35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to zacznij gdzieś od strony 400
zaczyna się robić stały składna początku jeszcze niemrawo ale potem się rozkręci
Mala79 wrote:Efcia dolazlam do strony dwudziestej ktorejs a tam Gosia zdazyla napisac ze po raz kolejny stracila ciaze wiec pierdalnelam ta lekture, rozbeczalam sie i zasnelam ot cale moje czytanie...efcia, caffe, Bozia3, Mala79, BISCA, macduska, kkisia, gosia7122, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Mamy zapowiedzi pierwszej decyzji nowego prezydenta.... dotyczy pomnika smoleńskiego na Krakowskim Przedmieściu ......
To jest priorytet, przecie od tego ludziom się będzie żyło lepiej...efcia, Reni, Bozia3, BISCA, Mala79, kkisia, Elfik, Krakonka, ComeToMeBaby, megan8, Sabina, gosia7122, Simba, beates, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to zacznij gdzieś od strony 400
zaczyna się robić stały składna początku jeszcze niemrawo ale potem się rozkręci
efcia, Reni, Bozia3, BISCA, Mala79, kkisia, megan8, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
wiesz, że mi też
zniechęcają mnie te uschnięte liście z tyłu i rysy na podłodze w prawym roguefcia wrote:patrząc na to zdjecie odechcialo mi sie cionży, wszystko przez te paputyefcia, Mala79, kkisia, Elfik, Krakonka, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mamy zapowiedzi pierwszej decyzji nowego prezydenta.... dotyczy pomnika smoleńskiego na Krakowskim Przedmieściu ......
To jest priorytet, przecie od tego ludziom się będzie żyło lepiej...
jak nie jak tak
przeciez to priorytet, wszyscy wiedzieli ze od tego zaczną
MASAKRAcaffe, Reni, Mala79, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Kaptu, poszukaj sobie może jednak znajdziesz gdzieś ten czystoziarnisty chleb. Po nim wyniki jak na czczo, co więcej człowiek jest syty na kilka godzin i glikemia nie spada gwałtownie..
Ja tez tylko 1 wynik z 3 mialam zły i uznano, że mam cukrzycę ciążowa..efcia, kapturnica, kkisia, Elfik, Krakonka, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
własnie o tym mówiłam
na chuj (o mateńko!to przekleństwo), więc na męskie brzydkie prącie te pomniki
przecież jest jeden na Powązkach, wystarczy chyba
caffe wrote:Mamy zapowiedzi pierwszej decyzji nowego prezydenta.... dotyczy pomnika smoleńskiego na Krakowskim Przedmieściu ......
To jest priorytet, przecie od tego ludziom się będzie żyło lepiej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 11:00
caffe, efcia, kapturnica, Mala79, kkisia, Elfik, gretka, Bozia3, Magdala, gosia7122, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:własnie o tym mówiłam
na chuj te pomniki
przecież jest jeden na Powązkach wystarczy chybaefcia, Reni, kapturnica, Bozia3, Mala79, ania.g, kkisia, gretka, megan8, Magdala, gosia7122, Simba, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Krycha co ja pacze?
Brałabym, a Ty?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4b079fa5977.jpgkapturnica, Bozia3, efcia, BISCA, kkisia, Elfik, gretka, stara.krycha, stara.krycha, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Kapta, ja miała Ci włąśnie pisać, że gdzies czytałam, że zwykłym glukometrem w ciąży cukry się nie powinno badać. Ale widzę, że Cię doktorka poinformowała. i dobrze
. Mowila ,ze te glukometry w aptekach sa podejrzane bo czesc moze nie miec atestow czy cus takiego.. I warto brac recepty na glukometry od lekarzy..Myslalam ,ze ja etz bede kupowala ale jak widac w ciazy sa przywileje
Reni, caffe, Mala79, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
caffe - bidoku - trzymam kciuki za Ciebie - co oni Ci zrobili???? Przeca Ty chuda celebrytka w stringach i szpilach kurewskich - jak Ty się tym ludziom w pracy na oczy pokażesz??? Kuruj się bidoku....
Reni, caffe, macduska, Mala79, BISCA, efcia, kkisia, Magdala, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kaptu, poszukaj sobie może jednak znajdziesz gdzieś ten czystoziarnisty chleb. Po nim wyniki jak na czczo, co więcej człowiek jest syty na kilka godzin i glikemia nie spada gwałtownie..
Ja tez tylko 1 wynik z 3 mialam zły i uznano, że mam cukrzycę ciążowa....To juz wole sie pobawic z pieczeniem chleba w domu
caffe, efcia, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-
Paszcza - ja bym jednak na siłę nie wciskała chłopu dziecka. To jednak facet - a maleństwo może po prostu potrzebuje mamy? Zauważyłam, że jak ja jestem w okolicy - to wygrywam z każdym konkurencję w domu - bo mama.....
Ja biorę go na ręce jak ryczy i dopiero jak się uspokoi i rozbawi - przejmuje go tata....caffe, ania.g, efcia, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - bidoku - trzymam kciuki za Ciebie - co oni Ci zrobili???? Przeca Ty chuda celebrytka w stringach i szpilach kurewskich - jak Ty się tym ludziom w pracy na oczy pokażesz??? Kuruj się bidoku....
Teraz to wyglądam jak jebnięta celebrytka. Dobrze, że mi dupa nie napuchła, bo mogę w stringach chodzić. Chociaż wszystko przede mną...Bozia3, efcia, kkisia, Magdala, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:to zacznij gdzieś od strony 400
Moze lepiej nie wiedziec wszystkiego....Reni, BISCA, efcia, kkisia lubią tę wiadomość