35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Sa u nas takie z samych ale ceny tezz kurwa jak z ksiezyca 60zl za kilogram
..To juz wole sie pobawic z pieczeniem chleba w domu
Cukier ranny za wysoki, to juz wiesz. Po 2 godz ponizej 140, ale to juz bedziesz widziala ile jest po godzinie i jak spada.
Chleb powinien byc low carbo, ale one fsktycznie kosztuja duzo, zabaw sie w piekarza. Sprawdzaj produkty, ile w kazdym cukrow. No i najwazniejsze - przeliczniki WW. Jak je rozkminisz i podobierasz do posilkow, to da sie zyc. A w nagrode uzyskasz szczuple uda i maly tylekefcia, kkisia, dorbie, caffe, Mala79, kapturnica, ania.g, Bozia3, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry w końcu słońce! Juhuuu
Kapcia piękny opis taki dorodny
ja idę robić w pon tą glukoze to się będę pytać Cię w razie czego. We wtorek usg.
Miłego dnia wszystkimdorbie, kkisia, Mala79, kapturnica, efcia, Elfik, Bozia3, gosia7122, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:......... zabaw sie w piekarza. Sprawdzaj produkty, ile w kazdym cukrow. No i najwazniejsze - przeliczniki WW. Jak je rozkminisz i podobierasz do posilkow, to da sie zyc. A w nagrode uzyskasz szczuple uda i maly tylek
Dziobak, kapturnica, efcia, Elfik, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:TEŻ chce szczupłe uda i mały tyłek!
Mnie sie tak po mojej ciazowej cukrzycy poprzestawialo, ze caly czas rozcienczam soki z kartonu woda pol na pol, bo sa wg mnie za slodkie. I tak, krok po kroczku...Tylek sie jakos trzyma
peppapig, kapturnica, caffe, ania.g, efcia, dorbie, Krakonka, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:kurcze współczuję Ci, moja kumpela z pracy miała cukrzycę ciążową - cała skłuta była pod koniec - jedynie zadowolona była z wagi - bo zleciało jej 7 kg.
peppapig, Elfik, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Kapta a co specjalnego w tym glukometrze jest dla slodkich mam?
Juz mi sie podoba
gretka, macduska, caffe, kkisia, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Zanim przelecialam watek, juz mialas porady i lekarza.
Cukier ranny za wysoki, to juz wiesz. Po 2 godz ponizej 140, ale to juz bedziesz widziala ile jest po godzinie i jak spada.
Chleb powinien byc low carbo, ale one fsktycznie kosztuja duzo, zabaw sie w piekarza. Sprawdzaj produkty, ile w kazdym cukrow. No i najwazniejsze - przeliczniki WW. Jak je rozkminisz i podobierasz do posilkow, to da sie zyc. A w nagrode uzyskasz szczuple uda i maly tylekNajwazniejszy jest by po godzinie spadal ponizej 120 .Po 2h kazala odpuscic sobie badanie bo mi po 2h ladnie leci i mam nizej znacznie..
Wiem wiem, mialam pacjentow insulinozaleznych kilka ;at wstecz i musialam posilki im komponowac pod niski cukier..Wisz tylko to jak z szewcem w dziurawych butach chodzi.Komus to wsie chce sobie juz gorzej wprowadzci rezim..Ale dam rade dla malego i chudej dupy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 11:55
Dziobak, caffe, kkisia, ania.g, dorbie, Bozia3, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny udalo sie nie mam odleglego terminu na RM ... jupiii
Po tym jak wczoraj Kapta napisala poszlam za ciosem i doczytalam na swoim skierowaniu ze tez mam tryb pilny a ja glupia sie zapisalam na poczatek listopada i dzwoniac dzisiaj do tej samej placowki Pani mi powiedziala, że w takim razie to zmienia postac rzeczy i zaprasza ze skierowaniem juz 10 lipca
Normalnie Kapta buziolki wielkie bo ja rozkojarzona ostatnimi czasy jestem i slepa i nie czytata i nie pisata ....kapturnica, macduska, BISCA, caffe, kkisia, ania.g, Elfik, efcia, dorbie, Krakonka, Bozia3, Simba, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Dziewczyny udalo sie nie mam odleglego terminu na RM ... jupiii
Po tym jak wczoraj Kapta napisala poszlam za ciosem i doczytalam na swoim skierowaniu ze tez mam tryb pilny a ja glupia sie zapisalam na poczatek listopada i dzwoniac dzisiaj do tej samej placowki Pani mi powiedziala, że w takim razie to zmienia postac rzeczy i zaprasza ze skierowaniem juz 10 lipca
Normalnie Kapta buziolki wielkie bo ja rozkojarzona ostatnimi czasy jestem i slepa i nie czytata i nie pisata ....efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorbie wyslalam Tobie przyjaciolkarstwo bo Ty widze, tez albo z Poznania albo w nim pracujesz
...
A w kupie razniej zawsze mozna se kawe tudziez soczek chlapnac na miesciejak juz bedziesz mogla
Jesli sie nie narzucam rzecz jasna...efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
kuźwa co baby mają we łbie, żeby publikować swoje nagie zdjęcia
ja pierdole tfuu.. przeklęłam ..ja wykonuję ruchy frakcyjne po stokroć!
kapturnica wrote:Mowcie co chcecie ale to mi sie bardzo zdjecie podoba
http://www.planujemydziecko.pl/index.php/Ciekawostki/Twoje-galerie-zdjec/Nasze-brzuszki/Coreczkakapturnica, BISCA, Mala79, kkisia, efcia, paszczakin, megan8, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość