X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie czepiły paputów, może niedawno z gór wróciła
    anna maria wrote:
    To samo pomyslalam te kapcie :-)

efcia, BISCA, Mala79, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zacznij gdzieś od strony 400
    zaczyna się robić stały skład ;-) na początku jeszcze niemrawo ale potem się rozkręci
    Mala79 wrote:
    Efcia dolazlam do strony dwudziestej ktorejs a tam Gosia zdazyla napisac ze po raz kolejny stracila ciaze wiec pierdalnelam ta lekture, rozbeczalam sie i zasnelam ot cale moje czytanie...

efcia, caffe, Bozia3, Mala79, BISCA, macduska, kkisia, gosia7122, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy zapowiedzi pierwszej decyzji nowego prezydenta.... dotyczy pomnika smoleńskiego na Krakowskim Przedmieściu ......
    To jest priorytet, przecie od tego ludziom się będzie żyło lepiej...

efcia, Reni, Bozia3, BISCA, Mala79, kkisia, Elfik, Krakonka, ComeToMeBaby, megan8, Sabina, gosia7122, Simba, beates, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sie czepiły paputów, może niedawno z gór wróciła

patrząc na to zdjecie odechcialo mi sie cionży, wszystko przez te paputy ;-)

Mala79, Elfik, megan8, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zaczyna się robić stały skład ;-) na początku jeszcze niemrawo ale potem się rozkręci
    Ja też kiedyś wróciłam do czasu gdy się pojawiłam itd. uśmiałam się, ze hej :)

efcia, Reni, Bozia3, BISCA, Mala79, kkisia, megan8, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz, że mi też
    zniechęcają mnie te uschnięte liście z tyłu i rysy na podłodze w prawym rogu
    efcia wrote:
    patrząc na to zdjecie odechcialo mi sie cionży, wszystko przez te paputy ;-)

efcia, Mala79, kkisia, Elfik, Krakonka, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mamy zapowiedzi pierwszej decyzji nowego prezydenta.... dotyczy pomnika smoleńskiego na Krakowskim Przedmieściu ......

jak nie jak tak
    przeciez to priorytet, wszyscy wiedzieli ze od tego zaczną ;-)
    MASAKRA

caffe, Reni, Mala79, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaptu, poszukaj sobie może jednak znajdziesz gdzieś ten czystoziarnisty chleb. Po nim wyniki jak na czczo, co więcej człowiek jest syty na kilka godzin i glikemia nie spada gwałtownie..
    Ja tez tylko 1 wynik z 3 mialam zły i uznano, że mam cukrzycę ciążowa..

efcia, kapturnica, kkisia, Elfik, Krakonka, Simba, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie o tym mówiłam
    na chuj (o mateńko!to przekleństwo), więc na męskie brzydkie prącie te pomniki
    przecież jest jeden na Powązkach, wystarczy chyba
    caffe wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 11:00

caffe, efcia, kapturnica, Mala79, kkisia, Elfik, gretka, Bozia3, Magdala, gosia7122, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiesz, że mi też
    zniechęcają mnie te uschnięte liście z tyłu i rysy na podłodze w prawym rogu

2smiech2.gif

kapturnica, Mala79, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    własnie o tym mówiłam
    na chuj te pomniki
    przecież jest jeden na Powązkach wystarczy chyba
    Sorry, ale niech pierdolną 96 krzyży przed pałacem i będzie labirynt dla dzieci. I niech zmienią nazwę kraju na Rzeczpospolitą Smoleńską i będziemy wszyscy pomnikami.

efcia, Reni, kapturnica, Bozia3, Mala79, ania.g, kkisia, gretka, megan8, Magdala, gosia7122, Simba, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha co ja pacze?
    Brałabym, a Ty?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4b079fa5977.jpg

kapturnica, Bozia3, efcia, BISCA, kkisia, Elfik, gretka, stara.krycha, stara.krycha, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Kapta, ja miała Ci włąśnie pisać, że gdzies czytałam, że zwykłym glukometrem w ciąży cukry się nie powinno badać. Ale widzę, że Cię doktorka poinformowała. i dobrze :)
    No nawet dala glukometr za freeko :D . Mowila ,ze te glukometry w aptekach sa podejrzane bo czesc moze nie miec atestow czy cus takiego.. I warto brac recepty na glukometry od lekarzy..Myslalam ,ze ja etz bede kupowala ale jak widac w ciazy sa przywileje XD

Reni, caffe, Mala79, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe - bidoku - trzymam kciuki za Ciebie - co oni Ci zrobili???? Przeca Ty chuda celebrytka w stringach i szpilach kurewskich - jak Ty się tym ludziom w pracy na oczy pokażesz??? Kuruj się bidoku....

Reni, caffe, macduska, Mala79, BISCA, efcia, kkisia, Magdala, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Kaptu, poszukaj sobie może jednak znajdziesz gdzieś ten czystoziarnisty chleb. Po nim wyniki jak na czczo, co więcej człowiek jest syty na kilka godzin i glikemia nie spada gwałtownie..
    Ja tez tylko 1 wynik z 3 mialam zły i uznano, że mam cukrzycę ciążowa..
    Sa u nas takie z samych ale ceny tezz kurwa jak z ksiezyca 60zl za kilogram :-/ ..To juz wole sie pobawic z pieczeniem chleba w domu ;)

caffe, efcia, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza - ja bym jednak na siłę nie wciskała chłopu dziecka. To jednak facet - a maleństwo może po prostu potrzebuje mamy? Zauważyłam, że jak ja jestem w okolicy - to wygrywam z każdym konkurencję w domu - bo mama.....
    Ja biorę go na ręce jak ryczy i dopiero jak się uspokoi i rozbawi - przejmuje go tata....

caffe, ania.g, efcia, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie - też krwawiłam żywą krwią - leż i odpoczywaj

caffe, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja normalnie w spożywczaku za rogiem kupuję chleb pełnoziarnisty żytni.... - to czemu piszecie, że nie da się kupić bez pszenicy???

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - bidoku - trzymam kciuki za Ciebie - co oni Ci zrobili???? Przeca Ty chuda celebrytka w stringach i szpilach kurewskich - jak Ty się tym ludziom w pracy na oczy pokażesz??? Kuruj się bidoku....
    Ja pierwszy raz miałam mieć leczonego zęba kanałowo, bo go złamałam porządnie. No i prawdopodobnie uczulił mnie jakiś składnik leku do dezynfekcji, bo w momencie zaczęłam puchnąć. Poszło na pół ryja.
    Teraz to wyglądam jak jebnięta celebrytka. Dobrze, że mi dupa nie napuchła, bo mogę w stringach chodzić. Chociaż wszystko przede mną...

Bozia3, efcia, kkisia, Magdala, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mowisz ze mam zrobic drugie podejscie ? hmm zastanowie sie :-)
    Moze lepiej nie wiedziec wszystkiego....

Reni, BISCA, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 9582 9583 9584 9585 9586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ