte karty i byc bardziej stanowcza, moze sie uda na wczesniej...

Chociaz wizyte mam u neurochirurga na 22 lipca

Taaa a pytanie teraz czy z opisem zdarza ...

Masz racje ide sie bawic w dzwonienie dalej...
    Ić iC bo skoro masz pilne to amsz sie dostac bez zadnej łaski jak najszybciej..Po to jest ten tryb..I musisz przyjac do wiadomosci ,ze nie zalatwiasz sobei nic po znajomosci czy ze robisz jakies machloje..To Ci sie nalezy jak psu micha :)

ComeToMeBaby, Mala79, Elfik, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ok, to jest estetyczne. Ladne ujecien dyskretne kolory.
    Lubie to

i tez kcem taki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    No mi sie spodobala ta kwintesencja kobiecosci w ciazy..Piekne piersi , piekny brzuszek bez epatowania ciapskiem..Cudo :)
    Ps.jak moj zjedzie kaze sobie na pamiatke takie zdjecie cyknac :3

ComeToMeBaby, BISCA, Mala79, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może go potrącił jak wracał
    ComeToMeBaby wrote:
    Mam nadzieję, że sami tego dzika nie upolowali...

BISCA, kapturnica, Mala79, kkisia, Dziobak, Elfik, efcia, Krakonka, Magdala, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaha Renek ja pierodle osmarkalam sie ze smiechu 2smiech2.gif

Mala79, kkisia, efcia, Reni, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytaj czy przebadane jest to mięso

efcia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie wiem ale podobno sa one specjalnie dostosowywane do kobiet ciezarnych ,A jak jest naprawde chuj wie .Ale zauwazylam ,ze na nim przed i po zarciu mam nizszy cukier niz na tamtym ;) Juz mi sie podoba
    Pierwszy raz słyszę żeby były glukometry dostosowane dla kobiet w ciąży. W zeszłym roku dostałam w poradni taki sami jak ma szwagier chory na cukrzycę.

efcia, dorbie lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Krycha co ja pacze?
    Brałabym, a Ty?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4b079fa5977.jpg
    Oooooo jezusicku!!!!!!!!!!!!! Jaakie cudnosci!!!!! Kcem! <3 <3 <3

efcia, Reni, BISCA, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Tez tak pomyslalam. I wiezie tylko lopatke, bo reszty sie nie dalo zdrapac z maski samochodu...

Mala79, caffe, efcia, Reni, kapturnica, kkisia, Krakonka, BISCA, paszczakin, Magdala, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    A ja laski pedze do m, bo już jest i wyszedł z jednostki, spotykamy się w pół drogi to od razu kota nakarmimy.
    Podobno m załatwił łopatkę z dzika. Kuźwa, jak ja mam to ogarnąć?!?! No i mam nadzieję, że mięso zdrowe. Muszę go wziąć na spytki skąd to. Mam nadzieję, że sami tego dzika nie upolowali...
    Dziczyzna najzdrowsza bo luzem biega po lasach i żre co chce. U mnie będzie serwowana na chrzcinach ale przygotuje ją moja "macocha". Podobno mięcho trzeba najpierw moczyć w kefirze ale więcej nie wiem.

anna maria, efcia, BISCA, Bozia3, megan8, Magdala, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale po obciazeniu 75 g glc?
    Bo na czczo ma byc do 100
    Sorry, trochę namieszałam. Sprawdziłam stare zapiski i miało być : do 100 na czczo o 120-130 dwie godziny po posiłku.

Dzien dobry :)

efcia, dorbie lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8.6 ,fakt ze caly czas mysle ,nie chce zeby mame cos zlego spotkalo .
    Mala79 wrote:
    To chyba z nerwow a kiedy mama bedzie miala wizyte ?

caffe, Mala79, efcia, BISCA, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, lyk-end nareszcie. I co z tego, jak pic nie moge, bo w ciazy jestem. Nie no, powaznie, martwic sie zaczynam. Nie bylam w stanie Was doczytac, bo po lbie jedno mi sie telepie: ze to juz 29dc, a ja nawet nie plamie. Normalnie powinnam sie nakrecic, kupic testa i wysikac dwie krechy, ale to nie takie proste. Moj organizm zdziczal po stymulacji, bo tamten cykl mial 23 dni, a ten sie skonczyc nie chce...

macduska, ania.g, efcia, dorbie, Mala79, Dziobak, kapturnica, kkisia, BISCA, Bozia3, Magdala, Simba, beates, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha, to niech Czerwona Pani idzie w pizd (znaczy oddala się w podskokach) i szybko nie wraca.Przynajmniej rok!

stara.krycha, efcia, dorbie, Mala79, ania.g, kapturnica, kkisia, Zofia8, BISCA, Simba, gosia7122, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    8.6 ,fakt ze caly czas mysle ,nie chce zeby mame cos zlego spotkalo .
    Można się martwić..ją myślałam że zwariuje jak moja mama była chora nikt nie wiedział co jej jest a była z 10 dni w szpitalu. Wypisali kazali dietę trzymać leki brać,póki co ok i Was też będzie dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 12:39

efcia, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Krycha, to niech Czerwona Pani idzie w pizd (znaczy oddala się w podskokach) i szybko nie wraca.Przynajmniej rok!
    Pieknie by bylo, ale cosik mi wiare zaje.. teges... ;-)

efcia, Mala79, kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslisz o tym zeby naszczac ,to poprostu naszczaj i sie nie katuj :-)
    stara.krycha wrote:
    Witam, lyk-end nareszcie. I co z tego, jak pic nie moge, bo w ciazy jestem. Nie no, powaznie, martwic sie zaczynam. Nie bylam w stanie Was doczytac, bo po lbie jedno mi sie telepie: ze to juz 29dc, a ja nawet nie plamie. Normalnie powinnam sie nakrecic, kupic testa i wysikac dwie krechy, ale to nie takie proste. Moj organizm zdziczal po stymulacji, bo tamten cykl mial 23 dni, a ten sie skonczyc nie chce...

ania.g, efcia, stara.krycha, Mala79, caffe, kapturnica, kkisia, BISCA, Bozia3, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 9585 9586 9587 9588 9589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ