X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Witam, lyk-end nareszcie. I co z tego, jak pic nie moge, bo w ciazy jestem. Nie no, powaznie, martwic sie zaczynam. Nie bylam w stanie Was doczytac, bo po lbie jedno mi sie telepie: ze to juz 29dc, a ja nawet nie plamie. Normalnie powinnam sie nakrecic, kupic testa i wysikac dwie krechy, ale to nie takie proste. Moj organizm zdziczal po stymulacji, bo tamten cykl mial 23 dni, a ten sie skonczyc nie chce...
    Rób testa :)

efcia, stara.krycha, caffe, Mala79, kapturnica, kkisia, BISCA, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dorbie - też krwawiłam żywą krwią - leż i odpoczywaj
    W jakim tygodniu? W ostatniej ciązy? To pocieszajace jak ktos krwawił i ciąza dalej była ok.
    Leżę
    Finanse w głowie uspokoiłam, damy radę

efcia, ania.g, Mala79, caffe, Dziobak, kapturnica, macduska, Elfik, kkisia, Krakonka, Zofia8, BISCA, gretka, megan8, Magdala, gosia7122, malgos741, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Myslisz o tym zeby naszczac ,to poprostu naszczaj i sie nie katuj :-)
    Ja nie mam testa w domu, bo mi toto w zyciu potrzebne nie bylo. Tak, wiem, mozna isc do apteki i kupic. Ale to jutro, bo dzis poranny mocz mi sie jakby zdezaktualizowal ;-)

efcia, kapturnica, macduska, kkisia, Zofia8, BISCA, Bozia3, Magdala, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    8.6 ,fakt ze caly czas mysle ,nie chce zeby mame cos zlego spotkalo .
    Aniu to zrozumiale, nikt tego nie chce...
    Ale z drugiej strony poki konkretow nie ma, swoim stresem tez sie mozesz przyczynic do tego, ze mama wyczuje Twoja nerwowosc i sie Jej udzieli...
    Wiem, ze to trudne ale zdobadz sie na pozytywne mysli...

Te brzydkie i negatywne a sio, tfu, tfu i takie tam

ania.g, efcia, caffe, kapturnica, kkisia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie tak sobie pomyślałam ;-)
    Dziobak wrote:
    Tez tak pomyslalam. I wiezie tylko lopatke, bo reszty sie nie dalo zdrapac z maski samochodu...

Dziobak, kapturnica, kkisia, BISCA, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Dorbie wyslalam Tobie przyjaciolkarstwo bo Ty widze, tez albo z Poznania albo w nim pracujesz :-) ...
    A w kupie razniej zawsze mozna se kawe tudziez soczek chlapnac na miescie :-D jak juz bedziesz mogla
    Jesli sie nie narzucam rzecz jasna...
    Niestety nie z Poznania :-( Z Gdańska, a w Poznaniu to mam duża rodzine tylko

Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Aniu to zrozumiale, nikt tego nie chce...
    Ale z drugiej strony poki konkretow nie ma, swoim stresem tez sie mozesz przyczynic do tego, ze mama wyczuje Twoja nerwowosc i sie Jej udzieli...
    Wiem, ze to trudne ale zdobadz sie na pozytywne mysli...

Te brzydkie i negatywne a sio, tfu, tfu i takie tam
    Dobrze powiedziane. To nie jest łatwe ale trzeba słać pozytywną energię!

efcia, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ja nie mam testa w domu, bo mi toto w zyciu potrzebne nie bylo. Tak, wiem, mozna isc do apteki i kupic. Ale to jutro, bo dzis poranny mocz mi sie jakby zdezaktualizowal ;-)

ja robilam w 12dpo z trzeciego sikania i wyszła piekna druga krecha
    wiec lec po testa i nie marudz :-)

stara.krycha, ania.g, caffe, kapturnica, Mala79, Elfik, kkisia, BISCA, Bozia3, Magdala, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Krycha sikaj!
    Ja sikalam w 29 dniu sikiem popoludniowym... i wyszly pikne grube krechy...

stara.krycha, ania.g, efcia, kapturnica, caffe, kkisia, BISCA, Bozia3, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Jutro pojde, przeciez jutro moze mnie zalac, prawda? No ja nie moge byc w ciazy, to jest fizycznie niemozliwe. Tyle cykli i nic, to teraz nagle by wyszlo? Tak bez staran, badan, suplementow? Eeee, nie wierze... :-P

ania.g, Dziobak, efcia, caffe, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Jutro pojde, przeciez jutro moze mnie zalac, prawda? No ja nie moge byc w ciazy, to jest fizycznie niemozliwe. Tyle cykli i nic, to teraz nagle by wyszlo? Tak bez staran, badan, suplementow? Eeee, nie wierze... :-P
    Oj,uwierz mi można się zdziwić :)

stara.krycha, caffe, efcia, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pierwszy raz słyszę żeby były glukometry dostosowane dla kobiet w ciąży. W zeszłym roku dostałam w poradni taki sami jak ma szwagier chory na cukrzycę.
    Ja tez nie slyszalam o tym wczesniej a dzis kazala mi odstawic glukometr co wczoraj sobie zalatwilam go i paski z firmy diagnostic gold i przerzucic na contour plus bayera slodkie mamy.Mysle ,ze moze cos jest na rzeczy trochu bo po co by mi kazala zmeinic ??Tym bardziej ,ze tamten byl nowka nie smigawka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 12:51

efcia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Krycha sikaj!
    Ja sikalam w 29 dniu sikiem popoludniowym... i wyszly pikne grube krechy...
    Nie wyjda mi krechy, cykle mi zdziczaly, organizm z hormonami sobie nie radzi. Ja i ciaza? Zarty jakies! :-P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Niestety nie z Poznania :-( Z Gdańska, a w Poznaniu to mam duża rodzine tylko

Hehe to cos zle rozszyfrowalam w poscie Twoim ...

efcia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    ić kurde dzisiaj.

stara.krycha, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    jo tyz w 12tym :)

stara.krycha, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:

zaskocze cie ;-)
    u mnie jedno serducho 3 dni przed owu, zadnych lekow itp i w 41 zaskoczylo wiec ... wszystko sie moze zdarzyc

stara.krycha, ania.g, caffe, kapturnica, Mala79, Elfik, kkisia, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jo tyz w 12tym :)
    No tak, ino chuj wie ktory to dpo, bo nie przylozylam sie do obserwacji w tym cyklu

efcia, Elfik, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tez nie slyszalam o tym wczesniej a dzis kazala mi odstawic glukometr co wczoraj sobie zalatwilam go i paski z firmy diagnostic gold i przerzucic na contour plus bayera slodkie mamy.Mysle ,ze moze cos jest na rzeczy trochu bo po co by mi kazala zmeinic ??Tym bardziej ,ze tamten byl nowka nie smigawka
    Może to jakaś nowość. Ja mam contour plus bayera ale nic o słodkich mamach tam nie ma.

kapturnica lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź Krycha, bo ja spokojnie uroczystości komunijnej przeżywać nie będę mogła ;) A ja taka biedna jestem, oszpecona... Idź :)

efcia, kapturnica, stara.krycha, Mala79, kkisia, BISCA, Bozia3, Simba, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 9586 9587 9588 9589 9590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ