X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to dzien dobry

Pogoda za oknem sloneczna a ja jestem znowu klapnieta....

Dobrze ze juz piatek....
    Chociaz moje dziecie jutro idzie na festyn szkolny z samego rana i mama tez musi duspko ruszyc bo bedzie gral w kosza i trza kibicowac

Milego dzionka i udanego rzecz jasna

kkisia, macduska, efcia, gretka, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry
    miałam się nie odzywać, bo mi się nie chce
    ale

OMG

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8fa28d54d31.png

a Wy macie opory, żeby kawałek brzucha w namiocie pokazać ;-)

To jest po prostu estetycznie nieladne. Brzydkie. I te kapcie !!!

paszczakin, Reni, efcia, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ale fajnie babka wygląda. Brzuch ładny, nie gruba, zgrabna ciężarówka :)
    A komentarze... Pomijając fakt zamieszczania swojej golizny w sieci, to ciało akurat jest spoko. Nie jest okropne...
    Czasami mi się wydaje, że ludzie mają porządnie nasrane przyrównując każdego do jakiejś aktorki albo modelki.

Dziwnie w Twoich "ustach" brzmi "nasrane" hihihi. Tys nasza poetka, nie wypada :)

Reni, Krakonka, efcia, kkisia, gretka, Zofia8, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się tez to zdjęcie nie podoba. Pomijam fakt publikowania swoich zdjęć nago, w ciazy, babka zrobiła wszystko, żeby wyglądać źle. Te kapcie, tło, poza-to wszytko wygląda brzydko i juz..

efcia, BISCA, kkisia, megan8, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na wizycie na 8.30. Podobno wyglądam lepiej, czego ja stwierdzić nie mogę. Może chcieli mnie pocieszyć. A rano dodatkowo oko mi zapuchło, więc gdzie jest ta poprawa się pytam.
    Wkurwia mnie to wszystko i do tego jakieś kłucie w głowie czuje. Mam nadzieję, ze się nie "przekręcę".
    Dzisiaj wyjeżdżamy, wróciły jutro wieczorem. Mam nadzieję, ze będzie spokój...

efcia, Reni, Bozia3, kkisia, gretka, ComeToMeBaby, megan8, Magdala, Sabina, Simba, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm cialo kobiety w stanie blogoslawionym piekne ale zeby sie z tym w sieci obnosic to troche przesada jestem tolerancyjna ale tego bym nigdy nie zrobila i nie uwidocznila ...

Chociaz mogla te kapcie zimowe se podarowac skoro stoi obok grzejnika ....

Elfik, kapturnica, caffe, efcia, macduska, BISCA, kkisia, gretka, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry baby ja po wizycie..Wiec tak , paniz recepcji(ta sama co mnie wkurwila wczoraj) sama osobiscie poszla ze mna do pielegniarki diabetologicznej przed wizyta bym weszla bez kolejki..Chyba zostanie mojOM kumpelom od serca ;)
    Tam pierdu pierdu i wyszla i se czekam.Ludu kurwa ze 40osob o.O Se mysle no niezle se poczekam to poszlam kupilam se wodfe i gazetke i siedze..Przychodzi babeczka -doktorka o czasie..Co juz bylo dla mnie szokiem ..I co ??Otwiera drzwi i prosi Kasie jako pierwsza..Pogadalysmy , bardzo mila i sympatyczna laska..I tak wytyczne w ciazy to 60-90 na czczo..A po godfzinie po posilku max 120.Jesli ktoras w ciazy robila glukoze na czczo i /lub krzywa i chociaz jeden wynik nie meiscil sie w normie to jest to powod do wizyty u diabetologa..Ja powinnam u niej byc juz po pierwszzym podneisionym badaniu!! tj jakos w 7tyg a krzywa glukozowa mimo ze wyszla wtedy dobrze nie oznacza ,ze sie nie ma stanu przedcukrzycowego...Wiec Elf olej tekst Twojej lekarki ,ze ejst oki skoro po godzinie wynik byl ponad norme .Powinnas sprawdzac cukier sobie Co do moich wynikow to sa one niestety powyzej normy .Jesli chodzi o glukometry to powiedziala ,ze w ciazy powinno sie uzywac takich specjalnych dla mamusiek i dostalam piekny komplecik slodkie mamy Bayera (oprocz glukometru sa rozne diety , indeksy glukemiczne , spioszki ;) i dla malego sliniak..Mile to bylo.
    Co do diety Dorbie widzisz a ona polecala drobiowy pasztet tradycyjny wlasnie(nie mowimy tu glucie z flaka co wyglada jak plastelina) , ograniczenie sera zoltego i surowego mleka.Na szczescie ja mleko tak se , raczej nie pije ze wzgl na hashi..
    Co jeszcze..
    Acha..
    Zakupilam paski do badania ketonow w moczu bo mam jesc 6razy dziennie i ostatni posilek o 21.30 Ja jadlam najpozniej kolo20 maks i to blad ..Powinno sie zjesc cos lekkiego przed spaniem by nie dopuscic do nadmiernego spadku cukru we krwi bo takie wahania sa gorsze niz wysokie cukry... Jak sie okaze ze sa ketony to mam ejsc jeszcze pozniej.
    No i do wtorku sie obserwujemy..Jesli cukry beda dalej rpzekroczone to mam sie nie martwic damy rade bo wezmiemy insuline.Niestety pcos , hashi plus niedoczynnosc i cukrzyca w rodzinie to duza zasluga cukrzycy..I nie am to nic wspolnego z objadaniem sie cukrami prostymi..Bo mimo ,ze ja ich praktycznie nie ejm to i tak cukier sie jebie..

No i chleb znow sama sobie bede piejkla..Juz zakwas zaarz zastawiam :)

caffe, Mala79, efcia, Krakonka, peppapig, kkisia, Elfik, gretka, Magdala, Sabina, Simba, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Byłam na wizycie na 8.30. Podobno wyglądam lepiej, czego ja stwierdzić nie mogę. Może chcieli mnie pocieszyć. A rano dodatkowo oko mi zapuchło, więc gdzie jest ta poprawa się pytam.
    Wkurwia mnie to wszystko i do tego jakieś kłucie w głowie czuje. Mam nadzieję, ze się nie "przekręcę".
    Dzisiaj wyjeżdżamy, wróciły jutro wieczorem. Mam nadzieję, ze będzie spokój...

No to tylko pamietaj o lekach zeby je zabrac na wyjazd!

Mnie tez wmawiali ze jest lepiej,a ja chodzilam jak nadeta osa, wszystko mnie wsciekalo i zadlilam a masz problem z jedzeniem ?
    Bo ja to na poczatku se mialam papki robic jak dzieciak...
    Strasznie mnie wkurzalo to ciagle przygryzanie wlasnego polika od srodka....

Trzymaj sie !

caffe, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a mi się wydaje, że cały szum jest o to, że laska zrobiła fotę nago i opublikowała w sieci

Uhm, ale ja abstrahując.

efcia, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry 13 stp,srednia pogoda,sukces zamiast dopasc rano Forum to dopadlam szmaty i wysprzatalam prawie caly dom :-)milego dnia

Mala79, caffe, efcia, macduska, BISCA, kkisia, gretka, peppapig, Magdala, Sabina, gosia7122, Simba, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala a jak wieczorna lekturka?
    co ciekawego wyczytałaś?

Mala79 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No to tylko pamietaj o lekach zeby je zabrac na wyjazd!

Mnie tez wmawiali ze jest lepiej,a ja chodzilam jak nadeta osa, wszystko mnie wsciekalo i zadlilam a masz problem z jedzeniem ?
    Bo ja to na poczatku se mialam papki robic jak dzieciak...
    Strasznie mnie wkurzalo to ciagle przygryzanie wlasnego polika od srodka....

Trzymaj sie !
    Pamiętam o lekach, jeszcze...
    Niepokoi mnie to kłucie trochę... teraz czuję za uchem...
    Też mam jeść miękkie żarcie i żeby nie było gorące.
    Ja tam nie widzę poprawy, jestem napuchnięta tak, jak byłam. Czucie mi tylko w ustach trochę wraca.

efcia, Mala79, kkisia, megan8, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry 13 stp,srednia pogoda,sukces zamiast dopasc rano Forum to dopadlam szmaty i wysprzatalam prawie caly dom :-)milego dnia
    To chyba z nerwow a kiedy mama bedzie miala wizyte ?

efcia, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, ja miała Ci włąśnie pisać, że gdzies czytałam, że zwykłym glukometrem w ciąży cukry się nie powinno badać. Ale widzę, że Cię doktorka poinformowała. i dobrze :)

efcia, Mala79, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No i chleb znow sama sobie bede piejkla..Juz zakwas zaarz zastawiam :)

Dobrze, że wszystko sprawdziłaś, masz glukometr i będziesz pilnowała.
    Myślałaś o tym chlebie z samych zieren? Oprócz tego, ze nie ma mąki, ma bardzo dużo błonnika, który też dobrze w ciązy robi. I dużo dobrze przyswajalnych witamin oraz mikroelementów. A dodatek ulubionych ziół/ziaren sprawia, że jest obłędnie smaczny. No i nie da się go dużo zjeść, bo to wysiłek, żeby przemielić tyle ziarenek :)
    Moja ginka poleca też kaszę jaglaną i przetwory - np mąkę. Nie wiem czy da się z niej piec chleb, ale przypuszczam, że tak. Jest ponoć mało albo niecukrowy. Kluski się da z tej mąki...

efcia, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo pomyslalam te kapcie :-)
    BISCA wrote:
    To jest po prostu estetycznie nieladne. Brzydkie. I te kapcie !!!

efcia, BISCA, macduska lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Mala a jak wieczorna lekturka?
    co ciekawego wyczytałaś?
    Efcia dolazlam do strony dwudziestej ktorejs a tam Gosia zdazyla napisac ze po raz kolejny stracila ciaze wiec pierdalnelam ta lekture, rozbeczalam sie i zasnelam ot cale moje czytanie...

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Efcia dolazlam do strony dwudziestej ktorejs a tam Gosia zdazyla napisac ze po raz kolejny stracila ciaze wiec pierdalnelam ta lekture, rozbeczalam sie i zasnelam ot cale moje czytanie...

ja też z tych co przeżywaja czyjeś nieszczęscie :/
    chciałabym sie z tego wyleczyć

BISCA, Mala79, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta dobrze, że dobrze i takie tam

BISCA, efcia, macduska, dorbie, Mala79, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cffe, budulo. Wspolczuje.

efcia, caffe, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 9581 9582 9583 9584 9585 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ