35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Rób testastara.krycha wrote:Witam, lyk-end nareszcie. I co z tego, jak pic nie moge, bo w ciazy jestem. Nie no, powaznie, martwic sie zaczynam. Nie bylam w stanie Was doczytac, bo po lbie jedno mi sie telepie: ze to juz 29dc, a ja nawet nie plamie. Normalnie powinnam sie nakrecic, kupic testa i wysikac dwie krechy, ale to nie takie proste. Moj organizm zdziczal po stymulacji, bo tamten cykl mial 23 dni, a ten sie skonczyc nie chce...
efcia, stara.krycha, caffe, Mala79, kapturnica, kkisia, BISCA, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyW jakim tygodniu? W ostatniej ciązy? To pocieszajace jak ktos krwawił i ciąza dalej była ok.Bozia3 wrote:Dorbie - też krwawiłam żywą krwią - leż i odpoczywaj
Leżę
Finanse w głowie uspokoiłam, damy radę
efcia, ania.g, Mala79, caffe, Dziobak, kapturnica, macduska, Elfik, kkisia, Krakonka, Zofia8, BISCA, gretka, megan8, Magdala, gosia7122, malgos741, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie mam testa w domu, bo mi toto w zyciu potrzebne nie bylo. Tak, wiem, mozna isc do apteki i kupic. Ale to jutro, bo dzis poranny mocz mi sie jakby zdezaktualizowalanna maria wrote:Myslisz o tym zeby naszczac ,to poprostu naszczaj i sie nie katuj

efcia, kapturnica, macduska, kkisia, Zofia8, BISCA, Bozia3, Magdala, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu to zrozumiale, nikt tego nie chce...anna maria wrote:8.6 ,fakt ze caly czas mysle ,nie chce zeby mame cos zlego spotkalo .
Ale z drugiej strony poki konkretow nie ma, swoim stresem tez sie mozesz przyczynic do tego, ze mama wyczuje Twoja nerwowosc i sie Jej udzieli...
Wiem, ze to trudne ale zdobadz sie na pozytywne mysli...
Te brzydkie i negatywne a sio, tfu, tfu i takie tam
ania.g, efcia, caffe, kapturnica, kkisia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
właśnie tak sobie pomyślałam

Dziobak wrote:Tez tak pomyslalam. I wiezie tylko lopatke, bo reszty sie nie dalo zdrapac z maski samochodu...
Dziobak, kapturnica, kkisia, BISCA, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety nie z PoznaniaMala79 wrote:Dorbie wyslalam Tobie przyjaciolkarstwo bo Ty widze, tez albo z Poznania albo w nim pracujesz
...
A w kupie razniej zawsze mozna se kawe tudziez soczek chlapnac na miescie
jak juz bedziesz mogla
Jesli sie nie narzucam rzecz jasna...
Z Gdańska, a w Poznaniu to mam duża rodzine tylko
Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobrze powiedziane. To nie jest łatwe ale trzeba słać pozytywną energię!Mala79 wrote:Aniu to zrozumiale, nikt tego nie chce...
Ale z drugiej strony poki konkretow nie ma, swoim stresem tez sie mozesz przyczynic do tego, ze mama wyczuje Twoja nerwowosc i sie Jej udzieli...
Wiem, ze to trudne ale zdobadz sie na pozytywne mysli...
Te brzydkie i negatywne a sio, tfu, tfu i takie tam
efcia, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
stara.krycha wrote:Ja nie mam testa w domu, bo mi toto w zyciu potrzebne nie bylo. Tak, wiem, mozna isc do apteki i kupic. Ale to jutro, bo dzis poranny mocz mi sie jakby zdezaktualizowal

ja robilam w 12dpo z trzeciego sikania i wyszła piekna druga krecha
wiec lec po testa i nie marudz
stara.krycha, ania.g, caffe, kapturnica, Mala79, Elfik, kkisia, BISCA, Bozia3, Magdala, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krycha sikaj!stara.krycha wrote:Ja nie mam testa w domu, bo mi toto w zyciu potrzebne nie bylo. Tak, wiem, mozna isc do apteki i kupic. Ale to jutro, bo dzis poranny mocz mi sie jakby zdezaktualizowal

Ja sikalam w 29 dniu sikiem popoludniowym... i wyszly pikne grube krechy...
stara.krycha, ania.g, efcia, kapturnica, caffe, kkisia, BISCA, Bozia3, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro pojde, przeciez jutro moze mnie zalac, prawda? No ja nie moge byc w ciazy, to jest fizycznie niemozliwe. Tyle cykli i nic, to teraz nagle by wyszlo? Tak bez staran, badan, suplementow? Eeee, nie wierze...efcia wrote:ja robilam w 12dpo z trzeciego sikania i wyszła piekna druga krecha
wiec lec po testa i nie marudz
ania.g, Dziobak, efcia, caffe, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Oj,uwierz mi można się zdziwićstara.krycha wrote:Jutro pojde, przeciez jutro moze mnie zalac, prawda? No ja nie moge byc w ciazy, to jest fizycznie niemozliwe. Tyle cykli i nic, to teraz nagle by wyszlo? Tak bez staran, badan, suplementow? Eeee, nie wierze...

stara.krycha, caffe, efcia, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Ja tez nie slyszalam o tym wczesniej a dzis kazala mi odstawic glukometr co wczoraj sobie zalatwilam go i paski z firmy diagnostic gold i przerzucic na contour plus bayera slodkie mamy.Mysle ,ze moze cos jest na rzeczy trochu bo po co by mi kazala zmeinic ??Tym bardziej ,ze tamten byl nowka nie smigawkaania.g wrote:Pierwszy raz słyszę żeby były glukometry dostosowane dla kobiet w ciąży. W zeszłym roku dostałam w poradni taki sami jak ma szwagier chory na cukrzycę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 12:51
efcia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ić kurde dzisiaj.stara.krycha wrote:Jutro pojde, przeciez jutro moze mnie zalac, prawda? No ja nie moge byc w ciazy, to jest fizycznie niemozliwe. Tyle cykli i nic, to teraz nagle by wyszlo? Tak bez staran, badan, suplementow? Eeee, nie wierze...

stara.krycha, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

-
stara.krycha wrote:Jutro pojde, przeciez jutro moze mnie zalac, prawda? No ja nie moge byc w ciazy, to jest fizycznie niemozliwe. Tyle cykli i nic, to teraz nagle by wyszlo? Tak bez staran, badan, suplementow? Eeee, nie wierze...

zaskocze cie
u mnie jedno serducho 3 dni przed owu, zadnych lekow itp i w 41 zaskoczylo wiec ... wszystko sie moze zdarzyc
stara.krycha, ania.g, caffe, kapturnica, Mala79, Elfik, kkisia, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może to jakaś nowość. Ja mam contour plus bayera ale nic o słodkich mamach tam nie ma.kapturnica wrote:Ja tez nie slyszalam o tym wczesniej a dzis kazala mi odstawic glukometr co wczoraj sobie zalatwilam go i paski z firmy diagnostic gold i przerzucic na contour plus bayera slodkie mamy.Mysle ,ze moze cos jest na rzeczy trochu bo po co by mi kazala zmeinic ??Tym bardziej ,ze tamten byl nowka nie smigawka
kapturnica lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4