35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja laski pedze do m, bo już jest i wyszedł z jednostki, spotykamy się w pół drogi to od razu kota nakarmimy.
Podobno m załatwił łopatkę z dzika. Kuźwa, jak ja mam to ogarnąć?!?! No i mam nadzieję, że mięso zdrowe. Muszę go wziąć na spytki skąd to. Mam nadzieję, że sami tego dzika nie upolowali...kapturnica, BISCA, Mala79, kkisia, Elfik, efcia, Krakonka, Magdala, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No ale i tak masz bardzo ale to bardzo pozna wizyte ..Pilne jest na now..Ja bym walczyla o szybszy termin
Wiesz ja tak nie umiem, moze kiedys sie tego naucze i tak jak tam dzisiaj dzwonilam to rece mi sie trzesly nie wiem dlaczego i bylam jakas nieswoja jakbym wymuszala ....
Ja juz tak mam ...
Sprobuje zadzwonic w inne miejsce i tam zagrac w otwarte karty i byc bardziej stanowcza, moze sie uda na wczesniej...
Chociaz wizyte mam u neurochirurga na 22 lipca
Taaa a pytanie teraz czy z opisem zdarza ...
Masz racje ide sie bawic w dzwonienie dalej...caffe, Elfik, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mowcie co chcecie ale to mi sie bardzo zdjecie podoba
http://www.planujemydziecko.pl/index.php/Ciekawostki/Twoje-galerie-zdjec/Nasze-brzuszki/CoreczkaReni, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mowcie co chcecie ale to mi sie bardzo zdjecie podoba
http://www.planujemydziecko.pl/index.php/Ciekawostki/Twoje-galerie-zdjec/Nasze-brzuszki/Coreczka
Ok, to jest estetyczne. Ladne ujecien dyskretne kolory.
Lubie to
i tez kcem taki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Mala79, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Wiesz ja tak nie umiem, moze kiedys sie tego naucze i tak jak tam dzisiaj dzwonilam to rece mi sie trzesly nie wiem dlaczego i bylam jakas nieswoja jakbym wymuszala ....
Ja juz tak mam ...
Sprobuje zadzwonic w inne miejsce i tam zagrac w otwarte karty i byc bardziej stanowcza, moze sie uda na wczesniej...
Chociaz wizyte mam u neurochirurga na 22 lipca
Taaa a pytanie teraz czy z opisem zdarza ...
Masz racje ide sie bawic w dzwonienie dalej...ComeToMeBaby, Mala79, Elfik, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ok, to jest estetyczne. Ladne ujecien dyskretne kolory.
Lubie to
i tez kcem taki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps.jak moj zjedzie kaze sobie na pamiatke takie zdjecie cyknacComeToMeBaby, BISCA, Mala79, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
może go potrącił jak wracałComeToMeBaby wrote:Mam nadzieję, że sami tego dzika nie upolowali...
BISCA, kapturnica, Mala79, kkisia, Dziobak, Elfik, efcia, Krakonka, Magdala, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie wiem ale podobno sa one specjalnie dostosowywane do kobiet ciezarnych ,A jak jest naprawde chuj wie .Ale zauwazylam ,ze na nim przed i po zarciu mam nizszy cukier niz na tamtym
Juz mi sie podoba
efcia, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:może go potrącił jak wracał
Mala79, caffe, efcia, Reni, kapturnica, kkisia, Krakonka, BISCA, paszczakin, Magdala, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A ja laski pedze do m, bo już jest i wyszedł z jednostki, spotykamy się w pół drogi to od razu kota nakarmimy.
Podobno m załatwił łopatkę z dzika. Kuźwa, jak ja mam to ogarnąć?!?! No i mam nadzieję, że mięso zdrowe. Muszę go wziąć na spytki skąd to. Mam nadzieję, że sami tego dzika nie upolowali...anna maria, efcia, BISCA, Bozia3, megan8, Magdala, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyWitam, lyk-end nareszcie. I co z tego, jak pic nie moge, bo w ciazy jestem. Nie no, powaznie, martwic sie zaczynam. Nie bylam w stanie Was doczytac, bo po lbie jedno mi sie telepie: ze to juz 29dc, a ja nawet nie plamie. Normalnie powinnam sie nakrecic, kupic testa i wysikac dwie krechy, ale to nie takie proste. Moj organizm zdziczal po stymulacji, bo tamten cykl mial 23 dni, a ten sie skonczyc nie chce...
macduska, ania.g, efcia, dorbie, Mala79, Dziobak, kapturnica, kkisia, BISCA, Bozia3, Magdala, Simba, beates, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrycha, to niech Czerwona Pani idzie w pizd (znaczy oddala się w podskokach) i szybko nie wraca.Przynajmniej rok!
stara.krycha, efcia, dorbie, Mala79, ania.g, kapturnica, kkisia, Zofia8, BISCA, Simba, gosia7122, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:8.6 ,fakt ze caly czas mysle ,nie chce zeby mame cos zlego spotkalo .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 12:39
efcia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myslisz o tym zeby naszczac ,to poprostu naszczaj i sie nie katujstara.krycha wrote:Witam, lyk-end nareszcie. I co z tego, jak pic nie moge, bo w ciazy jestem. Nie no, powaznie, martwic sie zaczynam. Nie bylam w stanie Was doczytac, bo po lbie jedno mi sie telepie: ze to juz 29dc, a ja nawet nie plamie. Normalnie powinnam sie nakrecic, kupic testa i wysikac dwie krechy, ale to nie takie proste. Moj organizm zdziczal po stymulacji, bo tamten cykl mial 23 dni, a ten sie skonczyc nie chce...
ania.g, efcia, stara.krycha, Mala79, caffe, kapturnica, kkisia, BISCA, Bozia3, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość