35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:wkurwiłaś mnie
nie masz litości
caffe nie wku... sie
chcesz to ja nasikam za krycheWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 12:59
stara.krycha, Elfik, kkisia, kapturnica, BISCA, caffe, gosia7122, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:no byc moze wisz jak to jest Co chwile cosik wymyslaja ..To i moze serie dla babn w ciazy wymyslili ??
Ja tez nie wierze, ze to jakas roznica. To ma pokazywac stezenie cukru we krwi, a nie hormony ciazoweefcia, Elfik, dorbie, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:O, i to jest przedni pomysl. Sikaj Efcia!
ciekawe co wysikam hmm....
jestem w 12 dc
edit: w 13Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 13:01
Elfik, dorbie, stara.krycha, kkisia, Krakonka, BISCA, Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Utnij cukry! To cala tajemnica
Mnie sie tak po mojej ciazowej cukrzycy poprzestawialo, ze caly czas rozcienczam soki z kartonu woda pol na pol, bo sa wg mnie za slodkie. I tak, krok po kroczku...Tylek sie jakos trzyma
Ja bym Cię zatrudniła na personalnego dietetyka i trenera
BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:A ja laski pedze do m, bo już jest i wyszedł z jednostki, spotykamy się w pół drogi to od razu kota nakarmimy.
Podobno m załatwił łopatkę z dzika. Kuźwa, jak ja mam to ogarnąć?!?! No i mam nadzieję, że mięso zdrowe. Muszę go wziąć na spytki skąd to. Mam nadzieję, że sami tego dzika nie upolowali...
To dopiero samiec. Prawdziwe mięso upolowane do jaskini przynosi.
A Ty, niewdzięczna, ciesz się, że nie musisz skórować i wyflaczać
stara.krycha, kkisia, Reni, Zofia8, efcia, Bozia3, Magdala, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyCaffe!!!!
Mam pomysł na strój na jutrzejszą imprezę komunijną dla Ciebie!
Nic a nic nie będzie widać!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfd9d4c96d64.jpgElfik, kapturnica, Krakonka, Reni, Zofia8, efcia, dorbie, kkisia, ania.g, BISCA, Bozia3, Niuta, Mala79, Magdala, Sabina, gosia7122, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk trza isc sie ogarnac moje dziecie juz godzine wraca do domu ciekawe co bylo takiego intratnego po drodze
tzn przejsc jedna ulice ze swiatlami i dlugosc bloku i juz jest szkola...
Denerwuje mnie zawsze z takimi powrotami...
Ide z psem to zerkne gdzie Go wywialo wrrr
A pozniej wszystko na leb a szyje bo o 15.30 idzie na te kregleElfik, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:To dopiero samiec. Prawdziwe mięso upolowane do jaskini przynosi.
A Ty, niewdzięczna, ciesz się, że nie musisz skórować i wyflaczać
I skóry zębami garbować!Elfik, Krakonka, Reni, efcia, kkisia, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:I kasa leci... Bo rynek duzy.
Ja tez nie wierze, ze to jakas roznica. To ma pokazywac stezenie cukru we krwi, a nie hormony ciazoweefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPonieważ leże i oglądam tv, to wyłapałam w dzien dobry tvn przedstawienie nowej piramidy żywieniowej, co prawda nazwali jak odwrócona, ale jaka tam odwrócona jest. Podoba mi się i my faktycznie tak jemy.
Najniżej 3 grupy produktów: warzywa i owoce, oleje tzw zdrowe tłuszcze, pieczywo pelnoziarniste
wyżej- straczkowe chyba kasze(tego nie jestem pewna do konca) i ryby z drobiem
najwyzej - mieso czerwone, nabiał, masło
Do tej pory podstawą były weglowodany wszystkie razemefcia, ania.g, Mala79, malgos741, Mega, megan8 lubią tę wiadomość