35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Witam, lyk-end nareszcie. I co z tego, jak pic nie moge, bo w ciazy jestem. Nie no, powaznie, martwic sie zaczynam. Nie bylam w stanie Was doczytac, bo po lbie jedno mi sie telepie: ze to juz 29dc, a ja nawet nie plamie. Normalnie powinnam sie nakrecic, kupic testa i wysikac dwie krechy, ale to nie takie proste. Moj organizm zdziczal po stymulacji, bo tamten cykl mial 23 dni, a ten sie skonczyc nie chce...
efcia, stara.krycha, caffe, Mala79, kapturnica, kkisia, BISCA, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dorbie - też krwawiłam żywą krwią - leż i odpoczywaj
Leżę
Finanse w głowie uspokoiłam, damy radęefcia, ania.g, Mala79, caffe, Dziobak, kapturnica, macduska, Elfik, kkisia, Krakonka, Zofia8, BISCA, gretka, megan8, Magdala, gosia7122, malgos741, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Myslisz o tym zeby naszczac ,to poprostu naszczaj i sie nie katuj
efcia, kapturnica, macduska, kkisia, Zofia8, BISCA, Bozia3, Magdala, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:8.6 ,fakt ze caly czas mysle ,nie chce zeby mame cos zlego spotkalo .
Ale z drugiej strony poki konkretow nie ma, swoim stresem tez sie mozesz przyczynic do tego, ze mama wyczuje Twoja nerwowosc i sie Jej udzieli...
Wiem, ze to trudne ale zdobadz sie na pozytywne mysli...
Te brzydkie i negatywne a sio, tfu, tfu i takie tamania.g, efcia, caffe, kapturnica, kkisia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
właśnie tak sobie pomyślałam
Dziobak wrote:Tez tak pomyslalam. I wiezie tylko lopatke, bo reszty sie nie dalo zdrapac z maski samochodu...Dziobak, kapturnica, kkisia, BISCA, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Dorbie wyslalam Tobie przyjaciolkarstwo bo Ty widze, tez albo z Poznania albo w nim pracujesz
...
A w kupie razniej zawsze mozna se kawe tudziez soczek chlapnac na miesciejak juz bedziesz mogla
Jesli sie nie narzucam rzecz jasna...Z Gdańska, a w Poznaniu to mam duża rodzine tylko
Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Aniu to zrozumiale, nikt tego nie chce...
Ale z drugiej strony poki konkretow nie ma, swoim stresem tez sie mozesz przyczynic do tego, ze mama wyczuje Twoja nerwowosc i sie Jej udzieli...
Wiem, ze to trudne ale zdobadz sie na pozytywne mysli...
Te brzydkie i negatywne a sio, tfu, tfu i takie tamefcia, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
stara.krycha wrote:Ja nie mam testa w domu, bo mi toto w zyciu potrzebne nie bylo. Tak, wiem, mozna isc do apteki i kupic. Ale to jutro, bo dzis poranny mocz mi sie jakby zdezaktualizowal
ja robilam w 12dpo z trzeciego sikania i wyszła piekna druga krecha
wiec lec po testa i nie marudzstara.krycha, ania.g, caffe, kapturnica, Mala79, Elfik, kkisia, BISCA, Bozia3, Magdala, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ja nie mam testa w domu, bo mi toto w zyciu potrzebne nie bylo. Tak, wiem, mozna isc do apteki i kupic. Ale to jutro, bo dzis poranny mocz mi sie jakby zdezaktualizowal
Ja sikalam w 29 dniu sikiem popoludniowym... i wyszly pikne grube krechy...stara.krycha, ania.g, efcia, kapturnica, caffe, kkisia, BISCA, Bozia3, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:ja robilam w 12dpo z trzeciego sikania i wyszła piekna druga krecha
wiec lec po testa i nie marudzania.g, Dziobak, efcia, caffe, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Jutro pojde, przeciez jutro moze mnie zalac, prawda? No ja nie moge byc w ciazy, to jest fizycznie niemozliwe. Tyle cykli i nic, to teraz nagle by wyszlo? Tak bez staran, badan, suplementow? Eeee, nie wierze...
stara.krycha, caffe, efcia, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Pierwszy raz słyszę żeby były glukometry dostosowane dla kobiet w ciąży. W zeszłym roku dostałam w poradni taki sami jak ma szwagier chory na cukrzycę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 12:51
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Jutro pojde, przeciez jutro moze mnie zalac, prawda? No ja nie moge byc w ciazy, to jest fizycznie niemozliwe. Tyle cykli i nic, to teraz nagle by wyszlo? Tak bez staran, badan, suplementow? Eeee, nie wierze...
stara.krycha, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
zaskocze cie
u mnie jedno serducho 3 dni przed owu, zadnych lekow itp i w 41 zaskoczylo wiec ... wszystko sie moze zdarzycstara.krycha, ania.g, caffe, kapturnica, Mala79, Elfik, kkisia, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja tez nie slyszalam o tym wczesniej a dzis kazala mi odstawic glukometr co wczoraj sobie zalatwilam go i paski z firmy diagnostic gold i przerzucic na contour plus bayera slodkie mamy.Mysle ,ze moze cos jest na rzeczy trochu bo po co by mi kazala zmeinic ??Tym bardziej ,ze tamten byl nowka nie smigawka
kapturnica lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4